::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 201
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 735
Добре, че не е пуснала бекончето или суджуците на Тета. Да видиш тогава какво щеше да е Joy

Ахъм....Joy

Да ви питам, от тоалетната хартия Милде, която ще е на промоция от другата седмица, има ли неароматизирана?

Няма, няма...все е с аромат.
Пак ли ще пускат, апропо...че се мъча с един калпав Санитекс от К...голяма мъка...мани, мани...

# 736
  • оттам, откъдето започва България
Тета, отдавна писах за Санитекса, че са го развалили. Защо не си вземаш на промоция Фамилия. Тя поне не е ароматизирана и е хубава.

# 737
Да. Много е стрихав санитекса. Няма да повторя. Фамилията колко е четворката....ако е колкото Милдето, следващият път ще взема пак Милде...Joy

# 738
  • Beyond the stars
Абе хора, вместо да се радвате, че някой е проявил инициатива и ви предупреждава, че има отровна храна, вие скачате и почвате да развивате теории, защо това, защо онова? Как може да сте толкова успани? Ми яжте си отровния мед и толкоз. Аз пък няма да купя никога и благодаря, че има и такива будни хора!

Когато подбудите на будните хора не са чисти, имам основание силно да се съмнявам и в резултатите, които представляват. Тя, всяка информация, е хубаво да се обмисли преди да се приеме за чиста монета, щото някой бил "буден".
А мед купувам от производител.  Peace

# 739
Освен това, ако тръгнем да изследваме всичко, няма да се яде нищо накрая. Параноята ще е повсеместна. Предпочитам да живея две години по-малко, но по-щастливо, отколкото да дебна цял живот.

# 740
  • в кукувиче гнездо
Лидл по цял свят е магазинът на бедните,   и това не е ново за никой предполагам.  Познавам хора, които за нищо  на света не биха пазаруване от там. Ясно е, че продуктите им са с изключително ниско качество,  пълни с химия. Не че в другите вериги има голяма разлика, но все пак Лидл е дъното. Дори на зеленчуците им да направят проверка ще излязат пълни с боклуци. Аз лично имам няколко неща, които купувам от там, защото много ми харесват, но знам, че не са ок. На детето си примерно закупени храни от лидл не давам, само с поничките им не мога да се преборя.  

# 741
Абе хора, вместо да се радвате, че някой е проявил инициатива и ви предупреждава, че има отровна храна, вие скачате и почвате да развивате теории, защо това, защо онова? Как може да сте толкова успани? Ми яжте си отровния мед и толкоз. Аз пък няма да купя никога и благодаря, че има и такива будни хора!

Моник Петрова, ти ли си? Следващия път поне си измислете някакви приемливи причини за това как ТОЧНО ви е хрумнало да изследвате ТОЧНО продукта мед и ТОЧНО от ЛИДЛ. Не от някоя друга верига, а ТОЧНО от Лидл. Че и с нова регистрация да пишете. Ами съжалявам, но на новрегистриран, при това зле аргументиран потребител, освен да му се издразня, няма как да реагирам другояче!

# 742
Добре де, а тогава защо сте в темата? Да ни набиете канчето какви боклуци купуваме и да ни спасите от собствената ни безотговорност и мизерия? Не размахвам пръст, но ми е наистина интересно.

Продуктите кофти, пък магазините фраш и (често) полупразни. Или много глупави хора има (като мен), или сме направили някакъв избор, който също трябва да се уважава.

# 743
Изобщо не съм съгласна с  мнението на Лечугитка...В лидл има храни, каквито има и по др.вериги и магазини. Например по стандарта Стара планина продуктите. А моят бекон ако намерите с такъв състав от 1 ред....а па на...

# 744
Тъй, тъй...

# 745
  • София
Скрит текст:
Когато подбудите на будните хора не са чисти, имам основание силно да се съмнявам и в резултатите, които представляват. Тя, всяка информация, е хубаво да се обмисли преди да се приеме за чиста монета, щото някой бил "буден".

Ами то благодарение на "съмняващите" се съществуват и процъфтяват тези вериги. Хапвайте отрови в шарени бурканчета и продължавайте да се съмнявате.

# 746
Скрит текст:

Ами то благодарение на "съмняващите" се съществуват и процъфтяват тези вериги. Хапвайте отрови в шарени бурканчета и продължавайте да се съмнявате.

Абе, БРРР, ти сама ли си произвеждаш храната, че се ястриш. Същите отрови си хапваш и от не шарените бурканчета, и не само от Лидл. Отдавна няма чиста храна, дори нарочените за еко, био и нам к'воси не са чисти.

# 747
Следващата седмица положението е критично Rolling Eyes

Харесах си:
     - четката с въртяща глава, 45 лв: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6284
     - четката с йонизираща функция, 20 лв: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6290
     - уреда за микродермабразио, 75 лв: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6198
     - флосер, 15 лева: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6202

# 748
  • София
Хехе,
Аз подпитвах за маша, ама купих вече.. и хоп! Маша ще има Simple Smile чудно

# 749
И аз ще се разоря. Да не говорим, че трябва да отворя магазина в четвъртък Joy

Общи условия

Активация на акаунт