::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 176
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 840
Аз също съм доволна от сешоара, затова питам за пресата.
Благодаря, че сподели. Утре, ако имам късмет... Praynig

# 841
  • София
Аз вчера загледах бременния чорапогащник. Много груба материя ми се видя, плътен е, но като детските чорапогащници. Добре ли стои?
Сутиените за кърмене бяха от хубав памук, но пък без банел. И накрая нищо не взех.

Аз си мисля, че особено за кърмене (а за съжаление и не само) е по-добре без банел

# 842
Без банел е по-добре. Да допълня, че наистина не са за едрогърди дами лидълските сутиени за кърмене.

# 843
  • На брега на морето
Вероятно е по-добре да са без банел, но аз имам голям бюст и ми е нужна подръжка. Ползвала съм тези за кърмене на hm, с банел са и памучни. Аз лично бях доволна от тях.

# 844
В чужбина,и особено в Германия ЛИДЛ не е магазин за бедни,има друга верига за тях-ALDI.
Когато бях в Белгия забелязах,че много неща липсват в България,а тези които са тук,са по-скъпи!Всеки път се ядосвам,когато се сетя!
Донесох готови гофрети от ЛИДЛ в Белгия,от най-обикновените,само поръсени със захар-еми само от тях можеш да си хапваш,толкова вкусни,нищо общо с тези тук Sad

# 845
  • Асеновград
В чужбина,и особено в Германия ЛИДЛ не е магазин за бедни,има друга верига за тях-ALDI.
Когато бях в Белгия забелязах,че много неща липсват в България,а тези които са тук,са по-скъпи!Всеки път се ядосвам,когато се сетя!
Донесох готови гофрети от ЛИДЛ в Белгия,от най-обикновените,само поръсени със захар-еми само от тях можеш да си хапваш,толкова вкусни,нищо общо с тези тук Sad
Абсолютно сте права.Мнения ,че Лидл е магазин за бедни из Европа може да се чуе единствено от сънародниците ни сноби и то изказано когато са си тук. Асортимента за всяка страна е доста различен, на база национална кухня и местни продукти.Цените за съжаление наистина навсякъде са различни/пример ретро пресата която ще е другата седмица, в Италия 19.99 евро, в Гърция 22,99 евро , при нас 45лв. пускат ги навсякъде другата седмица/ така и не схванах каква е логиката в тези разлики. Но в Румъния и в Словения магазините са си посещавани масово и хората пазаруват много от веригата.Гърция няма смисъл да я коментирам там Лидл си е основен магазин, събота  паркингите са препълнени и следобед магазините са почти празни. В Австрия , Германия и Франция също  не можеш да видиш празен паркинг.Друг въпрос е че на места където веригата е стъпила от дълги години в големите градове има магазини които са съвсем малки, без паркинг и заради многото клиенти често изглеждат неугледно / на такива може да се попадне във Виена, Атина и на др. места/.   Освен това във всяка страна в Европа Лидл си има конкуренция като например във Франция Карфур, така че всеки може да си направи избора. На хора на които не им харесва веригата да не пазаруват, но и не е коректно да дразнят останалите в темата.

# 846
  • София
Темата е и за изказване на мнения!  Simple Smile Конкурент на Лидл в Румъния е Карфур.

# 847
  • Асеновград
Темата е и за изказване на мнения!  Simple Smile Конкурент на Лидл в Румъния е Карфур.
Така е но лично мнение а не :Мои близки са ми казвали................
Темата най вече да си помагаме относно продуктите в дадената верига , а не да дразним останалите и да си рекламираме магазините. наистина последните дни някои прекалиха.
И определено едвали потребителите щяха да реагират негативно на коментара за меда ако имаше отговор на въпроса защо потребителката е решила да прави анализ.Извинете ме но следя темата редовно, а на поставения няколко пъти въпрос така и не се отговори.За мен също постнатото не звучи много добре в тази светлина.

# 848
  • София
Темата е и за изказване на мнения!  Simple Smile Конкурент на Лидл в Румъния е Карфур.
Така е но лично мнение а не :Мои близки са ми казвали................
Темата най вече да си помагаме относно продуктите в дадената верига , а не да дразним останалите и да си рекламираме магазините. наистина последните дни някои прекалиха.
И определено едвали потребителите щяха да реагират негативно на коментара за меда ако имаше отговор на въпроса защо потребителката е решила да прави анализ.Извинете ме но следя темата редовно, а на поставения няколко пъти въпрос така и не се отговори.За мен също постнатото не звучи много добре в тази светлина.

Някои от пишещите в темата помагат с информация, но една голяма част си общуват само с определени потребители и подминават въпроси или изказани мнения, ако не са от "техните" хора. Няма да коментирам отново заядливия и подигравателен начин на общуване от редовно пишещи в тази тема.
Та, за помощ в тази тема не може да се говори!

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 18:29 от Amiamo

# 849
  • оттам, откъдето започва България
Темата за Лидл със сигурност е необходима, тъй като това е близък, квартален магазин за много от съфорумките и любим за други. Има и различни продукти от тези, продавани в редовните магазини.
Вярно, че понякога има преекспониране с положителните менния за един или друг продукт и някои мами се поддават на общото мнение, но всичко е въпрос на решение кой какво ще купи.
В крайна сметка всеки има глава на раменете си и може да прецени какво му трябва и какво е качеството на това, което купува.
Уточнявам, че не съм фен на магазина, но понякога купувам някои неща, които са ми необходими и ми харесват.
Относно качеството на продуктите – ами то в БГ кой може да ти го даде.

# 850
Аз съм от феновете на магазина, по стечение на обстоятелствата ми е единствения хубав хипермаркет наблизо. Като цяло ми харесват нещата, месото е добро, зеленчуците, ако успея да мина по-рано през деня, са добре, само млечните продукти не ми харесват (с изключение на маслото). Нехранителните са so-so, има попадения, има и калпави. Примерно имам няколко чифта дънки от Хайдиклумската колекция и са супер, но разни тениски - много зле. Имам хлебопекарна и е супер, но парочистачката примерно беше кофти.
Ето сега, следващата седица има супер яките оферти за хранителни продукти, определено ще се възползвам, ще погледна също часовниците, бельото, четките за коса... В тоя ред на мисли, някой има ли мнение за йонизиращата?
Темата като цяло ми е много полезна, но какви са тия глупости от последните дни... Било магазин за бедни някъде си в Европа. Само че обсъждаме българската верига, а дали вие се самоопределяте като бедни и колко сте склонни да харчите за продукти, си е изцяло ваша работа.

# 851
Кой търсеше скоро кутии за часовници?
Ето....пуснаха ☺
Дано потребителката ги види...

# 852
Та, за помощ в тази тема не може да се говори!
Подкрепям!

# 853
Кой търсеше скоро кутии за часовници?
Ето....пуснаха ☺
Дано потребителката ги види...

Видях, видях. Само чакам понеделник да дойде 🤗

# 854
Ооо...ти ли си била. Тъкмо викам то май не беше много скоро питането. Помислих че си купила вече от друго място.
А много часовници ли имаш или кутиите ги ползваш за друго?

На мен пък много са ми помагали от темата. Преди 1г. търсих един паркинг...много хора се отзоваха и провериха в техните магазини..още го помня.😊

Общи условия

Активация на акаунт