::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 175
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 855
Четох негативи за ILAG покритието, включително и една БГ влогър беше снимала във видео, че се е обелило. Но тайничко се надявам тия да са качествени, смятам да си подменя формите за печене. Не знам дали да рискувам и да взема от всички следващата седмица или да взема нещо от Джъмбо? Някакви отзиви? За това питам:

# 856
  • до най-прекрасния мъж
Тези са хубави, имам кръглата форма със свалящото се дъно и две правоъгълни. Доволна съм, не са се обелили и се чистят лесно.

# 857
  • на Мелмак
На мен пък темата ми е полезна.
Получавала съм помощ 😊.
Както и форума като цяло.
Наистина е дразнещо това с цените, но не всичко при нас е по-скъпо.
Говоря от опит с 4-5 други държави, чиито лидъли съм посетила.
Наистина, като съм влизала съм гледала цени, провокирана от тази тема 😁.
Не ме питайте нещо конкретно, защото основно сме купували плодове и вода.
Но пък даже и да е нещо по-скъпо, доходите в другите държави са други 😐.

Има неща, които само от там купувам и не съм ги сменяла години 😊.

# 858
Ооо...ти ли си била. Тъкмо викам то май не беше много скоро питането. Помислих че си купила вече от друго място.
А много часовници ли имаш или кутиите ги ползваш за друго?

На мен пък много са ми помагали от темата. Преди 1г. търсих един паркинг...много хора се отзоваха и провериха в техните магазини..още го помня.😊

Е чак много нямам, но ще напълня една кутия.

И на мен сте ми много полезни, а аз съм от сравнително новите фенове на Лидл и чета всички отзиви, за да се ориентирам кои продукти си струват. Та благодаря! Flowers Hibiscus

# 859
  • Стара Загора
Аз имам комплект тенджери с тиган и касерола с ILAG покритие. Не са от Лилд, но все пак... От тигана не съм доволна. Много лесно и бързо ми залепва за него, особено яйцата. Бях го купила от emag, на Timetron е иначе.
http://timetron.bg/index.php?id_product=471&controller=product&id_lang=2
Не готвя често и ми трябваше от всичко по едно. Дълбоките съдове ми вършат работа, но не и тигана. Покритието не е паднало иначе.

# 860
Здравейте,някакви отзиви за чайовете от тази серия ?
Аз взех от този с какаото. Нищо особено като цяло.

# 861
  • София
Може ли снимка на чая с круша? Simple Smile
От постоянния асортимент ли е? Къде да го търся точно?

# 862
  • Стара Загора
При чайовете в кашоните, където си стоят по принцип. Не при седмичните /тематични/ предложения. Този е:

Ако обичате круши, мога да препоръчам и на тази българска марка, който е в комбинация със смокиня. Струва около 1,50 и го има в Кауфланд. Пробвала съм почти всичките им видове, обаче този и Лайката с мед и ванилия са най-добри.

# 863
  • Сливен
Ивче,винаги ти се радвам на коментарите,особено на тези които са със снимки.От тези снимки направо ми се припи чай.

# 864
  • Стара Загора
Ами то иначе човек се лута и докато схване за кое говорим. А така като го види, прави визуален контакт и по-бързо се ориентира в магазина. Simple Smile
Тези снимки са мои между другото. Blush Излезнаха ми докато се опитах да търся в гуугъл... направо бях изключила за километричните ми чаени публикации в блога. Relaxed

# 865
  • София
Ивче, благодаря за подробния отговор Flowers Hibiscus

Ще ги търся и двата. Много обичам вкуса и аромата на круша, и останалите изброени съставки.

# 866
  • Някъде в Матрицата
От този, с крушата и смокинята, съм купувала от Т-Маркет.

# 867
Направо като отворих  новата брошура и очите ми залепнаха на серията на Парис... направо искам от всичко, макар да нямам нужда. Страхотен дизаин. Тази четка, която е с йонизация само не успях да разбера дали е за сушене или просто да си дооформиш косата на сухо. Прилича ми на едни китайски дето бяха нашумели и момичетата от КМ казваха, че не върши никаква работа.
Мисля да си взема и една от обикновените четки за сресване. Вие какво мислите да си вземете от тази страничка? Simple Smile

# 868
  • shumen
Темата и на мен ми е полезна.
Чайовете с крушата и аз ги харесвам и ще си взема такъв.

# 869
Да се отчета, и при нас бебешкото беше разкопано, като че ли е минал потоп...само жилетките ми харесаха, но не взех. Сдобих се с чорапогащник, дано да си го понося. Шампоан и олио на Джонсън също взех, все пак е промоция. Laughing И от кърпичките за почистване на очила,отдавна им се канех...нищо съществено и оставих 50ятка...не знам колко е за бедни този магазин. Wink

Общи условия

Активация на акаунт