::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 062
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 200
  • shumen
Това шиатцу ми хареса на мен,но чакам мнения дали е хубаво.

# 1 201
Е, няма да има мнения за него точно, защото го пускат за пръв път. Иначе за другите шиатцу неща има мнения на всяка страница!

# 1 202
  • В къЩи.
Аз влизам да похваля керамичните ножове. Peace
Взех малък и голям,здрави и масивни са,но без да са тежки,режат като бръснач. Simple Smile

# 1 203
  • Пловдив
Значи да кажа за диско светлините. Въртящата и при мен издава звук, а и се върти твърде бързо. Направо ме докара до полуда за няма и 2 минути Scream Другата обаче, "рошавата" е много яка. Мисля да взема още една, ако има останали.
коя е рошавата?

# 1 204
  • София
За поръчка на филтри за микродермамбразиото е даден адрес на онлайн магазин в книжката към комплекта. Чудя се, как се разбира дали достатъчно добре работи? Аз си представях, че тези накрайници се въртят Relaxed , явно са неподвижни, но пък и вакуум ефекта не виждам как би се получил? Питам заради добра приятелка, наистина- на мен такова нещо не ми трябва.

И аз взех този уред, но чакам някой с по-добра представа да даде отзиви. Приятелка ме на плаши, че в ръцете на неспециалисти уредът може да бъде по-скоро вреден, отколкото полезен. Освен това прочетох в противопоказанията, че не се препоръчва при автоимунни заболявания. Странно... Дано някой се включи и разясни.

# 1 205
# 1 206
# 1 207
  • В къЩи.
Блузките ,който са комплект от две,от понеделник,спират ли се?

# 1 208

Как дали се спират?

# 1 209
Цитат
Освен това прочетох в противопоказанията, че не се препоръчва при автоимунни заболявания. Странно... Дано някой се включи и разясни.
Кое ти е странното, при тези заболявания имунната система атакува клетките на собственото си тяло, и не се знае как ще реагира на това дранье   Sunglasses

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 09:24 от Lemy

# 1 210
  • Пловдив

Как дали се спират?
Има предвид дали се свиват  Wink при пране...

# 1 211
  • Асеновград

Как дали се спират?
Поне визуално след първо пране не личи да са се скъсили или стеснили.Опита ми с такъв тип трико на роклите е че не мръдват, но с времето на местата където има триене / примерно от чанта/ стават на топчета.

# 1 212
И заради драньето пак питам, дали някой има опит, точно с лидълското микродермамбразио?
Снощи го изпробвах на ръката си, изобщо не усетих всмукване, бръмчи си там нещо.

# 1 213
Относно питането за четките за тоалетна - от преди 3 години имаме комбинираната стойка за WC (за тх+четка), ползва се в офиса, само в тоалетна, уж не се мокри, освен от случайни капки от миенето на ръцете - ами ръждясала е долу, мисля, че дори още на първата година изби . новите може да са по-качесвени, но се съмнявам
Скрит текст:

# 1 214
И аз не усетих нищо от дермоабразиото. Струва ми се слабо.

Общи условия

Активация на акаунт