::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 055
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 245
  • В къЩи.
Скрит текст:
Скрит текст:
Блузките ,който са комплект от две,от понеделник,спират ли се?

Как дали се спират?
Поне визуално след първо пране не личи да са се скъсили или стеснили.Опита ми с такъв тип трико на роклите е че не мръдват, но с времето на местата където има триене / примерно от чанта/ стават на топчета.

Благодаря. bouquet

Сега ми са точни, и ако се свият малко при пране няма да мога да ги нося,та се чудех дали да ги сменям.

По скоро леко се отпускат, но не стават като торба.

Това исках да чуя/прочета. Heart Eyes  Hug bouquet

# 1 246
Няма горнища М от черните при нас, дали се свиват в сушилня да си взема L?

# 1 247
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,преди почти две години си купих дамски часовник от Лидл,но от известно време корпуса си промени цвета.Как да процедирам,дали ще го вземат в магазина или да се обърна към националния телефон?

# 1 248
Сега сигурно ще прозвуча гадно, ама от часовник за 30 лева след 2 години, какво очакваш? Simple Smile Даже много е издържал, според мен. Ако пазиш бележката, пробвай да го върнеш, знам ли newsm78

# 1 249
Попаднах днес на тази статия, по въпроса с Лидълският мед Родна стряха, който се дискутираше преди няколко дена:

https://www.blitz.bg/obshtestvo/ekskluzivno-v-blits-grmi-zhestok … i_news566481.html

# 1 250
Така обяснено, защо точно този мед е изпратен за анализ, има логика. Но явно статията не е за нашата съфорумка, по спомен тя беше пращала в Германия.
Аз чета през телефона статията, но снимките с лабораторния анализ са ми размазани и нищо не разбирам от тях.

# 1 251
  • Beyond the stars
Попаднах днес на тази статия, по въпроса с Лидълският мед Родна стряха, който се дискутираше преди няколко дена:

https://www.blitz.bg/obshtestvo/ekskluzivno-v-blits-grmi-zhestok … i_news566481.html

Предвид, че Блиц пишат новини по публикации из разни фб групи ... нищо чудно, тази статия да е инспирирана точно от дискусията в темата Bowtie

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 18:38 от Вълшебство

# 1 252

Офф, Блиц. Според тях и Деси Банова  е бременна с близнаци,  само дето и тя не знаеше, разбра сутринта от медията.

# 1 253
Сусамовия геврек, който е нов в асортимента на пекарната е тъжна работа..

# 1 254
Отвратителен е.

# 1 255
  • Варна
Момичета , четките за коса от 5 лв са няколко вида , избирате според това ,коя ви е удобна или има значение какъв тип е косата ?
Глупав въпрос , ама днес видях 3-4 вида като форма , чудех се коя да си взема .Овалната е ясно за какво точно е .

# 1 256
Пак са питам- има ли някъде черно горнище, дамско, размер М?

# 1 257
  • Асеновград
Ама големи сте подстрекателки Smile четох ,четох и тази вечер забърсах последните две четки с йонизиращ ефект.Дано наистина да разресват по лесно,че при внучката ресането на косата е драма.Ако утре без много скубане се справи и с моята грива ще е супер. Имаше три уреда за микроабразио ако някой още търси.От обикновените четки ще си взема още една, определено по ми допада от последната която купих от друга марка.
За бонбоните тип мерси , при нас вече няма от старата правоъгълна опаковка , освен показаните преди няколко страници са се появили подобни в зелена, кафява и оранжева опаковка пак 200гр. но тях не съм пробвала.Последно купувах септември , може да са сменили опаковката.

# 1 258
  • София
Момичета, има ли отзиви за този кухненски смесител:

# 1 259

И аз не видях правоъгълна кутия. Само тези щракнах оня ден.

Общи условия

Активация на акаунт