::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 781
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Вестерос
Във вторник имаше във Възраждане.

Аз си харесах спортния сак

# 1 411
  • София
Като споменахте въртящите четки, може ли да споделите дали вашите спират да въртят като е по-мокра косата? Имах Ровента, която се справяше без проблем. За съжаление изгоря и реших да мина "тънко" с тази, но тя спира/няма тяга, а косата ми определено не е от най-гъстите вече, та така да я тормози.
Чудя се, да я връщам ли, да я сменям ли, да я задържа ли все пак newsm78

# 1 412
Харесах си парната четка Bowtie
Някой има ли такава?

# 1 413
  • Варна
Като споменахте въртящите четки, може ли да споделите дали вашите спират да въртят като е по-мокра косата? Имах Ровента, която се справяше без проблем. За съжаление изгоря и реших да мина "тънко" с тази, но тя спира/няма тяга, а косата ми определено не е от най-гъстите вече, та така да я тормози.
Чудя се, да я връщам ли, да я сменям ли, да я задържа ли все пак newsm78

Моята е Ровента, като хвана по-гъст кичур и ако е по-влажен трудно върти, да. Мисля, че идеята на четката да оформя подсушена коса. Аз първо със сешоара се суша, после с въртящата.

# 1 414
Мммм спортната постелка е страхотна. Поне преди две години беше.

# 1 415
  • София
Някой знае ли тази телескопична етажерка за баня, дали издържа на мокрене? Ръждясва ли?

# 1 416
  • Beyond the stars
Някой знае ли тази телескопична етажерка за баня, дали издържа на мокрене? Ръждясва ли?

Взехме я на предното пускане, за сега се държи добре, но ще видим.
Доста по-красива е от икейския вариант и доста по-евтина от подобните на пазара.  Wink

Някой би ли ми припомнил какви бяха мненията за безконтактния термометър  Blush ?

# 1 417
  • София

Доста по-красива е от икейския вариант и доста по-евтина от подобните на пазара.  Wink

Някой би ли ми припомнил какви бяха мненията за безконтактния термометър  Blush ?

Много благодаря, дано не ръждяса значи Simple Smile

# 1 418
Не ръждясва
Аз харесвам този термометър

# 1 419
  • Асеновград

Такъв изпратих на дъщеря ми много е доволна и мери по точно от подобен от преди 3г, на силваркрест който ползвам аз.
Лятото го пускаха на 19.99 лв.

# 1 420
  • Beyond the stars
Много благодаря  Hug
Ще се снабдим другата седмица значи  Mr. Green

# 1 421
Да похваля инхалаторите от брошурата. Много хубава работа ми върши за цялото семейство. За съжаление, се наложи да го ползваме доста за една година.

# 1 422
  • София
Отзиви за етажерката за баня?

# 1 423
  • Русе
Отзиви за етажерката за баня?
  няколко поста над твоя е коментирана.

# 1 424
И аз мисля един термометър да забърша другата седмица. Надявам се да ми помага за температурата на детето

Общи условия

Активация на акаунт