iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 72 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Поизтървах темата малко и сигурно много глупав въпрос ще задам, но защо дори като избера продукт от стара моя поръчка в профила ми, системата ме пренасочва към сайт на немски в евро - de.iherb...?
Провери в адресната книга /Address Book/ - да не си променила, случайно, настройките:
Modify Address
Country - BG?!

Ако последно си изпращала нещо до адрес в Германия - също може да е причина.
Може да си отворила и линк с тези настройки.

Ако няма подобна причина - пиши на чата да ти го оправят. Peace

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 166
  • София
Каая, EpiCor в началото го взимах просто така, без да има нужда, докато разбрах, че не е хубаво. Не усетих никаква разлика преди/след...

denis, има ли някаква разлика, която ми убягва м/у American Health, Ester-C, 500 mg with Citrus Bioflavonoids, 225 Veggie Tabs и American Health, Ester-C with Citrus Bioflavonoids, 500 mg, 240 Veggie Caps? Разликата в количеството е несъществена, а в цената е доста голяма. Единствената разлика която аз виждам, това е, че едните са таблетки, другите са на капсули, но само заради това ли е такава разликата в цената?... Кое от двете ще е по-добре (има ли разлика в усвояването)?

ROV5021

# 167
  • София

denis, има ли някаква разлика, която ми убягва м/у
1. American Health, Ester-C, 500 mg with Citrus Bioflavonoids, 225 Veggie Tabs и
2. American Health, Ester-C with Citrus Bioflavonoids, 500 mg, 240 Veggie Caps? Разликата в количеството е несъществена, а в цената е доста голяма. Единствената разлика която аз виждам, това е, че едните са таблетки, другите са на капсули, но само заради това ли е такава разликата в цената?... Кое от двете ще е по-добре (има ли разлика в усвояването)?
Единствената разлика, която аз виждам, е че 2. е по-чист продукт / кап.-те, ... то и в повечето случаи си е така/.
Малко по-бързо ще се усвоят капс.-те.
Това са просто две форми на един и същ продукт, със своите плюсове и минуси.
Напр. табл. по-лесно може да се раздели на две.
Капс. пък имат по-кратък срок на годност /податливи повече на влага/, но по-малко дразнят стомаха.
Табл. съдържат допълнителни вещества за слепване и т.н. / подпомагащи компресирането в съответната форма/... и т.н.

# 168
  • София
Благодаря, denis! Поръчах за две години от таблетките в края на декември (4 опаковки), та се чудех да не съм направил грешен избор. Не ми беше хрумвало, но да, ще ги деля на 2, така ще имам 2х250 от мултивитамините и 2х250 от таблетките за четири приема Simple Smile Безпокои ме образуването на камъни в бъбреците и 1 грам дневно вит.Ц. Дали има нещо, с което да го предотвратя? Добавка, която да помага на бъбреците и да пречи на образуването на камъни?

# 169
  • София
 Дневна промоция
валидна до  05.12 - 20.00 ч. н. вр.
$ 3.99
Now Foods, Essential Oils,
Spike Lavender, 1 fl oz (30 ml)

# 170
  • София
Не ми позволява да го сложа в кошницата за България през обикновената доставка. През DHL няма проблем.

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 20:26 от djagi

# 171
След като от седмица гледам, че пратката ми е стигнала София, днес отидох и я намерих в пощата, но не получих отговор защо не съм уведомена...

# 172
Не ми позволява да го сложа в кошницата за България през обикновената доставка. През DHL няма проблем.
Етерично масло е, коментирахме няколко пъти, че повечето ги спряха за доставка по пощата. Конкретно най-популярните - на Aura Cacia и на Now Foods - не минават.
Аз ей това получих наскоро:
https://www.iherb.com/pr/Tea-Tree-Therapy-Tea-Tree-Oil-5-fl-oz-15-ml/11069
така че някои марки нямат подобно ограничение, ама дали ще вземеш нещо добро... не знам. Не съм почнала да го ползвам още. За всеки случай повече от аптеката масла няма да купувам, много повече ми харесват тези от iHerb. Wink Ето снощи пак си правих маска на косата, постоянно експериментирам, този път с кокосово, рициново, бадемово и няколко капки нийм. Много съм доволна, добра комбинация се получи. Само кокосово ми идваше тежко, а рициновото лепне. Следващия път ще капна от чаеното, ще видим как е. Иска ми се и розмарин, трябва да се поразровя да видя минава ли някое по пощата...

Код за намаление в iHerbPAR2643

# 173
  • Варна

Изчакай поне 30 мин. - време достатъчно за течностите да се абсорбират от стомашната лигавица.
Ако обаче  кафето е с мляко, и то повече - ще трябва час / млякото е храна и ензима ще се превърне в храносмилателен/. Или няма да се получи търсения ефект.

Благодаря , за отговора denis Flowers Hibiscus мляко не пия , но  обичам  да похапвам с кафето и  тахан .
Чакането си заслужава, за едно денонощие  серапептазата  успя да премахне силната болка ,
която ми се появи на ходилото ,събота вечерта.
Това е единствената добавка , която ми е помагала неведнъж.

действащ код 5  % за стари и нови клиенти  iHerb :  PEP491

# 174
  • Добрич
Скрит текст:

Изчакай поне 30 мин. - време достатъчно за течностите да се абсорбират от стомашната лигавица.
Ако обаче  кафето е с мляко, и то повече - ще трябва час / млякото е храна и ензима ще се превърне в храносмилателен/. Или няма да се получи търсения ефект.

Благодаря , за отговора denis Flowers Hibiscus мляко не пия , но  обичам  да похапвам с кафето и  тахан .
Чакането си заслужава, за едно денонощие  серапептазата  успя да премахне силната болка ,
...

PyK, коя серапептаза ползваш, на д-р Best ли?

Освен това видях, че има от 40 000 SPU и 120 000 SPU. По-голямото количество е по-удобно, че е само с един прием, но дали ще се усвои от организма?

Всъщност на този въпрос предполагам, че denis. ще даде най-добър отговор.

# 175
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

...

Освен това видях, че има от 40 000 SPU и 120 000 SPU. По-голямото количество е по-удобно, че е само с един прием, но дали ще се усвои от организма?

Най-често, тези две серапептази от сайта, коментираме и ползваме, но има и с други потенции, на други марки /20-50-60 000 единици/. Тези двете, наричаме, слабата и силната. Wink
Слабата /40 000 SPU/ е по-подходяща при настинки, проблем с УНГ , за по-често приложение, и при деца.
Силната /120 000 SPU/ - при различни здравословни проблеми / ССС-ма - висок холестерол, триглицериди, при възпаления, чисти излишния фибриноген, костна с-ма и дегенеративни заболявания /артрит  т,н./ белодробни заболявания /астма, бронхит .../ , простатит, несъвършенста по кожата и т.н.
Може да се ползва самостоятелно или заедно с Натокиназа и Бромелин - за по-добър ефект.

-------------------------------------------
Вероятни, седмични промоции
 / излизат утре, 06.12, но са активни и в момента/ :

20% намаление:
Muscletech
Six Star
Purely Inspired

10% намаление:  Gift Sets   
Mild By Nature   

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 08:12 от denis.

# 176
Още за ефирните масла. Тази седмица предстои 10% намаление на маслата на Now Foods. Както и на подаръчни комплекти. Та ето този комплект минава по пощата:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Let-There-Be-Peace-Quiet-Rela … -10-ml-Each/65275
Както и този:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Put-Some-Pep-in-Your-Step-Upl … fl-oz-10-ml/65276 , макар че той е в секцията Special, така че вероятно вече е отразено намалението.
Някой чакаше намаление на Андалу - ще бъдат намалени с 10% мини-комплектите им  Peace
Ще има намаление и на Mild By Nature. Не забравяйте, че при тях действа постоянно код за още 10% намаление, който може да се ползва заедно с персоналния код. Кодът е: NONONOS.

# 177
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:

...

ВелаFlowers Hibiscus  по принцип винаги имам една от двете. В момента съм със слабата , от нея пих по 2 капсули три пъти на ден, с повечко вода.
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467
Имам опит преди няколко години , когато https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Potency-Serrapeptase … Veggie-Caps/23747 за три дена ми оправи кръста . До колкото си спомням , пак бях завишила дозата.За мен серапептазата е изключителен продукт ,без който не оставам у дома.

# 178
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако обаче  кафето е с мляко, и то повече - ще трябва час / млякото е храна и ензима ще се превърне в храносмилателен/. Или няма да се получи търсения ефект.

Благодаря , за отговора denis Flowers Hibiscus мляко не пия , но  обичам  да похапвам с кафето и  тахан .
Чакането си заслужава, за едно денонощие  серапептазата  успя да премахне силната болка ,
...

ВелаFlowers Hibiscus  по принцип винаги имам една от двете. В момента съм със слабата , от нея пих по 2 капсули три пъти на ден, с повечко вода.
Имам опит преди няколко години , когато https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Potency-Serrapeptase … Veggie-Caps/23747 за три дена ми оправи кръста . До колкото си спомням , пак бях завишила дозата.За мен серапептазата е изключителен продукт ,без който не оставам у дома.

PyK, а какво ти имаше на кръста? Аз съм със специфично, вродено заболяване, за което дори не търся лек. Казват, че няма  Simple Smile /Спина бифида окулта, само на рентген се вижда, но често ме боли/
-----------------------

Пуснаха код за отстъпка 6% при поръчки над 60$, ако някой го интересува: HOLIDAY6

# 179
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако обаче  кафето е с мляко, и то повече - ще трябва час / млякото е храна и ензима ще се превърне в храносмилателен/. Или няма да се получи търсения ефект.

Благодаря , за отговора denis Flowers Hibiscus мляко не пия , но  обичам  да похапвам с кафето и  тахан .
Чакането си заслужава, за едно денонощие  серапептазата  успя да премахне силната болка ,
...

PyK, а какво ти имаше на кръста? Аз съм със специфично, вродено заболяване, за което дори не търся лек. Казват, че няма  Simple Smile /Спина бифида окулта, само на рентген се вижда, но често ме боли/
-----------------------

Пуснаха код за отстъпка 6% при поръчки над 60$, ако някой го интересува: HOLIDAY6

Тъмнозелена
Flowers Hibiscus това беше преди 6- 7  години.  Не си спомням  диагноза. Просто изведнъж нещо прещраква в кръста и.... Първият път отидох на лекар изписаха ми някакви лекарства , от които получих болки в стомаха и ги спрях. След това нагревки цял месец + мазила  , ефекта беше нулев. Доста време бе необходимо , за да ми мине от само себе си.След това открих форума и експериментирах ,резултата беше повече от впечатляващ.
Благодаря, за кода!:cherry_blossom:

Общи условия

Активация на акаунт