iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 72 253
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
А КГБ откъде взимат тази информация? 😄
Шегувам се, затова го написах в скоби. Не знам, предполагам и те като нас пробват различни комбинации от продукти или ако при някой случайно се получи, съобщава на останалите. Каквото правим и ние. Намаленията за новата седмица стават известни по-рано, но са вече отразени на сайта, така че сигурно просто проверяват по марки. Явно не успяват да проверят всичко, ето например за Фронтиер не знаеха, че ще е в промоция.

# 256
Пускат ли понякога промоции на solgar или на Garden of life. Чудя да се дали да чакам някаква промоция за тях.

# 257
  • София
Скрит текст:
А КГБ откъде взимат тази информация? 😄
Шегувам се, затова го написах в скоби. Не знам, предполагам и те като нас пробват различни комбинации от продукти или ако при някой случайно се получи, съобщава на останалите. Каквото правим и ние. Намаленията за новата седмица стават известни по-рано, но са вече отразени на сайта, така че сигурно просто проверяват по марки. Явно не успяват да проверят всичко, ето например за Фронтиер не знаеха, че ще е в промоция.
Често имат информация за отстъпки, които още не са отразени. Според мен имат свой човек в поддръжката на сайта/ някой работник в iHerb или информацията и те я намират от сайт или затворен форум/група която те си знаят и пак идва от човек, свързан със сайта. Дори може да се заплаща за тази информация. Ако сайта е за който си мисля (vk), тяхната група наброява над 9 хиляди човека, а линковете са афилиейт. При някаква минимална печалба, $1 от човек на месец, това са 9000 долара, а м/би са много повече, да не говорим за хора като нас, които не са регистрирани в групата, но влизат. Достатъчно пари, за да си позволят да заплащат за информация. Друга възможност която не бих изключил - информацията за предстоящите намаления да се дава от самите iHerb на определени хора...

steli4ka s, Garden of life май скоро имаха промоция, но може и да бъркам. На https://web.archive.org/ можеш да провериш какви промоции е имало в миналото.

ROV5021

# 258
Джаги, много конспиративно  Grinning Те могат и съвсем официално да си я получават тази информация, както ние получаваме на имейл. Не забравяй, че са огроооомен пазар, има си рускоезична версия на сайта, постоянно имат различни от нашите промоции и кодове и т.н. Може би около половината им промоции не важат за нас, и обратно, например нашия код в момента за отстъпка 6% над 60$ HOLIDAY6 за тях не работи, но имат безплатна доставка над същата сума. Но при тях и доставката не е като нашата - нямат пощи или DHL, всичко минава през една служба - Боксбъри.

Денис, не си спомням да сме коментирали Супероксид дисмутаза - Глисодин. Какво ти е мнението за приема му като анти-ейдж добавка? Заслужава ли си? Разглеждам този:
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-SODzyme-with-GliSODin-Wo … -Veggie-Caps/7447
Какво мислиш и за този колаген:
https://www.iherb.com/pr/Great-Lakes-Gelatin-Co-Collagen-Hydroly … 16-oz-454-g/52774  - от най-продаваните и с висока оценка, но не пише какъв тип колаген съдържа. Каня се днес да го поръчам. Интересно ми стана, че производителят пише: Enjoy when added to your favorite drink such as coffee, smoothies, non-carbonated beverages or juice. По-различен ли е нещо от останалите, че може да се смесва с напитки? Дали формата му се усвоява добре? Виждам, препоръчителна доза два пъти дневно по 12 мг, което е много повече от да речем дозата на Neocell.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 08:07 от Тъмнозелена

# 259
  • София

Денис, не си спомням да сме коментирали Супероксид дисмутаза - Глисодин. Какво ти е мнението за приема му като анти-ейдж добавка? Заслужава ли си? Разглеждам този:
1. https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-SODzyme-with-GliSODin-Wo … -Veggie-Caps/7447
Какво мислиш и за този колаген:
https://www.iherb.com/pr/Great-Lakes-Gelatin-Co-Collagen-Hydroly … 16-oz-454-g/52774  - от най-продаваните и с висока оценка, но не пише какъв тип колаген съдържа. Каня се днес да го поръчам. Интересно ми стана, че производителят пише: Enjoy when added to your favorite drink such as coffee, smoothies, non-carbonated beverages or juice. По-различен ли е нещо от останалите, че може да се смесва с напитки?
За СОД - Глисодин, хубава добавка, антиоксидант и като  всеки такъв - забавя стареенето на клетките. Коментирали сме го.
За колагена на Great Lakes Gelatin Co. - посочено е, желатин - хидролизиран колаген. Хубава добавка.
За приема - на повечето добавки колаген е посочено, че може да се приемат с храна и напитки. Приемът на гладно е препоръчителен, не е задължителен.

През 2-3 страници, коментираме приема на добавки - всеки е свободен да ги приема както прецени или да се консултира с лекар.

ПП.
1. е смес от СОД и други неща / АК от пшеница и екстракт от лициум - също антиоксиданти/, но ефекта идва от СОД, основно.

Enjoy when added to your favorite drink such as coffee, smoothies, non-carbonated beverages or juice.  - това означава, че може да се ползва и за кулинарни цели / като желатин/
Желатинът / в случая, говежди/ се получава от кожа, кости, хрущяли / не от суроватка или друга изходна суровина/

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 08:29 от denis.

# 260
  • София
Джаги, много конспиративно  Grinning ...
Simple Smile Права си, вярно е малко като "теория на конспирацията", но наистина не бих се учудил от сайта да разпространяват информацията на определени хора и със сигурност имат персонал, които отговаря за руския пазар. Виждал съм го и при китайците - от китайския сайт пишат хора в руски форуми за промоции и кодове, поддържат теми...

От вчера все пак се реших и пия т.нар. тройчатка - Kroeger Herb Co, The Original Wormwood Combination. Почнах с малко по-ниска доза, днес и утре ще я увелича постепенно. За сега ефекта е, че през час ходя да пикая Laughing - би трябвало да е от тройчатката. Всички останали добавки си ги пия както и до сега. Много особен и приятен мирис имат капсулите, м/би от карамфила и още нещо.

# 261
Джаги, силно се интересувам от изтрепването на паразити в тялото, така че давай подробности. Ще те следя със сигурност!

Код за 5% отстъпка от iHerB: MIH4702

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 11:37 от Каая

# 262
Моля, дайте предложение за ефективно мазило при разширени вени. Благодаря

# 263
  • Berlin
Благодаря. Разбрах, че става въпрос за руснаците, ама ме домързя да сложа кавички през телефона.Relaxed Аз съм в Германия сега, дали и тук има такива групи? Може би, ама не знам още немски добре, за да се включвам.

djagi, моля да споделяш прогреса. И аз се интересувам от темата, макар че като цяло ме е страх да пробвам.

Код за отстъпка - DCN033

# 264
  Може би знаете, ама аз да си кажа... След курса с тройчатката правим пречистваща черния дроб терапия  Peace

# 265
Здравейте,някой ползвал ли е Hair color продукти от сайта?Ако да,моля за мнение.Благодаря!

# 266
Здравейте,някой ползвал ли е Hair color продукти от сайта?Ако да,моля за мнение.Благодаря!

Преди доста време (още когато цените на доставките не бяха вдигнати и пратките не отиваха на митница), това ми беше любимата боя. Косата ставаше страхотна. После вдигнаха доставката и отсвирих сайта за дълго време.
Комбинирах ги с този балсам и съответния шампоан (не му намирам адреса сега).

# 267
  • София
В момента тази растителна боя за коса е на промоция:
https://www.iherb.com/c/Herbatint-Antica-Herbavita
хубава е, с 8 органични билкови екстракта,разбира се без амоняк, добре покрива белите коси - с по-добър резултат при по-тъмните цветове.
Като всяка растителна боя - цветовете са 1-2 тона по-тъмни / като резултат/. Боята се отмива постепенно / което на мен, дори ми допада/ - но, цветът си остава хубав.

-----------------------
За всички, които се интересуват от Тройчатката - има теми за нея.
Ето една Прочистване на организма от паразити -последна тема
- въпроси и респ. по-компетентно мнение, може да получите от момичета, които споделят опит в нея  Peace

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 13:17 от denis.

# 268
В момента тази растителна боя за коса е на промоция:
https://www.iherb.com/c/Herbatint-Antica-Herbavita
хубава е, с 8 органични билкови екстракта,разбира се без амоняк, добре покрива белите коси - с по-добър резултат при по-тъмните цветове.
Като всяка растителна боя - цветовете са 1-2 тона по-тъмни / като резултат/. Боята се отмива постепенно / което на мен, дори ми допада/ - но, цветът си остава хубав.

-----------------------
За всички, които се интересуват от Тройчатката - има теми за нея.
Ето една Прочистване на организма от паразити -последна тема
- въпроси и респ. по-компетентно мнение, може да получите от момичета, които споделят опит в нея  :pea
Благодаря Денис и cloeto,смятам да я поръчам и пробвам,особенно пък сега,когато е с 15% отстъпка.
 bouquet

# 269
Здравейте, моля за помощ относно ЕПОИ номера. Днес и утре съм свободна и се чудя дали да ходя да си заявя. Рядко поръчвам над 30 лв, но пък си струва за да не се занимавам с пощите или митниците.
Въпросът ми е къде точно до гарата се намира ако някой може да ми обясни и дали после като е готов може някой друг да го получи?

Общи условия

Активация на акаунт