iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 71 980
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моля за помощ...Вчера се опитвам да пусна поръчка и не ми прие картата. Бях изключила, че поради факта , че е гръцка не са разрешени такъв вид международни плащания. Статусът на поръчката ми е "очакваме плащане" и единствения шанс е да платя чрез ПейПол но не ми излиза като опция, когато натисна Модификация на картата за конкретната поръчка. Иначе вчера, в началото на плащането, преди да избера метода, ми направи впечатление, че го има. Писах им на чат, но не са ми отговорили. Някаква идея?

Пиши отново на чата и изчакай да ти отговорят - при тях в момента е 4.55 ч. сутринта, пиши им към 9-10ч. / след 4-5 часа/.  
Когато не излиза опцията с ПП, помага ако изчистеш кеша, историята или влезеш в сайта през друг браузър като Google Chrome или Mozilla Firefox или рестартиране PC-то

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 91
На поръчките ми от средата на ноември пише, че са пристигнали в България на 26-27ми ноември и още нямам известие за тях. Това нормално ли е?

Всичките са за поща  - но са на границата на 30те лева. Дали не са ги изпратили на митница?

Код за намаление - QGG5742

# 92
На поръчките ми от средата на ноември пише, че са пристигнали в България на 26-27ми ноември и още нямам известие за тях. Това нормално ли е?

Всичките са за поща  - но са на границата на 30те лева. Дали не са ги изпратили на митница?

Днес получих извсетие за два пакета, имам още един, който отлежава в пощата. Пишеше същото на тракинга на моите.

Последните ми поръчки от снощи вечерта са шипнати.

# 93

Днес получих извсетие за два пакета, имам още един, който отлежава в пощата. Пишеше същото на тракинга на моите.

Хм, ми дано и моите дойдат понеделник, вторник. След като си получих първата поръчка много бързо сега се поизлагат (най-вероятно в пощите)

А поръчката ми от вчера на колаген-а, който е daily deal, още се процесва, но предполагам имат много поръчани.

# 94

Хм, ми дано и моите дойдат понеделник, вторник. След като си получих първата поръчка много бързо сега се поизлагат (най-вероятно в пощите)

А поръчката ми от вчера на колаген-а, който е daily deal, още се процесва, но предполагам имат много поръчани.

при мен излизаше, че пратката е в софия от 26ти. нямах известие, но отидох в пощата и пратката си беше там. вчера това

# 95
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
denis, от два-три дена ползвам слънчогледовия лецитин на прах на Now. Благодаря ти, че каза, че е хубав, иначе нямаше да го поръчам, четейки мненията, че бил с вкус на прегоряло и т.н. Перфектен е! Слагам го в храната, например вчера ми стана част от соса към месото Simple Smile Спрях да пия холин и инозитол на Jarrow, които бях взел преди. Прави ми впечатление, че холин и инозитол в лецитина са доста повече на доза, отколкото в капсулите които ползвам. х3 горе-долу за холина, примерно. Като цена ми е еднакво, дали ще взимам лецитина на прах или по отделно капсулите на Jarrow.
И все пак, като изключим вкуса, кое е по-доброто, имайки предвид и това, че в лецитина холина и инозитола са в по-голямо количество (на дневна доза).
Отново, зависи за какво ще се приема - когато се приема лецитин - действието е едно / аз го приемам с цел чистене на мазнини и дали защото е нова добавка, мисля че помага ...и за едно мастно уплътнение, резултат от операция/,   холин и инозитол са в дози, които оптимално да се усвоят /от една изходна суровина и т.н./ .  Докато в препаратите холин + инозитол са включени само тези два елемента, като активни елементи на лецитина и основното им действие е предимно подобряване и подпомагане мозъчната функция, ССС-ма, Нервна с-ма /неврони, клетъчни обвивки/ и т.н.
Има случаи, когато трябва да се приема само Инозитол - в точно определена доза, тогава правилният избор е добавка само Инозитол.
denis, благодаря! Май ще предпочета лецитина пред отделно взиманите добавки. Предимно в омлета си го слагам, преди да го загъна с малко масло и се получава добре.
За маята към която си дала линкове, гледам, че само две са без добавен допълнително Б комплекс /HCI/
 или бъркам?...

ROV5021

# 96
  • София
За маята към която си дала линкове, гледам, че само две са без добавен допълнително Б комплекс /HCI/
 или бъркам?...
При различните марки /производители/, кол-вата на отделните микронутриенти е различно и всеки може да избира продукт, според собствените си нужди. Когато се ползва от вегетарианци, предпочитан ще е продукт с повече В12, напр.

# 97
  • София
 или бъркам?...
При различните марки /производители/, кол-вата на отделните микронутриенти е различно и всеки може да избира продукт, според собствените си нужди. Когато се ползва от вегетарианци, предпочитан ще е продукт с повече В12, напр.
Да, но имах предвид друго - че някои не са изцяло натурален продукт, в смисъл, че са ги "обогатили" с добавени витамини от Б комплекса, освен тези, които са си естествено в маята. А може и грешно да разчитам етикетите, но доколкото знам, pyridoxine hydrochloride (примерно) е синтетичен Б6 или бъркам? Прави ми впечатление и това, че някои от маите с по-ниско съдържание на витамините от Б комплекса са по-скъпи, ако в Other Ingredients не пише pyridoxine hydrochloride (HCI), thiamin hydrochloride (HCI) и т.н.

# 98
Извинявам се, ако вече е коментирано, но има ли някой, получавал поръчка през DHL след 9-ти ноември и платил ли е или не 20 лева? Повод за въпросът ми е следното: "От 6 ноември 2017 година влиза в сила такса за предаване на митнически документи /цесия, товарителница и фактура/ от DHL Express България на брокер или получател/вносител. Таксата е в размер на 20 лева без ДДС, ще се прилага при предаване на митническите документи и не е обвързана с транспортните разходи."

# 99
...Предимно в омлета си го слагам, преди да го загъна с малко масло и се получава добре. ...
Джаги, ние пък в дните, в които консумираме яйца, не пием лецитин. 100 грама жълтък съдържат около 10 гр лецитин. Това са около 5 яйца, значи 3 /колкото е горе-долу една порция/ трябва да съдържат около 6 грама. Напълно достатъчно ми се вижда, за да приемаме допълнително.

И при мен почнаха да шипват поръчките, но много бавно. Почнаха от последните направени. Явно доста са били натоварени покрай черния петък, нищо, че всичко им е автоматизирано. На който му е интересно как става,
Скрит текст:
има едно клипче на сайта - кашоните сами си се движат по транспортните ленти и се отклоняват към съответен стелаж където трябва да се сложи някакъв продукт. И после към втори стелаж, трети, е така обикалят из цялото хале направлявани от компютри. Има и човешки труд, ама не е като да обикаля някой от единия до другия край на склада да ти сложи в кашона едно балсамче Grinning Ето го клипа, имаше и още един, но не го намирам:
https://www.iherb.com/info/storage-facilities

# 100
  • София
Скрит текст:
 или бъркам?...
Да, но имах предвид друго - че някои не са изцяло натурален продукт, в смисъл, че са ги "обогатили" с добавени витамини от Б комплекса, освен тези, които са си естествено в маята. А може и грешно да разчитам етикетите, но доколкото знам, pyridoxine hydrochloride (примерно) е синтетичен Б6 или бъркам? Прави ми впечатление и това, че някои от маите с по-ниско съдържание на витамините от Б комплекса са по-скъпи, ако в Other Ingredients не пише pyridoxine hydrochloride (HCI), thiamin hydrochloride (HCI) и т.н.
Някои производители ги извличат, а други ги добавят допълнително.
В някои са добавени и синтетични витамини.
Има различия - нали са различни продукти.  Как очакваш, аз да ти отговоря на тези въпроси?! /реторичен въпрос/

# 101
Днес ми дойде поръчка от 10.11 в митница

Но предните 2 от 7.11. пуснати една след друга ги няма Cry Cry Cry

# 102
И моята пратка от 20.11 пише че е стигнала София на 27.11, но в моя град кой знае кога ще дойде.... чакам си още известие от пощата.

# 103
  • София
denis, благодаря! Просто се чудех, наистина ли са синтетични в някои от продуктите - явно да.
Напоследък почвам да се оглеждам за натурални форми на витамините и маята би могла да бъде част от решението, затова и питах.
В тази връзка, това, което четох за витамин Ц и че аскорбиновата киселина не е витамин Ц, както се опитват да ни убедят търговците, ме накара доста да се замисля... За съжаление, натуралните витамини, включително и Ц са много скъпи. Поръчах доста бройки от American Health, Ester-C, 500 mg with Citrus Bioflavonoids като компромисен вариант, в който поне има включени биофлаваноиди.

Тъмнозелена, откакто се загрижих за здравето си (3 месеца), ям много яйца, минимум 4 дневно. Противно на досегашните схващания, яйцата се борят с "лошия" холестерол. Освен това са и най-достъпния и добър източник на протеини. Допълнително лецитин няма да ми навреди Simple Smile

# 104
  • София

Уикенд промоция – 72 часа
валидна до  04.12- 20.00 ч. н. вр.

$12.19
California Gold Nutrition, Protein Bars,
Peanut Butter Dark Chocolate Chip,
12 Bars, 2.1 oz (60 g) Each

Общи условия

Активация на акаунт