iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 72 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Denis, и аз с въпрос към теб. Hug
Следейки темата и
Скрит текст:
съветите ти реших да давам на четиригодишния си син комбинацията DHA, коластра и пробиотик за АД. Много съм доволна - за седмица кожата му се изчисти и стана гладка и мекичка. Обаче, забелязвам, че ако 2-3 дни пропусна някое (коластрата или пробиотика примерно), докато чакаме да пристигне следващата опаковка, и пъпчиците пак се връщат. Въпросът ми е дали няма все някога да се закрепи и без постоянно да приема добавки. Около 4 месеца вече ги пие. Пак е по-добър вариант от капки Фенистил, които само за кратко облекчават, или пък кремове, които също определено само леко облекчават, но никаква особена работа не вършат (пробвали сме Мустела, А-дерма, Авен.. даже до кортико сме стигали). Разбирам, че е индивидуално, но може да имаш наблюдения.
И последно, взех от пробния Епикор. Мога ли да го пия (с Хашимото съм) или да давам на мъжа ми при нужда?
Малките деца, много често страдат от АД - причини най-различни, вкл. че не могат /все още/ са синтезират определени АК / напр. Хистидин/ и протеини. С възрастта, това състояние, в повечето случаи, се преодолява.
Докато страда от него, трябва да се полагат комплексни грижи - постоянно, за да не се получават усложнения. Ако добавките помагат - ползвайте ги, те са полезни, не може да се предозира или да навредят.
За EpiCor -  зависи от степента на Хашимотото, но по-добре се консултирай с Ендокринолог, защото след като повишава NK - клетките, няма начин да не повиши и ТАТ и МАТ.
Разгледай тези МВ / съдържат и хистидин/ - имат и успокояващо действие:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Vitality-Kids-Natural-Calm-Mult … l-oz-887-ml/22855

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 15:15 от denis.

# 466
Здравейте, получих мейл от IHERB  за безплатна доставка с ДЧЛ при поръчка над 40 долара и допълнителни отстъпки с някакви кодове. Та, при поръчка от 60 долара нямам тази безплатна доставка.  Някой има ли същия проблем?

# 467
  • София
Denis, Dioni, благодяря ви за съветите!  Kissing Heart

# 468
Скрит текст:
Горкия Джаги Cry
Скрит текст:
Защо ти беше тази тройчатка, аз казвах ли ти, че ракията мори всички паразити Wink Тя и хората мори, но това е друг въпрос.

Едно от нещата, които получих вчера, е ето това:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-BlueRich-Super-Strength … -90-Softgels/7049
Днес наръбах капсулата преди да я изпия и изпаднах в потрес. Съдейки по състава очаквах вкус на боровинка, ама не. Гранива мазнина и нишесте. Защо така?
Grinning Аде, що ми трябваше. Ще се върна към стария и изпитан метод Simple Smile (водка пия)
Харесвам Natural Factors. Жалко за капсулите. Виж им обаче състава: "Ленено масло, гел (желатин, глицерин, пречистена вода), слънчогледов лецитин (без ГМО), жълт пчелен восък.". Мисля за лененото масло се отнасяше, че е много опасно ако се излага на кислород и много бързо се разваля и т.н. Не знам защо са решили да сложат ленено масло... И лецитина също - там пък явно зависи и от партидата. Този който си взех на прах, на Now, някои пишат, че един път е страхотен и вкусен, друг път с вкус на прегоряло и т.н. И си ги представи двете в комбинация - лецитин и ленено масло...
Ясно, и аз мисля, че е от лененото масло, обаче не би трябвало в капсулата да се окислява, а срокът на годност е доста далечен - 2020 год. Намерих в отзивите на английски подобни коментари за вкуса, жалко, че погледнах само руските отзиви, когато го поръчвах. Наскоро почнах и това:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-RxOmega-3-Flax-Oil-120-Softgels/2637
И то е с ленено масло, от същата фирма, затова току що разчупих и него и го опитах. Няма гранив привкус, мирише силно на риба. Така че може и лецитинът да играе някаква роля в добавката с боровинка. Не знам сега какво да го правя, да го пия ли или не. Не ми се вижда редно да има такъв привкус на граниво, каквото и да са сложили вътре...

Здравейте, получих мейл от IHERB  за безплатна доставка с ДЧЛ при поръчка над 40 долара и допълнителни отстъпки с някакви кодове. Та, при поръчка от 60 долара нямам тази безплатна доставка.  Някой има ли същия проблем?
Безплатната доставка е за поръчки по пощата. Има разлика между DHL Global Mail  - тези у нас ги поемат Български пощи, а другото е DHL Express. В мейла си пише: Free DHL Global Mail for all orders over $40 USD

Код за намаление в iHerbPAR2643

# 469

Безплатната доставка е за поръчки по пощата. Има разлика между DHL Global Mail  - тези у нас ги поемат Български пощи, а другото е DHL Express. В мейла си пише: Free DHL Global Mail for all orders over $40 USD

Код за намаление в iHerb:  PAR2643

[/quote]
Да, мерси за отговора. Явно са ми тежки нещата, че не ми хваща DHL Global Mail.

# 470
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)

Neda_ls,
Скрит текст:
Безплатната доставка е за поръчки по пощата. Има разлика между DHL Global Mail  - тези у нас ги поемат Български пощи, а другото е DHL Express. В мейла си пише: Free DHL Global Mail for all orders over $40 USD
[/quote]
Да, мерси за отговора. Явно са ми тежки нещата, че не ми хваща DHL Global Mail.
При 40 USD вероятността да отиде на митница е голяма и да се освобождава от БГ пощи,  не винаги е рентабилно, с тяхната такса 12 лв. Забелязала съм, че когато пуснат тази промоция другата им доставка с DHL също е на по ниска цена.

# 471
  • Варна
Благодаря, Денис. Саментото е за майка ми Simple Smile

# 472
  • София
Dioni, благодаря, че се вкючи! Hug
Не е установена причината за АД при моето дете, но прави реакции към прясното мляко - получава диария. Не му давам отдавна прясно мляко, яде само малко сирене и кисело мляко и не прави реакции към тях. Вие освен млечни, и глутен ли избягвате (заради АКБМ и пропускливите черва)?
След като има реакция към прясното мляко, вероятно има и реакция и към сиренето и кашкавала, но явно са слаби или така наречените скрити, които не са безобидни. Най-добре е да посетите алерголог - да пусне изследвания от типа на Атопия 55 .. или друго и след това да препоръча диета, поне за 6 м  - задължително без млечни и възпалителни храни. Моят син израсна доста от нещата, но със строги диети - сега яде козе продукти и няма реакция на дерматита, стомашни проблеми и т.н.
Успех

# 473
  • София
Dioni, много благодаря! Ще посетим алерголог задължително. Hug Hug Hug

# 474
Понеже и моето дете е с атопичен дерматит и АБКМ, за дерматита видях голям ефект от даването на омеги и вит.Д.

Код за 5% отстъпка от iherb: MIH4702

# 475
  • София
 Дневна промоция
валидна до  15.12 - 20.00 ч. н. вр.

$10.99
Now Foods, B-50, 250 Veg Capsules

# 476
  • София
Здравейте, отново,

Имам едно странно въпросче. Биха ми инжекции милгама, от която получих алергия,  обрив по лицето, рамена, ръце и тн. Изпих няколко антихистаминови лекарства , но ефект 0.

Случайно да има някаква хранителна добавка, която да помогне за да се скрие алергията ми?

# 477
Denis Hug

Мога ли да комбинирам това:
https://www.iherb.com/pr/Great-Lakes-Gelatin-Co-Collagen-Hydroly … 16-oz-454-g/52774
и това:
https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-7 … -60-Softgels/1468
по някакъв начин? Пия ги и двете на гладно, но не знам колко разлика трябва да има между тях.

От колаген взимам две супени лъжици сутрин, дали е достатъчно?

Безкрайно ти благодаря за съветите, толкова много ми помогна.
Искам да препоръчам горещо този колаген. Пия го само 2! дни и имам изключителен ефект!
Имам хронична болка в рамото и тазобедрената става, плюс тежест в колената, не можете да си представите как днес в един момент усещам, че нещо не е както трябва, ами просто болката я няма.
Денис, цял ден те споменавам и те мисля с добро! Hug
Дано ефекта продължи.
Сега ще си поръчам и МСМ, за да го комбинирам.

Колко време може да се пие този колаген без почивка?

Injuv няма смисъл да го хваля, за съжаление това ми беше последна поръчка, просто цената му сатана доста висока. Лошото е, че май няма нищо подобно като качество, но на цена, която може да мине по пощата.

# 478
  • Стара Загора
Момичета ,моля дайте линк към продукти които намалят доставка.Благодаря.

# 479
Момичета ,моля дайте линк към продукти които намалят доставка.Благодаря.

https://www.iherb.com/c/Brands-A-Z?sss=true

Общи условия

Активация на акаунт