Грейват Коледни звездички, Юнче маха със ръчички

• 64 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Пусни си Фт3 и Фт4. Хормоните на щитовидната жлеза всъщност са от значение. При мен те бяха в норми, въпреки Хашимотото и ме успокоиха, че всичко е наред. След раждането пусни изследвания на хормоните и на бебето, за да избегнеш евентуалните последици за него.

# 646
Задължително ще пусна...дано няма сериозни последствия само това ме притеснява...август преди да забременея си правих всички изследвания,уж всичко беше наред...Благодаря

# 647
Ако пуснеш изследвания и при наличие на проблем бебето започне прием на хормон още в първия месец шансовете да се развива нормално са много големи. Така че спокойно. Сега просто няма какво повече да направим.

# 648
  • Поморие
Селесте - да знаеш, че и мен ме рита ниско долу миналата цяла седмица, точно за ФМ - беше седалищно и крачетата бяха там, сега  се обърна и рита около пъпа, но снощи беше голяма въртележка, цяла нощ се въртя и рита навсякъде, като хамстер на колело Simple Smile

# 649
Мерси!! И аз бях на ФМ, но не разбрах разположението. По снимката ми изглежда като да е вертикално... но сигурно има време да се върти 😝
Да кажа и аз за щитовидната жлеза, от много време съм на терапия, няма нищо страшно. С правилна дозировка бързо ще се уравновеси хормона, хубаво е и да се следи всеки месец.

# 650
аз попринцип никога преди бременноста не съм имала проблеми...бях си пуснала профилактични изследвания преди да забременея...всичко беше ок,но явно от самата бременност нещо са се объркали хормоните

# 651
Момичета,от какво зависи наддаването на тегло на бебето в утробата моето беше 370 грама миналата седмица на ФМ,в фб групата много мами са писали,че бебета им са по 400 500 и нагоре даже в по-малки седмици ? Чудя се да не вземе да се роди по-малко от 3 кг 🤔

# 652
От седмицата, от пола на бебчо, от структурата на мама и тате Simple Smile не се притеснявай и сравнявай с други,  докторите знаят какво да гледат и ако не наддава както трябва, ще го обсъдят с теб.
Не съм съвсем сигурна, но мисля, че зависи и от приема на протеин и някои витамини, затова папкай разнообразно и честичко!

# 653
Емишка, зависи от това в коя седмица е било това измерване. Ако мога да те успокоя в20+1г.с моето бебе беше 319гр. Зависи и от това ти и таткото колко сте едри, дали си висока или ниска. Аз съм 157см и първото ми дете се роди 2880 гр преносено. Докторът каза, че щеше да се притеснява за сегашната бременност ако бях по-едра и висока. Но въпреки това и на двете ФМ гледаше внимателно кръвотока към бебето

А и да се роди по-малко пак не е страшно. Важното е да е доносено и дробчетата да са развити.

# 654
От седмицата, от пола на бебчо, от структурата на мама и тате Simple Smile не се притеснявай и сравнявай с други,  докторите знаят какво да гледат и ако не наддава както трябва, ще го обсъдят с теб.
Не съм съвсем сигурна, но мисля, че зависи и от приема на протеин и някои витамини, затова папкай разнообразно и честичко!
Аз чакам,момченце и слава богу обсолютно всичко с мен и него е наред даже АГ ми каза,че вървим малко напред ,но просто видях какво са писали и другите за това така си помислих относно храната пия много мляко,ям пилешко и телешко домашно,много плодове ядки и т.н,но не мога да ям много просто ми става лошо на корема ако ям много 😐 храня се през 2 часа,но в малки количества.Все пак имам и гастрит и така...

# 655
Здравейте, та по двете теми на куп да кажа, че при разбъркани хормони на щитовидна жлеза, също има промени в теглото на бебето. При високи стойности и риск от диабет бебето може да качи повече от очакваното, при ниски стойности, обратното да наддава бавно. Не зная защо лекарите АГ не отдават голямо значение на щитовидните хормони, но те влияят както на забременяването, така и на задържането, така и на равномерния растеж на бебето. Аз понеже си имам фамилна обремененост си ги пускам профилактично, а моят дори се изненада, че ги има в списъка извън неговото направление. Иначе съм абсолютно съгласна с момичетата по-горе, че семейният фактор, също е от значение. Бтв за лекарите родено под 2500, е ниско тегло. Та ако е около 3, аз бих била спокойна, особено след фината госпожица миналия път.

# 656
Аз съм с момче в 21г.с. и е 400 гр. Лекарката ми каза че за седмиците си всичко му е в норма.Не знам вашите коремчета как са,но аз както нямах и за последните няколко седмици се появи от един път...даже мисля че е огромен за тези седмици😀

# 657
Аз съм с момче в 21г.с. и е 400 гр. Лекарката ми каза че за седмиците си всичко му е в норма.Не знам вашите коремчета как са,но аз както нямах и за последните няколко седмици се появи от един път...даже мисля че е огромен за тези седмици😀

И аз съм в 21 г.с., вчера бях на преглед и е 386 грама, съвсем в норма си е Simple Smile и аз имам чувството, че изведнъж порастна

# 658
Емишка, нормално си е теглото на бебчо. Аз също съм с момче и в 19+4, когато правих феталната, беше 300 грама, като лекарят каза, че това си отговаря на седмиците. Момичетата добре са ти обяснили, че зависи от много неща, така че не се притеснявай. Simple Smile

# 659
Благодаря Ви много 😊 спокойна съм.Ние с таткото на сме от най-дребните аз съм 173см и преди бременноста бях 64 кг,таткото е по-висок от мен и е около 80 кг 😁.Просто се притесних да не би нещо да не се храня като хората,но познавам жена,която през цялата бременност беше на хляб и каквото има за ядене у тях и роди здраво дете 3,760...Това е друг въпрос разбира се до организъм си е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт