АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 282
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Здравейте!
Честито на скорошните рожденички!  bouquet

Аз не мога да заспя!! Откак си взехме миксера на Нескафе фрапе, познайте с какво се наливам по цял ден  Mr. Green

Ради пък напоследък много се плаши - като вляза в стаята и от вратата (не я блъскам) почва неистов рев  Shocked Не знам какво да я правя. И точи едни лигииии.
Как обикалят навсякъде вашите бебета - Ради само в леглото си обикаля, иначе не се изправя по мебелите, ако я водя за ръце, пусна ли я с едната и почва да плаче и тупва на дупето, страх я е Grinning
Много обича носове, онзи ден отхапа на татко си носа, та дори на другата сутрин го боля - аз се превивах от смях Blush

Ирка, и аз много се радвам, че е наред сърчицето на Лъчката!! Hug

Страхотни са всички снимки, които пускате, Велиана е много сладка с тези опашки, искам и аз да връзвам вече!!! Heart Eyes

# 106
И НИЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ ЗЪБЧЕ!!!  Mr. Green

Видях го днес сутринта. Едва е прорязало венеца, но аз бързам да се похваля. Grinning

Правихте ли нещо при първото зъбче. Аз знам че трябвало да се пукат пуканки и да се дадат на деца да излязат и другите зъбчета бързо и леко. А също че се купува нещо бяло за да са зъбките бели и здрави.  Wink

# 107
Здравейте на всички  bouquetPathy каде живееш в Благоевград Ако си  в Еленово хайде да се видиме Grinning.Честито зъбче да е здравичко и беличко и всичките да са такива да се редят като бисерчета Heart Eyes.Аз на моя сладур му купих бяла дрешка ,ама и за пуканки съм чула да се правят.

# 108
  • София
Привет и от нас с Валето
Големи са ви сладури дечицата- това ме подсеща че скоро не съм го снимала моя дивчо- ама нещо като види апаратчето и край с позите за снимки- камо ли усмивка.А с телефона стават супер но не така качествени- от светкавицата ли се стряска диването, ама и то като засвятка...сто пъти и мене ме дразни....
Ние още си нямаме зъбче, но не спира да вре всичко в устата- ако може и котката да захапе-но за сега се задоволява само да я скубе а тя милата стои,  но вчера му перна една лапа- май я е заболяло-моичкия не и обърна внимание, но се стресна от писъка на майка ми/луда работа/-но не се отказва да я преследва-я с проходилката, я с лазене- вече се е специализирал и за секунди преминава в лазене целия хол и тръгва на мисия из апартамента....Най го съблазняват саксиите с цветя- дори е опитал от пръстта им- нещо май му е харесала на вкус, щом все натам бърза newsm78 #Crazy
Оф и на мен така ми се ходи на плаж- но ще се задоволим днес да отидем на Владая за уикенда- ако е слънчево може и аз да се попека а и той в басейна ако иска де...
Приятен ден на всички
Чао

# 109
 Здравейте августовски мами!Аз отдавна не съм писала, но иначе ви чета редовно.Много са ви пораснали дечицата!При нас нищо ново освен това, че преди три дни Даниел яде риба с нещо си от детската кухня и сега е целият в червени обриви, много неприятно.Сещате ли се какви храни не трябваше да се дават при алергия?Надявам се да се оправи скоро, че ми е много мъчно да го гледам така.Поздрави от морето!

# 110
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,

Честито на месечковците,озъбилите се,пропълзяли и всички,които имат някакъв повод да празнуват.

Ние днес бяхме кумуве на едни приятели,т.е беше само подписването днес и после се почерпихме в ресторант.

Честито не двете рожденнички със закъснение!

На Мариелка и се поду един лимфен възел на шията,голям е колкото маслина.Водихме я в ЛЧХ,доктора каза,че било реакция към ваксина(април правихме второто БЦЖ) или от заболяване в областта на носоглътката.Ама месец след ваксината малко ми е чудно все още newsm78.Иначе няма признаци да е болна,дивее си както преди,хапва си,само нослето е малко запушено.Най-вероятно ще я водим другата седмица в детска клиника за мое успокоение.

Това е засега от нас,лека вечер  Hug  Hug  Hug

# 111
Кандидатствам с тази снимка за най-гладно бебе на АВГУСТ 2005г.

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 15:03 от pathy

# 112
  • Sofia
pathy, дай по-голяма снимка  Grinning
Щото може и да не заемете челното място!!

# 113
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, мами,

аз сядам да ви попиша малко, да не ме забравите. Миналата седмица дечицата ми се поразболяха, но не е нещо сериозно. Вече са добре. Но им купихме витамини, защото и двамата са ми слабички, та за имуностимулация и апетит. Благодарение на тях сигурно моята Вилянка вече си яде по 1 бурканче пюре на обяд и 1 бурканче каша или друго за вечеря. До сега никога не е яла такива количества и много се радвам. Обхванала ме е мания за пазаруване и все ме тегли към розови роклички. Сега ми е паднало да ги купувам, че 3-тото не се знае какво ще е  Mr. Green Вилянка продължава да "пълзи" по нейния си начин и не иска да се научи. Плаче в паяка и все иска аз да я водя за ръчичка. От няколко дни, когато се е залиснала с нещо се пуска от мен и стои по 1-2 мин сама права, но в момента в който разбере, че никой не я държи се хвърля на земята със засилка. Вчера даже падна навън, но добре, че не можа да се удари. Днес ще ходим на полянка, планина, скаричка, питич песни......., а утре на плаж , да открием сезона Sunglasses.

Честитим на всички поводите за празнуване и ви пожелаваме много приятно прекарване, където и да сте  Heart Eyes Hug

Видях, че имаме ново албумче и качих 2 снимчици, хайде и вие, че децата си растат и се променят

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 10:56 от petjah

# 114
Да се влючим и ние бебе Алекс преди 2 седмици беше 9500 кг и 75 см, има 6 зъбчета, храни се на детска кухня и нищо не връща Laughing Не пълзи , вкъщи е с проходилката а когато съм свободна го оставям да ходи сам покрай дивана иначе стои около 1-2 мин без опора, на вън ходим хванати за ръчички или с колан.И ние открихме летния сезон, докторката ни препоръча за мазане DAYLONG KIDS 40 fr. Имаме алергия от слънцето обрина се под очичките, като излезем навън се зачервява, предните дни нямаше много слънце и се прибраха малко. Изписаха ни противоалергично сиропче и ще започнем днес да го пием. Ако така продължава сигурно ще се откажем от морето и ще идем на планина. newsm12

# 115
Сложих по-голяма снимка. Но ако не се класираме за най-гладно бебе може би ще успеем за "най-тежка  дама" - в пряк и преносен смисъл.  Laughing
Мерките са ни 13кг, 82см. newsm53

А освен това искам да се оплача малко. Мислех, че като пробие зъбчето малко ще се успокои - да ама не. Реве и ме търси постоянно. Нямам мира нито денем нито нощем. Не знам до кога ще издържа. smile3541

# 116
Здравейте момичета,

Ева беше много зле тези дни - имаше конюктивит и ларингит. Изписаха ни антибиотик Сумамед - 2 опаковки и сега все още кашля много гадно. Имаше и висока температура 39.6 и я увивахме в мокри чаршафи за да я свалим. Сега е по-добре, но е още болна. Спряхме баткото от градина, че решихме , че той ни носи тея гадости.

Ирка, страшно много се радвам за вас, че Лъчезара е добре и ще расте здрава и красива като кака си. Прегръщаме ви и ви обичаме Hug

# 117
Добро утро и от нас със Стефанаки-раннобудников  Hug

Честито на всички минали и настоящи месечковци и на всички празнуващи, които съм пропуснала  Heart Eyes Hug

Болните дечица да оздравяват и само хубави новини да пишете мили мами  Hug

Майчета, наближава 1 юни Sunglasses
Дайте да се организираме ако искате да се съберем и да се видим. Писах и при юлките - та може да спретнем една срещичка и да им направим малка веселба на мъничетата  Hug
Предложих за Южния парк въпреки че е малко изтъркано, но пък там винаги има веселба и шарания на.
Помислете и кажете.

Слънчев ден на всички  Hug

# 118
  • Smolyan
Доро утро мили майчета  Hug
Да се отчетем и ние  Wink Всеки ден сме навън с безброй мами и бебета, прибираме се да спим и после с татковците на биричка или на тенис. Отслабнах с 3 кг, обаче сега се отпуснах и спрях да свалям  Close С всеки ден все повече ми се ходи на море и обсъждаме почивката с още 2 семейства с бебоци, с които ще сме заедно  Grinning. Работата на нашият татко претърпя промени и сега ще трябва да работи в съседен град  Cry. Зимата направо незнам как ще ходи на работа, защото трябва да преминава проходите Рожен или Пампорово. Дано до тогава се появи нова работа и не се налага цяла зима да оправя ел аварии из Родопите  Cry.
Irka, радвам се много за вас  Hug, прегърни от мен красавицата Лъчезара  Heart Eyes
pathy , добре дошла при нас. Незнам за най - гладно бебе дали ще спечелите, обачееее за най тежко бебе със сигурност  Shocked много голямо това момченце  Grinning да ти е жив и здрав юнака  Heart Eyes

# 119
Здравейте и от мен,

използвам да диша на бързо докато има спокойствие.
Зузи, я кажи къде смятате да ходите на море и кога. Ние засега си нямаме компания, а мислим за море в началото на септември.

Приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт