Ирка радвам се за Лъчи, дано всичко вече е наред.
Светла пожелавам бързо са оздравее Ева
pathy кога е роден тоз младеж? Искам снимка с моята щерка
А вие за почивката ще взимате ли помощници?
заедно ще ни бъде супер. Ние ще бъдем с още 2 семейства с бебета, обаче те още не знаят дали ще вземат бебоците. Приятелите са ни страхотни винаги ни е много весело с тях и постоянно се смеем. Ние със сигурност ще вземем Таско, но мислим за няколко дена майка ми да дойде с нас и да гледа бебето, а после да ги закараме до Шумен и да си поживеем без деца
.
. И помощници не са ми нужни - справям си се идеално и без тях
. Ние ще сме на бунгала, с кухня и баня и е много удобно за деца. Има и площадка, където да играят. Аз не мисля да готвя, а за салатки и аламинути да приготвяме за нас, а има и хладилник с фризер, за да държа на малката яденето. Ние и без това не стоим по много време на плажа, така че не ни е проблем.

и са ще пиша пиша пишааааа
свободата толкова му хареса, че мама му го закъса
Снимки по нататък че сега къщата ми е ....един бъркоч от багажи за подреждане
и ще е с приоритет. 

, че заслужено те пускат в дългосрочен отпуск.....................е поне до следващите две
Айде трябва скоро пак да се видим да нагуша една красавичка и аз 

– така че може би морето си остава по добрата алтернатива 
от грижите по децата така че ще мина без тях – задължително
. Баткото така израстна по кръчми и заведения спейки в количката и си му беше гот, така ще е и дребното - няма да го лишавам от удоволствията я
, а Вилянка и батето са сладуррри
. Къде е това приказно място – издавай 

и са ще пиша пиша пишааааа
...
в този ред на мисли да кажа, че тъкмо се надявах да имаме малко почивка след този зъб ама нъц, сега растат горните кучешки и двата едновременно 
Чувствам, че накрая сигурно ще идем, но моето настроение ще бъде по-ниско от морското равнище - вечно кърмеща и с бебе на гърдите
Мисля си да вземат таткото и баткото да идат по мъжки на море...а аз за релакс ще отскачам до София да речем. 

Нощем се буди често и иска да суче, номера с водичката не минава. Много се отвива докато спи и вече се чудя как да я завивам, с какво да я обличам...