АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 287
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Много сладки бебоци Simple Smile

Ирка радвам се за Лъчи, дано всичко вече е наред.
Светла пожелавам бързо са оздравее Ева

pathy кога е роден тоз младеж? Искам снимка с моята щерка  Laughing

А вие за почивката ще взимате ли помощници?

# 121
Кика, аз за почивката мисля да не взимаме помощници, смятам, че ще се справим. А вечер ще си я носим с нас /поне за сега така го мислим де/, вече й направихме сефтето на РД на майка ми преди няколко дни до 24ч. Wink

# 122
  • Smolyan
Toni4ka ами хайде  Hug заедно ще ни бъде супер. Ние ще бъдем с още 2 семейства с бебета, обаче те още не знаят дали ще вземат бебоците. Приятелите са ни страхотни винаги ни е много весело с тях и постоянно се смеем. Ние със сигурност ще вземем Таско, но мислим за няколко дена майка ми да дойде с нас и да гледа бебето, а после да ги закараме до Шумен и да си поживеем без деца  Rolling Eyes
Доста мислихме за това дали да ходим с бебето и решихме, че почивката ни въобще няма да е почивка с него. Постоянно трябва да се съобразяваш с него, кои часове да е на слънце, по - голямата час от деня не е хубаво за бебето, трябва да мислиш какво ще яде, трудно е на обща храна и то по заведения. Всяка вечер трябва да се прекарва в хотела или където спят родителите. Според мен ще е трудно да спи детето в заведение в количка, поне аз не бих се чувствала комфортно, за дискотека да не говорим. Има и още една много важна страна - алергиите, в никакъв случай не трябва да са голички заради пясъка особено момиченцата, водата в морето е ужасна и доста противопоказна за бебетата, слънцето също може да причини алергия. Това е моето мнение, честно казано, с мъжа ми бяхме категорични, че ще водим и малкия без помощници, обаче ако и другите родители ги водят. Тогава всички ще си стоим в хотела примерно и ще се прибираме заедно през деня от плажа още в 10  Sad.
Всеки си решава, но все пак това е почивка за цялата година, поне за моето семейство, през другото време сме винаги с малкия. Мисля, че е важно за здравето на бебето морето, но за малко. Родителите също са хора и заслужават почивка  Peace
Извинявам се, че дълго стана, моля да ми простите  Praynig Heart Eyes

# 123
  • ПАЗАРДЖИК
Ние също ще ходим на море, но с децата. Аз без тях не мърдам никъде  Crossing Arms. И помощници не са ми нужни - справям си се идеално и без тях  Peace. Ние ще сме на бунгала, с кухня и баня и е много удобно за деца. Има и площадка, където да играят. Аз не мисля да готвя, а за салатки и аламинути да приготвяме за нас, а има и хладилник с фризер, за да държа на малката яденето. Ние и без това не стоим по много време на плажа, така че не ни е проблем.

Днес ходихме за първи път на плаж, за тази година. Ето малко снимки. Там ходим често през лятото. И миналата година ви бях пускала снимки, бременна в 9-ия месец. На Вилянка й се отрази много добре. Толкова се радваше на водата и пляскаше с крачета, легнала по гръб, все едно цял живот е плувала. При първа възможност ще повторим  Sunglasses

# 124
  • София
Здравейте и от нас! Черпим по повод, че ставаме на девет месеца! И Стефаче днес направи първата си слънчева баня, изцяло гол и плицук, плицук в басейна...
Мами, виждам, че говорите за Daylong, това е нещо невероятно, но си купувайте Micro Sun, той е за малки бебета...Моята приятелка работи в Spirig с ми каза, че това е по добрия варият дори за деца до 2 години, така или иначе цените на двата продукта са еднакви...
Ами това е от нас, поздрави на всички!

# 125
  • В лудницата на 2-рия етаж.

pathy кога е роден тоз младеж? Искам снимка с моята щерка  Laughing

Ама бебето на Пати е момиченце  Mr. Green
Цитат
Сложих по-голяма снимка. Но ако не се класираме за най-гладно бебе може би ще успеем за "най-тежка  дама" - в пряк и преносен смисъл.   

# 126
Добро утроооо  Hug

Мами вижте това
http://www.zdrasti.net/bgmamma/index.php

А за морето - ние живот и здраве ще го видим след 3 седмици  Grinning
Днао всичко да е ОК.
Направо нямам търпение вече. Тази седмица бански ще му купим на Стефанаки и фигурки за пясъка - не че ще си играе, но поне да го забавляваме  Simple Smile

Сънчев ден на всички.

# 127
Ей изчетох ви всичките  Crazy и са ще пиша пиша пишааааа

Първо да ви се отчетем че изкарахме чудничко извън милата родна опушена столица Mr. Green и чак не ми се завръщаше. Явор откри сезона на слънчевите бани и закаляване и обикаляше цял ден по боди по столове маси и където каквото докопа за подпора - вече нямаме спирачки  ooooh! свободата толкова му хареса, че мама му го закъса  Crazy Снимки по нататък че сега къщата ми е ....един бъркоч от багажи за подреждане  Crazy и ще е с приоритет.

А сега ви почвам вас под ред на прочетеното

Тоничка, честито първо зъбче на малката красавичка – с тия опашки..............ми се прищя трето и то да е момиченце Hug

Ирка, радвам се за Лъчката и стискам палци да се потвърди окончателно от ехографа, а за температурата дано вече да ви е разминало, но и ние така изкарахме долните зъби  Crazy

Тес, честито ви зъбе и на вас, а с тая шопинг мания – направо те разбирам и аз като вляза в детски магазин очите ми се залепват направо за роклетата, блузетата и т.н джаджи в розово ама.............аз ша си остана май само с гледането

За шапките и ние се опитваме да ги махаме, но мама е упорита и само вика – НЕ - и бам шапката на главата и дребчо взе да се замисля и ми се усмихва едно подмазваческо и пак си я бута, другия вариант е да се разсее с нещо интересно и  да забрави че и ма нещо на главата, но и то е временно, затова и аз съм решила да зашия вързалки, за да му усложня номерцата на маминото хулиганче.

Лана, чакаме снимки и разкази на живоооо  Hug

Деси, доста време успя да кърмиш две бебета  Crazy, че заслужено те пускат в дългосрочен отпуск.....................е поне до следващите две  Mr. Green

Дидката
, – друго е човек като смени малко обстановката – гаранция, и кви са тия нерви – споко, иде моретооо  Sunglasses Айде трябва скоро пак да се видим да нагуша една красавичка и аз  Hug

pathy
, честито ви зъбче и на вас, пък ние за пълвото зъбе  си купихме само нещо бяло, нещо твърдо и нещо отро, за пуканките не знаех, а е имало нужда явно  Laughing  ама карай сега ще си ги изкарваме зъбите зорлем и през носа на мама  Crazy

vnd, внимавайте със стайните цветя – някой могат да бъдат дори отровни за бебочествата – пардон за младежите  Naughty

mama meg, за слънчева алергия – задължително щадящ режим от слънце и като ви размине пак така продължавате, че кожата помни, а за планината съм чувала че даже там слънцето е по силно защото въздуха над морската височина се разрежда и пропуска повече слънчевите лъчи smile3529 – така че може би морето си остава по добрата алтернатива

Светле
, целувки и да оздравявате и да не боледувате вече, а това с баткото уви е много вероятно  ooooh!

Кика, мен помощниците ми тежат повече  #Cussing out от грижите по децата така че ще мина без тях – задължително Naughty. Баткото така израстна по кръчми и заведения спейки в количката и си му беше гот, така ще е и дребното - няма да го лишавам от удоволствията я  Mr. Green

Ооо Петя, добре е че се сещаш и за нас Crossing Arms, а Вилянка и батето са сладуррри Heart Eyes. Къде е това приказно място – издавай  Wink

Джиджи, ще давате първи отзиви и пресни съвети от морето

Айде мами и ние на мирен протест тъкмо ще се видим и ще се наприказваме

Леле, чак мен ме заболя главата, а вие как ще ме четеете - незнам - Личи ми че не съм ви говорила от няколко дена  Crazy   newsm62

# 128
Ей изчетох ви всичките  Crazy и са ще пиша пиша пишааааа
...
Тоничка, честито първо зъбче на малката красавичка – с тия опашки..............ми се прищя трето и то да е момиченце Hug...

Да, обаче зъбчето ни е четвърто Wink в този ред на мисли да кажа, че тъкмо се надявах да имаме малко почивка след този зъб ама нъц, сега растат горните кучешки и двата едновременно Shocked, няма да описвам за какво става въпрос ooooh!

Приятен ден

# 129
Здравейте от нас!

Аз предпочитам да пропусна морето тази година. Да си призная аз лично обичам ходенето на море заради вечерите там, коктейлите в готини заведения и т.н. Така че както и без това ще кърмя, какво да ходя само да се дразня. Crazy Чувствам, че накрая сигурно ще идем, но моето настроение ще бъде по-ниско от морското равнище - вечно кърмеща и с бебе на гърдите  Mr. Green Въобще идеята за море нещо не ме блазни много, да не кажа никак. newsm78 Мисля си да вземат таткото и баткото да идат по мъжки на море...а аз за релакс ще отскачам до София да речем.

А кърменето вече ми разказва играта просто. Кари се буди по около 20 пъти нощем и всеки път реве неистово, ако не й дам да суче на момента.  Confused Иначе е супер добричка и мила през деня, но нощем си показва рогцата  Twisted Evil

Хайде лека и готина седмица на всички! Heart Eyes

# 130
radost24 благодаря за уточнението. Не разбрах какво е бебето....реших, че е младеж. Чета между редовете...
И мома да е пак искам снимка!  Laughing

Тони4ка, кучешки ли зъбчета? Те растат най-накрая.....към 2 годинка. Ама може де  newsm78

А Ивана днес се сдоби с нова кола Simple Smile
Незнам ние дали ще се класираме за море, но за планина със сигурност, защото и баща й ще си купува нова кола....само аз със старата Sad

# 131
Здравейте мами и бебоци!

Още не съм изчела всичко и затова честито на патерица на всички с повод /я зъби, я Ден Ден, я нещо друго...../

Ние сме добре, още сме без зъби, но за сметка на това сме големи щураци, особено като разбрахме, че шкафовете в кухнята се отварят. Иначе с пълзенето сме като пършинг, имам чуството, че скоро ще проходи.... леле к'во ни чака тогава..... hahaha 

Опнали сме с мъжо една люлка в хола, та малко да ни мирне главата а то май белята си хванахме.

Гледам за моренце се говори... ние ще изкараме там поне месец или два с почивки. Не знам как ще е  с бебо, ама поне там бабите ще помагат.

Скоро ще се включим пак  Hug

Весел ден на всички  bouquet

# 132
Пиша първо тук и ако няма бебе на аптамил, ще пусна обява в клюкарника.

Ние си сменихме млякото и затова ПОДАРЯВАМ половин кутия /неотворен пакет от 450 гр/ APTAMIL 2.

Единствената ми молба е мамчето, която го иска да има възможност за среща в Южния парк.

Понеже рядко влизам тук моля да ми драсне на лични.   bouquet

# 133
  • ПАЗАРДЖИК
Ами този плаж се намира по пътя за Велинград в село Варвара. Минерален е и водата е много приятна. Има и ресторант с бира и мезета. Ако случайно решите да дойдете насам се обади.нам, че си падате по пътуванията

# 134
  • София
Хайде и аз да се включа.

Рали още няма зъбета, само се мъчим no Нощем се  буди често и иска да суче, номера с водичката не минава. Много се отвива докато спи и вече се чудя как да я завивам, с какво да я обличам...
Днес една майка направо ми събра очите: ние излизаме сутрин докато не е напекло силно и въпреки това сме босички и по боди. Е, едно мамче си беше навлякло детето с елече и с обувки и гледаше към нас все едно аз съм лудата  Simple Smile
Иначе май и ние няма да стигнем до морето тази година. Само до баба и дядо в Нова Загора най-много да идем, въпреки че там пък е ужасно топло... Но като излезе татито ни в отпуска ще го решим.
Поздрави на всички бебчета и мамита и прохладна вечер от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт