АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 292
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от нас  Laughing
Честито на празнуващите тези дни   bouquet  bouquet  bouquet
Дидка,честита ви победа в камбанките  Heart Eyes надявам се другата седмица Мели да спечели първото място и да гушка плюшена играчка  Grinning
Добре дошли mama meq и бебе Алекс  Hug

Днес имаме празник на града и черпим всички! Голяма лудница беше днес на центъра сутринта народ и вечерта пак, всеки върви накъдето му е кеф и никой не се съобразява,че съм с количка и не мога да минавам  #2gunfire
Тези дни Алекс е много кисела,да излизат по бързо тези зъби,че ще се побъркам вече  #Crazy нощем както спи,сяда в леглото и почва да плаче или се надупва да пълзи и спи  Shocked през деня иска постоянно внимание,не мога да мръдна за минута,само да ме изгуби от поглед и започва да плаче.Сега се е научила да се катери по мрежата на кошарата и не мога да я оставям самичка да не би да забие глава на паркета  ooooh! Ох,оплаках ви се.
Лека нощ и сладки сънища!

# 136
Ей,здравейте и от нас!И ние поскиторихме тази събота и неделя!Мама и тати изгоряха ,а Вероника не.Нивеата помага!
днес(вече вчера) станахме на 9м и черпим всички августовчета и мами!Бяхме на консултация и резултатите са:9360гр и 72см и по този повод съм потресена от мерките на момата на Пати! #CrazyБЦЖ-то ни зараства по думите на педито(макар,че и днес пак гнои),но няма увеличен лимфен възел!
Взехме си бележка за кухнята и ще действам по въпроса!

Габриелка-Рафаелка не се спотайвай,а напиши как сте!Видях,че ни четеш!

# 137
Здрасти мами,

Оооо Дидката, Алекс е победител а ти се спотайваш  Naughty - Честито на победителката а мамата ще я глобяваме  Mr. Green

Toni4ka, хиляди извинения на синеочка  Hug от четене и писане ми се е размекнал мозъка явно  Mr. Green

Аз пък ако не отида на море съм като болна после цялата година, така че при нас морето е в задължителната програма пък и за децата е много полезно - закаляват се. От опит да ви кажа че не е толкова страшно, а е почивка която ще се запомни за цял живот и Лана е права че ще ни е единствената с толкова малки бебета, а баткото даже още по-малък го водихме - беше на 7 месеца когато видя моренцето за първи път. Носехме в повече от обикновенното само една сгъваема кошара, (въпреки че и хазяйката ни предлагаше такава, но аз предпочетох да си е наша)  и готови пюрета и каши в бурканчета, дрехите и други джаджи не са трудност, а за вода пиеше предимно сок че и той ми я отказваше категорично до 1 годинка, пък сега има изворна.

Аз нещо взех да се замислям и да не скитосваме много по тия жеги, че колкото и гол да го държа дупето под дишащия памперс прилича на спаружено  Mr. Green, а вода още не искаме да пием  newsm78 мислех че сега с жегите ще пропие ама нц.  Та така вчера стана 17 часа докато се натуткаме и излезем, но пък беше екстра времето и стояхме до 22 навън с бате и тате по кафетата  Crazy

АЙДЕ СРЕЩА В ЮЖНИЯ ПАРК само дайте предложения за часа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
УУх, petia47 ти ме подсети че имам да търкам до блясък 20 бурканчета тип Ганчев  Crazy и да купя 40 нови капачки за прочутата кухня  Crazy, но пък ще ме улесни де

Tess, ти пък - всички кърмачки ще сме национална забележителност по плажовете  Mr. Green ша ни зяпат повече и от монокинките - гаранция  Joy

# 139
Ох, Sunnily, моля ти се, Кари вече връзва изречения по темата  Crazy, преди 2 дена разсмя цяла компания майки в местното заведение. Бях я гушнала, а тя ми задърпа блузата и ревна: "Маммаааааа, айде ам ам" То си беше съвсем случайно, не че е проговорила,  Mr. Green но наистина се върза супер. Та трябваше да се крия в един офис на ресторанта, че да я накърмя, аз за кърмене на открито не си и помислям  Confused И само като си го представя това на морето, а пък себе си в бански с горнище XXXL и  #Crazy Не е за мен тая работа май Simple Smile

# 140
Здравейте сладурани, сладурковци и сладурки

ето ни завърнали се от двудневна почивка, чувствам се малко по-добре, поизпекох се, поплувах и си отпочинах от майчинските задължения. В следващ пост ще сложа 2-3 снимки, за да не стане тука много нагъчкано... Велинград много ми хареса - страхотен въздух, тишина около на и спокойствие.. В станцията имаше малкъ минерален басейн с топла вода, в който пуснахме Алекс с пояс и тя се чувстваше страхотно, та това си беше един вид подготовка за морето;) Бебка добре понесе слънцето, мазах й тялото с лосиона на Ейвън 30 фактор, а лицето с 50 фактор на Чико.
(не ми работят нещо емотиконите, та не мога да се изразявам както искам;(дано поне поста ми излезе)

Сега да кажа за Камбанките - благодаря на всички, които гласуваха за нас и за поздравленията! Все още обаче от тях не съм получила поздравително писмо и плюшената играчка, която подаряват.. Гласувам за Мели и ще се радвам тази седмица тя да е на първо място!

За морето - както може би съм казала, ще ходим цяла тумба, така че аз помощници ще си имам. За багажа не се притеснявам, ще сме три коли, така че мога да си взема целия апартамент Wink)) Кофички и лопатки сме взели, сега ще търся бански за беба, надуваема лодка и нещо като палатка,  в което ще седи на плажа..

Съни, хич не ми досаждаш с дълги писания, напротиФ даже много обичам да ги чета...радвам се че сте изкарали добре на почивката и с нетърпение чакам нагушкване и нацелуване на мойта слабост Явор...

Тес, мойта щерка въпреки че се храни добре за възрастта си с пюрета, каши и т.н.., в последните дни се върна към ранната си кърмаческа възраст - суче по сто пъти на ден, явно от зъбите или пък от жегите, но това е единственото нещо, което я успокоява... Не се притеснявам за кърменето на плажа. Много се забавлявах с изречението на Кари - Алекс вика "Ааам" и види ли ме гола веднага разперва ръчички и иска да суче..

Обадиха ми се за прословутата кухня - на 7ми трябва да занеса 21 лв.,акта за раждане,бележка от педито, 20 бурканчета и 40 капачки, и започвамее. Че вчера й готвих за цялата седмица и ще ми бъде голямо улеснение.

За среща съм навита, обаче да видим как ще стане организацията че доста сме трудни на това;)

# 141
# 142
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,
малко се позагубихме тези дни.Мен ме хвана един цистит и сега пия антибиотик Sad-гадна работа,но днес вече нещата се оправят.
Мариелка пак си е същия бяс,започна да отваря шкафове и чекмеджета и да вади разни работи оттам  Mr. Green

Дидка-честита ви победа!!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Дано скоро ви изпратят играчката,да не се изложат.Ние още се борим,благодарим на всички,които гласуват за нас.  love001
Алекс е страхотна на снимките.А пък тази кукла до нея я помислих за новородено  Embarassed
Съни-добре дошли и на вас.Много ми е причтно да чета дългите ти постинги.И без това вече всички по-рядко пишат.
Лана-чакаме снимките,не се спотайвай smile3513
Честито на месечковците,новоозъбилите се и всички,които имат повод.

Лека вечер от нас  Hug  Hug  Hug

# 143
Дидка много  сладка Алекс Simple Smile
Само с бански ли пущате бебетата в басейните? Не свършват ли някоя работа вътре? Ивана каквато е проклета си я представям....всичко дето може да се свърши ще го свърши  Laughing

# 144
Дидка много  сладка Алекс Simple Smile
Само с бански ли пущате бебетата в басейните? Не свършват ли някоя работа вътре? Ивана каквато е проклета си я представям....всичко дето може да се свърши ще го свърши  Laughing

Амии какво да ти кажа - беше свършила голямата работа сутринта, и я пуснахме в басейна за малко. За морето мисля да взема някакви памперс бански или нещо подобно. Във връзка с акането - Алекс си свикна да се изхожда всяка сутрин след ставане или в гърнето или да я издържа на тоалетната чиния, та скоро не съм сменяла акан памперс, макар че тепърва има да осъзнава какво точно прави Mr. Green

Да се похваля - купихме на бебка сандалки за прохождане на Делфи Прим-Добреч от магазина на Драганов. Много са красиви и Алекс вече свиква да ходи с тях. Струват 28 лв. и мисля че са приемлива цена на фона на тези които гледах в Малечко..

Днеска й направих пасирани череши с килесол мляко и нашта го омете за норматива, така че това май ще ни от любимите плодове Flutter

# 145
  • Smolyan
Привет мами   Hug
Дидка, страхотни снимки  Grinning Алекс е неворятна  Heart Eyes, радвам се, че сте си изкарали хубаво. Аз нямам търпение да плануваме вече морето  Crazy
Аз също мисля за тези памперси бански, май те са най - добрия вариант  Rolling Eyes
Приятен ден   bouquet

# 146
  • София
Привет- черпим на патерици за 9 месече!!! Misc Baby Bottle newsm38  party023 beer3 beer cheers
Снощи се прибрахме - бяхме дружно на Владая- с баба и дядо и с вуйчо, вуйна и бате- страшна агитка- ама ние жените не починахме много Confused- ама мъжурлята.....Но беше готино
За почивката на море направо ви завиждам- аз и тази година ще пропусна- не си представям как ще изкарам с това дете и то без помощ- нищо няма да разбера от почивка- и за това не се навивам да тръгна- знам че ще мрънкам през цялото време и.... ще го оставя за догодина като попорасне- ще отидем на Владая за по ден два- така съм по- съгласна....
И аз чакам да отворят плажовете вече- че да отидем да видя как ще рагира Валето- за сега не е стоял и в надуваем басейн....
Времето е мрачничко но все пак ви желая приятен ден

# 147
Поздрави от моретоооо Whistling
Първо да честитя на всички с повод тези дни!  bouquet
Дидка-много сладка Алекс.Специални поздрави за победата  bouquet
Тесс-Направо ме умори от смях Joy.Браво на Кари,май ще е най-рано проговорилото АВГУСТЧЕ.
Радост24-Ама си я наконтила снаата,сладурка.Да не ни я вземе някой ейййй NaughtyНадявам се да спечелите тази седмица!  bouquet
Такааа,при нас новото е,че аз съм с гнойна ангина от една седмица.Изпих една опаковка"Доксициклин"никаква файда.Сега пия "Оспамокс"и май ми светна вече.Гледам само да не заразя малкия,че #2gunfire.Кокича се дупи на земята, ама не му идва на акъла как да тръгне напред,затова я кара на зад Joy.Нямаме нови зъби,но не го и мъчат и нямам идея кога ще излязат.
Сега,да си кажа аз.Гласувам за нова категория"Най-тежка мома"и "Най-тежък момък"Значи подкрепям Пати HugТо си е за номинация и награда.Браво на момата  bouquet.А за най-тежък момък кандидатстваме ние bowuuестествено.Коката последно беше 11.200кг..
Само си говорите за морето,а кога ще дойдете?!Нямам търпение да се запознаем вече.ЧАКАМЕ ВИИИИИИИ Hug

# 148
Здравейте :hug:Didka_b много те моля да снимаш сандалките ,които си купила на Алекс PraynigАз от много време се опитвам да намеря нещо подходящо за Гого обаче нищо не намирам или са големи за него или са много твърди и неможе да си свива крачето.В чудо съм се видяля с тези обувки немога и немога да намеря нищо подходящо .Досега сме с чорап обувка много са му удабни обаче вече започват да му умаляват а последните бяха най-големия номер ,който се произвежда на пазара .И сега незнам какво да правя буйки взех неще и да чуе ,непрекъснато ги изхлузва от крачето.Мислех да взема сандалки ама ми казаха ,че трябва да са с пета защото още не може да ходи и да не си изкриви крачетата.Вие мами с какво обувате бебоците?

# 149
Здравейте и от мен,

Дидка снимките са супер. И поясът ви е много готин с навесче да пази сянка Heart Eyes
На мен също ми е любопитно да видя сандалките на Алекс, решила съм тези дни да взема на Вили някакви, аз също знам, че трябва да са със затворена петичка и отпред да са затворени заради пръстчетата, да бъдат с ортопедична подметка и да са малко по-големи по размер.

Някой ще ми обясни ли памперс банските на какъв принцип са?

М/у другото аз доста прибързано казах, че за морето няма да взимаме помощници, обаче като се замисля защо пък не, може да си вземем някоя баба с нас Wink, защото както писа Зузи, самата почивка няма да е никаква почивка, но все още сме в процес на умуване.

Зузи ти не писа на къде сте се ориентирали за море, нека и другите да кажат Hug

На мен много ми се иска по южното черноморие, мислим за Китен или и аз не знам вече Whistling ooooh!

Приятен ден Hug

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 11:59 от Toni4ka

Общи условия

Активация на акаунт