АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 294
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета!
Ние повече от месец не бяхме в София и нямах нет, та  не съм влизала във форума, чак сега попрочетох какво сте писали напоследък.
Да дам отчет и аз къде сме хойкали и какво сме правили. Бяхме на гости на баба и дядо в Добрич. Много хубаво си изкарахме. Там сме точно до парка, а той е ремонтиран и е прекрасен. По цял ден бяхме по разходки, по магазини, почти не съм готвила... голям е кеф като има баба, която да сготви вкусно ядене за децата. Аз бях на диета, ходих и на фитнес, свалих дотук 6 кг, за което съм много горда  Mr. Green  и продължавам и тук с диетата, лошото е, че няма на кого да оставям децата, за да ходя на фитнес. Ходихме няколко пъти и до морето, но тати не си беше взел банския, аз в моя не си влизам, та истинския плаж  го отложихме за след месец, два. Страхотно е да се поразсее човек, да се поразходи  край морето, красивите градини с цветя... супер романтично ни се отрази, с мъжа като че ли пак се влюбихме Heart Eyes
Видяхме се и със Светлето от Варна, от наште мами, снимах и бебоците, по- късно може да кача и малко снимки Sunglasses
Това е от нас засега.
Ааа, забравих, за най- тежък бебок се кандидатираме и ние- 12 килца Flutter

# 151
  • Smolyan
Toni4ka, мислим да ходим на Обзор. Няколко години подред ходим там и много ни харесва. Имаме предвид едно хотелче до плажа със заведения отдолу. Много ми харесва това място  Grinning Нямам търпение вечеееее  Crazy

# 152
 HugЗдравейте на всички бебчета и мами Hug
Ние се ЗАВЪРНАХМЕ във форум-а Grinning

Снощи наминах за малко,но от днес вече ОФИЦИАЛНО и ЗАВИНАГИ се връща при вас Hug Heart Eyes Hug

А сега малко предистория за нашето "тайнствено" изчезване от форум-а,тъй като прекалено дълго отсъствахме предполагам са се появили доста интересни предположения и мнения защо "изчезнахме" без да се обадим

Всичко е свързано само и единствено с интернет-доставчика ни,тъй като за нашият квартал обслужващите доставчици са само ДВА-
при 1-вия при който бяхме ни отрязаха кабела(поради лични причини) и съответно се включихме към 2-рия интернет доставчик(от 29-ти- понеделник сме отново с интернет у дома)и отново сме на линия Heart Eyes

Надявам се да ни простите дългото отсъствие и да ни приемете отново в Августовската дружина Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 153
Габриелка-Рафаелка бяхме сформирали издирвателен отряд даже  Heart Eyes
Добре дошла отново. Можеш да оставиш телефон на Хуана- правим си нещо като телефонен указател (за такива случаи като твоя- безследно изчезнали)   bouquet

# 154
  • София
Цитат
- за протестиращите майки - среща-сбор  Heart Eyes пред Нар.татър от 9.00 до 9.30
- след протеста се пренасяме в Южния - да речем 14.30 - 15.00 часа. Понеже в Южния има цирк в момента до входа на Витошка - предлагам да се срещнем на статуята с гълъбите ( от Витошкия вход все направо нагоре).

Май това е уговорката за утрешната среща!

# 155
Хайде моми,
не бъдете несериозни.
Лана ви е пуснала кога и къде ще се чакаме - идвайте  Hug

# 156
  • Sofia
Много съм за кратко, щото бебе е болнооо с 38 градуса.
pisho, Didka, при кои педиатри сте и доволни ли сте?
Трябва да запиша Ради някъде, има някакъв проблем да се свържем с нашия педиатър и в крайна сметка имам чувството, че нещо ми се сърди newsm78 Много ми е кофти, защото не мисля, че съм му давала повод, а може и да е просто проблем с телефона...

Бяхме сега при една докторка Тодорова и ни изписа разни хомеопатични лекарства и ни сложи на диета, ще видим дано се подобри, че цял ден не пада тъпата температура.
Айде чао засега!

# 157
 Juana, дано се оправи милото слънчице Praynig
Аз нещо на последък нямам какво да пиша, но иначе чета всеки ден. Много ми е депресантско и направо не се трая от кривотия Sad
Утре, ще пробиваме ушичките на дребните и съм много притеснена. Направо една топка ми се е свила в стомаха.
Айде пак ще пиша и ако всичко е наред ще има и снимков материал.
Дано да няма болни слънца ,че ми става много мъчно като чуя Praynig

# 158
Честито на месечковците!  bouquet  bouquet  bouquet   
Габриелка-Рафаелка,добре дошла отново  Hug

Ted_kat,добре дошла отново и на теб  Hug
Дидка,Алексче е много сладка на снимките  Heart Eyes

Хуана,надявам се Ради да се оправи бързо  Praynig

Ние от два дена сме на кухня и нещо не и харесват пюренцата,голямо плюене пада,но си хапва супичката и кисела.Дано да го прояде това пюре  Praynig,че мама нещо я мързи да прави пюренца  Embarassed

Да ви се похвалим  Laughing вчера ни избило трето зъбче  Laughing

Лека и спокойна нощ!

# 159
Здравейте момичета!
Много отдавна не съм писала, защото все не остава време, но ви чета редовно.
По такъв повод се включвам и сега.

Хуана, преди седмица и Блажето беше с температура. Вдигна 40,3 и виках Бърза помощ даже. Ето как процдирах аз-давах през три часа Панадол и Нурофен. Активните им съставки са различни и затова могат да се редуват през по-малки интервали. Също така слагах и Ефералан свещички. Това обаче не ми помогна много. Температурата свалих с бабини методи. Направих студено обвиване в чаршав и после голичка я гушках към моето голо тяло, за да и смуча от температурата/така ми казаха/. Най-ефикасно обаче се оказа компресчето с ностърган картоф. Стържеш един суров картоф и го увиваш в някаква марличка. Това компресче слагаш на челцето на детето и го закрепяш я с лента за глава я с шапка-с каквото имаш. Много помага.
Стискам палци бързо да оздравее Ради, че знам добре колко е гадно.

# 160
  • Sofia
Пак съм аз! Заспа детето, беше малко по-игрива вечерта, но за кратко. Има и едно бясно разстройство, ужас, по сто пъти я преобличам, щото не си седи в гащите Rolling Eyes
Мерси за пожеланията, дано бързо се съвземе. Ренци, благодаря ти, може после да пробвам и твоите методи. Аз днес дадох Панадол, но свърши и нямаше как да отида до аптеката, та я забърсвах с кърпичка, натопена в оцет и вода, увих й краката и бързах челото (после мама каза, че било опасно да се бърше главата). Следобяда с мама я заведохме на доктор и изписа Осцилококцинум, Беладона и прахче за разстройството (ползвали са го някои тук, но забравих името). Първите две били за температурата, аз и Панадол още дадох, но май никакъв ефект няма. Хич не иска да яде бебето, освен това я сложиха на диета - картофи, ориз и т.н. стягащи работи, както и лечебна Хумана, но ниииищо не близва - освен солети!!

Габриелка, добре дошла, другия път, като тръгнеш да забягваш, да ни уведомиш Laughing

Дидка, Петя, много са сладки дамите в басейните!!
Ние пък бавно, но сигурно се отдалечаваме от морето - моят мъж е все по-затрупан с работа. Но надеждата последна умира Mr. Green

Утре да протестирате и за мен, аз на всичкото отгоре имам и изпит и нищо не съм погледнала.

Ted_cat, трябва да се разберете с Нинето и Морски кой е най-тежкият младеж, че май е доста оспорвана титлата!  Laughing

# 161
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЦАТА! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!    bouquet

Честито и на месечетата!

Ивана черпи по случай 10-я си месец и трето зъбче. Вече има три зъба от долу и нито един от горе. Simple Smile

Стискам палци на всички бебоци да са здравички.
Juana дано Ради се оправи бързо.

# 162
  • София
Честит празник на всичките малки човечета! Да растат здрави и щастливи и да радват гордите си родители!    bouquet

Juana, аз при такова разстройство на Жорето с Т преди 2-3 месеца го оправих само с лечебната Хумана.

Дидка, честито за камбанките. Аз преди време им писах, че искам да ми свалят снимката и се надявам да са го изпълнили. Това "състезание" или може би "конкурс" е ужасно глупаво и изкривено и последно когато влизах имаше нови още по-идиотски условия......... много им се ядосах и вече не влизам дори. Пожелавам успех все пак на участниците!

Ние също замисляме море, но с огромен брой помощници - майка ми, сестра ми, племенницата ми, евентуално зълва ми и свекърва ми. Въобще отбор баби и лели, а мама се надява да си отпочине малко и да уравновеси ТКЗ-сарския си тен на спокойствие.  hahaha
В тази връзка, какви са тези бански-памперс?

# 163
.....
Хич не иска да яде бебето, освен това я сложиха на диета - картофи, ориз и т.н. стягащи работи, както и лечебна Хумана, но ниииищо не близва - освен солети!!
.....

Juana включвам се само да ти кажа за разтройството, да махнеш картофите - те не запичат, а дразнят стомаха. По скоро й давай лечебна Хумана и й прави моркови и ориз!
Дано Ради оздравее бързичко Peace

costumed034Честит Ден на Детето на всички деца  ura Tada

Честито и на месечетата  bouquet

И ние имаме още едно зъбче и станаха 5 /Кика права беше, не са кучешките, а тези отстрани на горните резци Wink/

Новото при нас е, че Вили не иска вече в проходилката Whistling Предпочита да ходи без нея Mr. Green

# 164
  • София
Честит 1 юни на малките съкровища!

Болните бързо да се оправят!!!!!!!!!!!!!!!

Надявам се въпреки не дотам хубавото врме (засега) да се видим в парка!

Общи условия

Активация на акаунт