АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 298
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит ден на детето!!!
Да са ни живи и здрави бебоците и мнооого да ни радват!

Честито и на днешните месечета от нас  newsm51

# 166
Честит празник на всички малки слънчица
Честито на месечетата днес  bouquet
Болничките бързо да оздравяват Heart Eyes
Честито на зъбчатковците Grinning

# 167
Честит празник на всички деца Tada newsm51 smile3525
Честит празник и на всичкиркоито са запазели детското в себе си  bouquet

Честито на днешните месечета

Болните бързо да оздравяват  bouquet

# 168
Честит 1-ви ЮНИ     bigdance2 Tada  Party Time

Честито и на месечковците   bdbaloni

# 169
честит празник на всички душички. да са ни много здрави и лъчезарни

# 170

TadaЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА И ПО-ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА!!!
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ЧЕ ТЕ СА СМИСЪЛА НА НАШИЯ ЖИВОТ!
Tada

Честит рожден месец на Ивана, Ваньо, Кари, Вихрен, Ралица, Пламена и Ния!!!

Засега времето се очертава да е добро следобяда, така че като се наспи принцесата ми може би ще слезем към Южния парк да се видим, пък и да отчетем празника на децата newsm44

Мойта щерка толкова се измори от разходката преди обяд и толкова й се спеше, че ми заспа на стола за хранене;) Така че оставихме пюрето и минахме със сучене..като стане ще си го дояде.

Боби, пуснах ти на СМС координатите на педито ни, но гледам че момичетата са ти дали добри съвети за сваляне на Т. Целувки на Ради и бързо да се оправя.

Добре дошли отново на Рафаелка и Тед Кет wavey

За камбанките какво да ви кажа - още нямаме поздравително писмо и никаква награда, а честно казано нямам време и не ми се занимава да се разправям за подобни глупости Crossing Arms

Благодаря на всички за хубавите думи за снимките на Александра.   bouquet
Да ви се оплача обаче - освен че е много крива, непрекъснато се чуди как да ме захапе където свари и е като гербова марка за мен. Спането и през нощта стана накъсано и не иска да си остане в креватчето, а при мен да се гушкаме...Естествено след няколко опита да я сложа в леглото, си я вземам и така до сутринта...

Искам да ви питам - давате ли вече вечеря на бебочеството, каква  и към колко часа?

# 171
Честит 1-ви ЮНИ!

Честито месече на Ивана, Ваньо, Кари, Вихрен, Ралица, Пламена и Ния!!!

Да се отчетем за един месец сме качили 300гр (8.600) и нито един см, т.е. все още си е 70см.

Juana- и Радо беше така преди 3 седмици. Темперетура имаше първите 2 дни, а разстройство почти цяла седмица. Първите 2 дена давах само от лечебната храна, бисквити и солети. На 3 ден- попара без масло. На 4 и 5 пюре от моркови и ориз. И на 6 включих и млечна каша. И чак на 7 като вече беше по-добре дадох АМ.

# 172
Здравейте мами!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОМИЧЕНЦА И МОМЧЕНЦА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ И ДАНО ДА ИМАТЕ МИРНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Честит рожден месец на Ивана, Ваньо, Кари, Вихрен, Ралица, Пламена и Ния!!!]

Juana дано Ради се оправя бързо, че е ужасно като са болни мъничетата! За Т май само Панадол не помага много, но можеш да ги редуваш с Нурофен през 3-4 часа (Ренци както ти е писала по-горе).

Дидка аз още не му давам вечеря (официално), но ние като седнем да вечеряме и той си похапва с нас, а пък после си пие млякото (за съжаление при нас отпадна и вечерното кърмене и сега се кърмим само веднъж рано сутрин).

Днес и в Бургас трябваше да има протест на мамите, но се събрахме много малко хора... Но ще има репортаж в новините по СКАТ в 5 и 7 и сигурно ще дадат Сами (нямам търпение да го видя).

И ние за последните 2 мес не сме качили много (650 г.) и сега е 8650 кг и 71 см (не е порастнал изобщо).

# 173
Памперс бански има на Huggies (не че съм виждала по магазините де): HUGGIES Little Swimmers Disposable Swimpants. Ето такива са:
http://walmart.triaddigital.com/Assets/Images/pg_nwp_huggiesswim_520X233.jpg

# 174
В Пакостник има памперс-бански на Huggies - цветни.

Дидка, аз не давам още вечеря на Ивана, но тя си иска мляко. Даваласъм й 1-2 пъти кис. мляко с бисквита.

# 175
 Честит празник на всички дечица и техните родители!
 Честито на месечковците! 
  И аз се чудех за вечерята, дори бях пуснала такава тема, но все още сме само на АМ в 21 ч.Явно го засища, защото цяла нощ спи спокойно, понякога дори изобщо не се буди за вода.Все още е с обрив от онази риба, дето я яде преди 10 дена, ужас!И едни комари го ухапали, миличкия.
  Айде, от мен спокойна вечер!

# 176
Честит празник на всички дечица и на техните родители!  love001

# 177
Честит празник на всички дечица!  ura

Ние малко се позагубихме напоследък, но лятото ще сме така. Повечето време сега прекарваме при баба на Банкя.

Ето така се къпем

А тук спим и играем

# 178
Честит празник на всички слънчица!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на месечковците!  bouquet  bouquet  bouquet

# 179
Честит празник и от мен на всички бебоци,техните каки и батковци!

Добре дошли отново Габриелка-Рафаелка и Tad_Cat!

Ние цяла седмица се храним от кухнята-една квартална мама ми продаде техните купони(нейната сладурка е с този вирус дето е болна Ради!В квартала вече 6 бебета го искараха и е много заразен,дано ни подмине!Болничките бебоци до се оправят бързо!)Та за кухнята-много и харесва храната,не отказва нищо,но тя  по принцип си яде всичко.И аз давам вече втора седмица черешки-не ги пасирам,само беля и нарязвам на 4-5 парченца.Аз вече нищо не пасирам,давам преходна храна(като в кухнята ситно нарязано),че някои квартални бебоци отказват кухненската храна,заради по-едрите частици в нея.
Вероника на вън ходи със сандалки(ортопедични,с висок форт и затворени пръсти).Въобще ни и е трудно,дори тича(хваната за ръчички,а от днес само за едната),даже не ми вярват,че е на 9м като ме попита някой.
Днес сестра ми си дойде.Много се радва на Рони.А тя си показа всички магарии.Изяде 2 копчета от нейния телефон.Така съм се шашнала.Утре ще дебна в гърнето.Дано не и заседнат в чревцата,че не ми се мисли.
Чао от нас!

Общи условия

Активация на акаунт