Лъчи се буди към 6.30-7.00ч. и я кърмя, заспива и се буди към 9.00ч. - тогава яде попарка.После спи около час и към 13.00ч хапва обяд-от кухнята или пюре 1 бурканче. Пак спи около 2часа и към 17ч. хапва десерта от кухнята или нещо приготвено от мен. Пак преспива около половин час и към 20.00ч. я кърмя след което похапва кисело мляко или нещо от нашето ядене докато вечеряме към 22.00ч. пак я кърмя и заспива. В добрите случаи се буди чак към 6.00ч. сутринта, или се кърим и през ноща ако се събуди!
Нинето знам, че не е хубаво да се носят обувки от друг /според Драганов/, но специално питах ортопеда в Горна баня и той каза, че може, стига като се огледат хубаво обувките да не се забелязва изкривяване. А колко се носят тези обувки от децата! Дени обувките с които приходи ги е носила 2 месеца и то колко е ходила с тях .... Така че си имам два-три чифта обувчици които са много запазени и се надявам Лъчи да може да ги носи, а имам и 2 чифта други които хвърлих защото неставаха за повторно обуване от друг.
Juana какво стана с работата, стискаме палци!