АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 331
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Чикаго / София
Уау, Зузи много папка твоя сладур, браво /пу,пу/!

Лъчи се буди към 6.30-7.00ч. и я кърмя, заспива и се буди към 9.00ч. - тогава яде попарка.После спи около час и към 13.00ч хапва обяд-от кухнята или пюре 1 бурканче. Пак спи около 2часа и към 17ч. хапва десерта от кухнята или нещо приготвено от мен. Пак преспива около половин час и към 20.00ч. я кърмя след което похапва кисело мляко или нещо от нашето ядене докато вечеряме към 22.00ч. пак я кърмя и заспива. В добрите случаи се буди чак към 6.00ч. сутринта, или се кърим и през ноща ако се събуди!

Нинето знам, че не е хубаво да се носят обувки от друг /според Драганов/, но специално питах ортопеда в Горна баня и той каза, че може, стига като се огледат хубаво обувките да не се забелязва изкривяване. А колко се носят тези обувки от децата! Дени обувките с които приходи ги е носила 2 месеца и то колко е ходила с тях .... Така че си имам два-три чифта обувчици които са много запазени и се надявам Лъчи да може да ги носи, а имам и 2 чифта други които хвърлих защото неставаха за повторно обуване от друг.

Juana какво стана с работата, стискаме палци!

# 196
Здравейте и от нас  Hug

Да по4ерпим за 10 месе4ието ни  Wine Glass eat newsm38 и Честито на Мариелка и Алексче   bouquet Hug

Честито на месечетата и рожденнците   bouquet  bouquet

С  Жанета се мажем яко със слънцезащитен, че сме почернели здраво  sun от разходки
За обувки- снабдиха ни с маратонки Nike и Adidas и с тях "ходим". Имаме и сандали,но са без твърд форт и избягваме ходенето с тях.
Друго ново е че се подстригах много късо Simple Smile 3 приста дължина. Супер е в жегите.

kami_bami за яденето Жанета яде 2-3 пъти на ден общо 200-300 грама. Към 9-10, след това към 12-13 и към 17-18 часа.След всяко ядене  следва обилно нацокване. Това моето дете цока по 6-7-8...пъти на ден. Няма отказване.

nineto_boy стискаме палци  thumbsup всичко да е ок!

Габриелка и Тед кат добре сте се завърнали!  Heart Eyes Hug

# 197
Честити 10 месеца на Алекс,Мели и Жанетка   bouquet  bouquet  bouquet 
Честита победа в камбанките на Мели  Heart Eyes

kami_bami,за хапването Алекс яде 6.30-7.00 мляко180мл,10.00 попара от сухар и половина,масълце и сиренце,овесени ядки с масълце и сиренце или банан с бисквитка и мляко,13.00 200гр. супичка+1 сухар и полавин пюренце от кухнята,17.00 200гр. крем или кисел от кухнята,20.30 мляко 180мл+1 бисквита Закуска.Между храненията си хапваме плодове черешки,банани,настъргана ябълка.
Режима ни на спинкане е следния:сутрин спинка от 10.15 до 11,а следобед от 14.00 до 16.00,а понякога и до 17.00,ако спинка с мама и чак вечер след банята и млякото 20.30 нощем се буди много често от зъбките и си търси бибката.Но днес ни се обърка режима,защото спинка с мама до 9.00,заспа в 13.15 до 14.20 и сигурно ще има още един сън към 17.00,че няма да издържи до банята.

nineto_boy,надявам се всичко да е минало без проблем и да се е опрвило оченцето  Heart Eyes

Juana,радвам се че Ради е добре  Heart Eyes
Лек ден!

# 198
  • София
Здравейте и благодаря за съпричастността!

Вче всичко мина ОК и вече нямаме проблеми с течащо оче и гурелчета. Дано да не се запушва пак! Всичко мина много бързо и Криската нищо не усети. Най-трудно се оказа това, че от 3ч през нощта не трябваше да яде и пие нищо заради упойката! Станахме в 5 и 30ч защото искаше да суче, а не трябваше!

Така всичко за сега е както трябва!

Хайде

# 199
Честито на празнуващите бебоци!

nineto_boy радвам се,че вече всичко е наред!

Juana и за Ради се радвам,че е по-добре!

Днес беше голяма скука.Цял ден вкъщи, а това не се е случвало от много отдавна.На какво ли не играхме.
А нашият режим е следния:понеже става вече в 9-9.30ч се кърмим и веднага след това 200 гр попара(или грис с плод,овесени ядки с плод,качамак,пшеничен зародиш).13-13.30ч 100 мл супа и 200мл манджичка(от кухнята или пюре).17-17.30ч 250-300мл каша с плод(или кисел,крем от кухнята+ плод ).21-21.30ч кърмя и после 150 мл Фризосой( не и стига на лакомницата само кърмата).А между храненията си хапва Зрънчо,бисквитка,царевичен или пълнозърнест сухар,каквото душа иска LaughingИ сокче 200мл понякога и наведнъж.Откакто и показах номера със сламката пие още повече от преди.

# 200
Привет и от нас.
В събота на 3 -ти кръстихме Ева, та тя вече е християтче. Много хубаво кръщене стана.Обаче ни падна батерията на фотото и снимки нямаме, само с камера снимахме Cry.
Много ме изкефи че отеца каза на няколко пъти, че Ева е най-древното име и означава живот, та свекърите да го чуят и да им се набие в главите им, че все пак сме избрали хубаво име (хич не искаха това име, искаха Йоана или може би Йоана -Попея Wink)

# 201
Браво nineto_boy  Hug Радостни новини са това  Heart Eyes
Дано повече да нямате проблеми  Hug

Честито ви хистиянче svetlaa    Hug

Честито на месечковците  Heart Eyes

# 202
Честито на месечетата!    bouquet
Още малко остана до годинка Simple Smile

Светла честито ви християнче.

Нинето радвам се че всичко е минало добре.

Ако има болни бебоци да оздравяват бързо.

А кога ще си направим една срещичка в южния парк?

# 203
Здравейте и от нас

Браво за хубавите новини  Hug

Светла, Честито ви Християнче  bouquet Много кофти номер ви е скройл фотоапарата Confused

Зузи, браво Peace как успя да промениш режима на Таско и да го научиш да спи по това време, че и толкова дълго Shocked

Вили от известно време също заема доста странни пози докато спи Joy, само че не съм я снимала

Честито на месечковците

и както писа Кика скоро ще празнуваме рожденни дни. Вече мислите ли за празника, как и къде ще празнувате Heart Eyes

Приятен ден Hug

# 204
  • София
Здравейте, мами!

Честито на празнуващите бебоци!

Честито християнче на svetlaa

Благодаря ви, момичета че споделихте режимите на спане и ядене на дечицата ви. Аз нещо не мога да се справя.   no Рали не иска да спи денем, приспиваме се само на ръце и трябва да е много уморена за да спи 30-40 минути. От къде има сили направо не знам - по цял ден мърда и подскача. Опитва се и да лази. Дори си мисля че е прекалено активна, но не мога да я вържа, нали .... Направво не знам как ще я караме така, ама нали колики, зъби и се докарахме до тук  cry

А за рожденния ден - мисля да сме си в къщи. Много  ми се искаше да сме някъде на вън, обаче тоя моя звяр няма да седи мирна и 5 минути, ще се разреве и край и празник и чудо...

Приятен ден от нас  bye

# 205
Здравейте  от нас  Hug

Честито на месечетата  Hug

svetlaa честито ви хистиянче  Heart Eyes   bouquet

За РД на бебка мисля някъде на заведение с бебоци  Laughing Хич не ми се ще да сбера 100 баби  у на да разревават детето само  Thinking

Нещо много се дразня напоследък на тия бабели  Twisted Evil "Аууу какви бузки" и следва гадно щипане по бузите на бебка. "Боооооц баби" и следва бу4ене в корема на беба с пръст  Twisted Evil "Ух какви дебели крачета пу пу" и следа щипане по краката. Как няма да се дазня. И днес гледам малки ситни пъпчици по едната и бузка и вече  Twisted Evil ще яхвам метлата.

Ей, мамите, събрахе ми о4ите с това коли4ество храна, което изяждат децатави!!!

Имах нещо да ви питам, ама а де  ooooh!

# 206
Честито ти християнче, Светле! newsm51

Честито на днешните месечковци! newsm67

Нинка, радвам се че Криси е добре - пожелавам ви лошите неща да ви заобикалят вече Simple Smile

За РД на Алекс отсега съм се размислила - ще направя покани, празненството с децата ще бъде  в някой клуб, просто нямам  нерви да ги събера в нас, където не мога да им осигуря място и забавления на толкова бебоци Mr. GreenЗасега проучвам възможностите и скоро трябва да реша, за да направя резервация. Верно, че тя няма да си спомня за този си РД, но пък ще има толкова снимки и филмче от него, пък и аз ще си доставя удоволствие на най-хубавия ден за мен Flutter

Jes , при нас положението е почти същото - с тази разлика, че не само бабички, но и който я срещне всеки иска да я погали или пощипне по бузите..То верно че са сладки бебчетата, но пък и те трябва да се съобразяват малко Naughty

Ей, мамите, събрахе ми о4ите с това коли4ество храна, което изяждат децатави!!!

И на мен така #Crazy Уж си мислех, че мойто дете добре си яде, ама в никакъв случай не може да хапне на обяд и супа и второ ядене. Ама да са ни живи и здрави, щом си растат и добре наддават, колкото искат толкова да си хапват... Да се похваля - от два дни беба вече пие по 50 гр. сок, направен от мен от една чашка на Джордани с твърд накрайник, което си е постижение, че преди и толкова не искаше да помирише Wink

А за спането не ми се говори - през деня е като терминатор, не се спира за две минути и спи по веднъж на ден, най-много за около час и половина..

Да ви кажа и да ви питам - от известно време (май откакто пораснаха горните зъбчета), Алекс започна да скърца с тях.. Прави го само докато е будна и звука много ме дразни. Правят ли такива работи и други бебчета?

За сега толкова -лек ден на всички Heart Eyes

# 207
Didka_b и при нас е същото положението със зъбките . Скърца , та свят ми се извива  ooooh! Сутрин много обича така да ме буди- седнала до мен и ми скърца.

За покани за парти за Рд намерих това http://www.moetoparty.com/cards.php?id_card=rd, ама текста ми куца  newsm78, а исках нещо интересно.
Приемам предложения всякакви за текст за покана.

# 208
  • София
Привет!!!
Много са сладки бебоците- да са живи и здрави- всички имащи повод за празнуване и тези които нямат също!!!
Оф, а аз се притеснявах че моето зверче е ящно а като гледам той яде дори по- малко от някои от вашите
Аз гледам порцията да му е около 200гр. на хранене/а вие давате и повече ooooh! успокоих се/,яде 5 пъти на ден- и между храненията солети, кроасанчета, яденето на мама и тати...абе всичко иска да вкуси....
За обувките и аз имам проблем с малки крачета- буйките най малкия номер му падат, вчера му взех едни сандалки-18 номер са му с един пръст големи- но така е по-добре че да изкара лятото с тях - поне са с лепки и са високи над глезена и няма да му елесно да ги събува
Ние със зъбки неможем да се похвалим още но сам се изправя вече в креватчето ,хванат за решетките, дори като лази из хола се опитва да се изправи и на масичката-но го пазим че...лесно пада
За рожденния ден още не знам дали ще сме у дома- мислим и кръщенето да е тогава ,2 в 1,ама с толкова гости...май е по-добре в някое заведение...Ще видим- още има време
Да се похваля- навиха ме да отидем на Варна при чичо с брат ми и снаха ми/и децата де/ поне за седмица-биляна обеща като ме хванат дяволите с Валето да си ги трампим с Ники- той мене ме слуша- или да ги оставим на татковците а ние...по магазините
Е това ще е сигурно към края на юли -още имам време да размисля
Приятен ден на всички

# 209
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,

Благодарим за пожеланията послучай 10 месеца на Мели Hug

Честито на всички месечета от тези дни!Да са живи,здрави и много послушни!

Светле-честито ти малко християнче!!!

Ние бяхме уикенда на Велинград.Изкарахме си супер,направихме първия плаж за тази година  grinning039По точно не излязохме от басейна и джакузито.Утре ще пусна снимки.За съжаление бяхме без беба и бързахме да се върнем,че ни домъчня за нея. Mr. GreenДругият  път ще я вземем,в хотела предлагаха и детегледачка  newsm63

Да се похвалим-Мариелка вече върви хваната само за една ръка,даже вчера направи сама 2-3 малки крачки и падна по дупе newsm44.Сега това е на дневен ред,вече не дава да я нося,все иска да върви.Да ми е жив и здрав кръста Mr. Green

Дидка-и ние скърцаме със зъби,беше се побъркала по едно време,но сега като че и мина малко мерака,по-рядко го прави.

Мариелка вече яде почти изцяло домашна храна и много и харесва,иска всичко да опита newsm55
Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт