АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 327
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро  Hug

baloniЧестит Рожден Ден mimi_kir  baloni
 baloni  Tada  baloni  Tada
 baloniМНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И РАДОСТИ  baloni

Честито и на малките ни мескечковци, които скоро ще станат големи  Hug Heart Eyes

Относно рождения ден все още много се двоумя къде да е - хем си се иска вкъщи да организирам, украся и приготвя, хем навън, че въкщи сигурно ще лудна и после ще реанимирам няколко дни. Самото приготовление ще е голямо вълнение за всички ни, нищо че Стефанаки-калпазаки нищо няма да помни (както казва Дидка-но затова ще има снимки и филмче). Поканите ще си ги направим сигурно ние - вече сме се специализирали покрай племенницата ми (всяка година й правим поканите).
Ето и един от текстовете които пишем на поканите на племенницата ми:
Мило мое приятелче,
Ето че дойде дългоочакваният момент да отпразнуваме заедно моят 10-ти Рожден Ден!
Ще те очаквам на щури танци, смях и лудории в "Мис Каприз" на 31 Януари от 15.00 до 17.45 часа.
                                                        ТОНИ

Ако се сетя още нещо ще пиша  Hug

# 211
  • София
Zuzi, направо ме разби с вашия режим! Ама много спи това дете, да ти е жив и здрав! Моите понякога изкарват с един сън на ден и то към час, час и половина и после цял ден купонясват....  #Crazy

За храненето, ние сме на кухня от 1 юни и засега си хапват всичко, като давам на обяд второто и половин супа, че нещо не им стига май само второто. На супата слагам малко хляб или сухар, че е много рядка и не ми се занимава да се мацаме. Снощи пробвах да дам другата половина от супата като вечеря час преди млякото (с идеята да им засити и да не се будят нощем, ама нъцки  Mr. Green).

Моите и двамата лазят и вкъщи е голяма веселба, защото все си гледаш в краката да не настъпиш бебе или пък играчка. Иначе не понечват да вървят, но всичко с времето си. Може би пък неизползването на проходилки да си каже думата, знам ли.......  newsm78

Дидка, и аз си мислех че ще е трудно отбиването, ама те сами ме отбиха  Joy.

# 212
  • Smolyan
Добро утро  kaffeetrmker_2

Честит Рожден Ден mimi_kir  

Бъди здрава и много обичана bouquet

Светле, честито християнче    bouquet
DesislavaDim, ами той от малък още доста си поспива  Simple Smile, а при вас сигурно е много весело, представям си те как нямаш време да скучаеш  Sad някой помага ли ти?
За рожденния ден мисля да поканя бебета в къщи през деня, а вечер да излезем с приятели на заведение  Sunglasses
Момичета направо съм полудяла на тема мореееее, само за това мисля, правя списъкза бебето, за нас  Crazy

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 13:14 от Zuzi

# 213
Честит Рожден Ден mimi_kir! много здраве, късмет и любов!    bouquet

Честито и на месечетата!

За рожден ден още не съм мислила.  newsm78

# 214
bdbalonimimi_kir baloni Много здраве, щастие и любов!

Светла, честито християнче!

Може би пък неизползването на проходилки да си каже думата, знам ли.......  newsm78
София също не знае какво е проходилка, но въпреки това има голямо желание да ходи. Аз изобщо не я мотивирам, ама тя все е на крака и се опитва да ходи хваната я за някой шкаф, за дивана и изобщо където успее да се изправи прави крачки. А и пълзи като хлебарка, като ни види набира скорост и тръгва бързо към нас. Joy

# 215
[size=14pt]Честит рожден ден mimi_kir[/size] newsm59 Kissing Heart lovekiss
Честито християнче на мама Светла smile3525
Честито на месечетата днес Heart Eyes

# 216
                 newsm59          ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА mimi_kir           bigdance2

Много здраве, щастие и любов!!! happy bd

Честито кръщение svetlaa      newsm51

Честито на всички месечковци!!!     ura

Мамчета, как сте?
Аз съм вече луда от тези деца. Баткото го изписаха от детската и сега в къщи е нещо страшно. Малката не се успокоява. Явно другите зъби са тръгнали.
Ще ставаме каскадьори - обърнахме се с проходилката, добре, че не се удари много , и сега вече я слагам само с мое наблюдение, а на нея толкова и харесва.
Има ли други с кошарка тип сгъваема. Баткото ми беше с дървена с решетки и се изправяше сам , но се държеше за пръчките, а сега тя няма къде да се хване и не може да се изправя. Вашите деца успяват ли?
Слагам я и по пода да се търкаля, но още не лази.
Ние ядем млечна кухня - на обяд 12.00 супата с хлебче или сухарче, следобяд 16.00 кремчето, вечер 19.30-20.00 второто често без нищо. От една седмица почна сутрин да се събужда рано - явно е гладна 6.00 и пием мляко от шише и около 9.00 правим втора закуска. Но преди нямахме две закуски - ще увелича малко обедната и вечерната порция сигурно.

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА mimi_kir!

И да почерпим - нашата кака също има рожден ден днес и става на цели 4 години!

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 12:38 от larado

# 218
mimi_kir Честит Рожден Ден  bouquet  bouquet  bouquet

bouquet  bouquet  bouquetЧестито и на каката на Радостин на larado

Честито и на месечковците  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
  • София
Честит рожден ден Мими!

Честито и на малките мушмороци от последните няколко дни!

Ние бяхме на опознавателна разходка на село. Калоян си умря от кеф, то не бяха пуяк, който не спря да врещи, кози, конче, котки и кучета. Даже и река видя и беше много впечатлен, особено като му топнах стъпалцето. Laughing В неделя заваля дъжд и после се запознавахме с охлювите. Беше много интересно, макар че още не разбира съвсем, но сигурно усеща различните миризми и промяната на обстановката Simple Smile

# 220
Mомичета, благодаря ви!
Много сте мили!
Мислех, че сте ме забравили... Embarassed, че отдавна не съм се вясвала тук.
Но ако помните имам много важен ангажимент тази седмица- кумуване и съм в надпревара с времето.
Имам време само да ви почерпя виртуално. Обичам ви!  bouquet

# 221
Мими спокойно. Всичко ще мине идеално. Ти май се вълнуваш повече от булката  Laughing

На Лара  честит 4 рожден ден! Да бъде здрава, весела и с безгрижно детство!   bouquet

А аз нещо се отказвам за сега от кухнята- незнам за другите, но таз тук в Младост ми се вижда много мизерна. А храната еднообразна.

Ивана ходи на всякъде, но сама, държейки се за мебелите. Като я хвана за ръце и се гипсира. Гледа да седне и не ходи. Ами ако ще. Да си ходи сама Simple Smile

# 222
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМИ!  bouquet ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И МНОООГО ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ ТИ ЖЕЛАЯ! Hug

ЧЕСТИ 4ТИ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛАРА! ДА Е ЗДРАВИЧКА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА, И ДА СЕ РАДВА НА БЕЗГРИЖНО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!
[/size]

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА larado!  bouquet

Нинето много се радвам, че всичко е минало наред при Криско и дано повече да нямате такива преживявания!

Светле честито християнче още веднъж!

Аз взимам кухнята от яслата на Дени и определено много ми харесва. А и Дени яде същото в яслата.

Ох, ще пиша после, че малката мрънка! Wink

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, МИМИ!!!
ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА!!!

larado , честит рожден ден и на дъщеричката ти! nbirthday

Мими, и на мен ми предстои кумуване, ама е чак след три месеца, така че са ми рано тези вълнения още. А тортата с която ни черпиш изглежда толкова вкусно, че ми иде да си нарушя диетата и да отскоча до сладкарницата за нещо сладичко Blush

Лана, и Алекс много се радваше на животните като бяхме на село.

Деска, браво на твоите малчугани, че сами са се отбили, ама засега няма такива изгледи с беба..

Мойта щерка е малък терминатор, да знаете ...не се спира за секунда newsm68 За ходенето - сама обикаля кревата си  или като се изправи на спалнята и се опре на стената. Навън прави едни големи крачки все едно ще завзема света Mr. Green А бе дупе да ми е яко с такава щерка;)

Сега чакам да поспре дъжда и да ходя да купя капачки и да взема бележка от педито, че утре е деня за записване на детската кухня. Това ще ми е доста голямо облекчение, че иначе всеки ден се чудех какво да й правя.

# 224
Честит рожден ден mimi_kir!Желая ти много здраве,щастие и любов!

Честита ти рожденничка larado

А аз ще черпя за петото ни зъбче и за първите ни 3 крачки самичка(без да се опира никъде-глупачето ми беше хванало в ръце една обувалка и си мисли,че някой я държи! Laughing!)

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 18:52 от petia47

Общи условия

Активация на акаунт