АВГУСТинчето опитва се да ходи,мама за ръчичките го води!

• 12 247
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Larado,честит рожден ден!Много щастие и любов!

# 91
irka, не мога да ти опиша как се зарадвах да прочета, че Лъчи няма вече проблем със сърчицето! Стискам палци ехографа да потвърди добрите новини!  Heart Eyes

Аз се виждам в чудо, Кари не търпи НИЩО на главата си. Купих 2 шапки, както и кърпа с козирка - защо ли ги взех изобщо. Веднага ги сваля и си ги пъха в устата Twisted Evil Много ме е страх да не слънчаса, въпреки че много я пазя от слънце, че е доста бяла. Има ли някой друг с подобен проблем?

Мен ме е хванала някаква неудържима бебешка шопинг мания. Не мога да вляза в магазин, без да й купя нови дрешки, с баткото не си спомням дали така съм се оливала.  newsm78 Обаче то за момиченце си е къде-къде по-голяма тръпка да пазаруваш, такива страхотни нещица има.  Simple Smile

Поздрави на всички!

# 92
  • Чикаго / София
Larado,честит рожден ден! Щастие, любов и много късмет винаги да те съпътстват!

newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59

Честито на месечковците!  bouquet

kami_bami Лъчи и тя последните месеци качва по много мало. Последния 60гр. Не се притеснявай ще наддаде детенце по-нататък! Пък и явно ще са финни мацки! Laughing

Честито зъбче на Вили! tooth

Tess благодаря! И Лъчи понякога си сваля шапката, но в един момент я забравя, че й е на главата и спира. С Дени имах същия проблем, но със зимните шапки и й купих такава която се връзва под брадичката. След няколко неуспешни опита да я свали се отказа и после започна да не пипа и другите. Пробвай, поне докато свикне, че трябва да има нещо на главичката!

А Лъчи от 3 дни ми вдига Т по над 39 и вече се чудя какво да я правя! Rolling Eyes Няма й нищо - нито гърлото е червено, нити има сополи или кашлица - нищо, само висока Т. Педито каза, че е от зъби, че много са набъбнали долните ама това е вече 3ти ден и то непрекъснато. Давам сироп сваля я и след 4-5 часа пак е с 39, пак сироп и пак след няколко часа е с 39 и нещо! Следобяд като се поразхлади ще я водя пак да я види!

Айде чао засега!

# 93
irka, Кари така кара вирусите - само с темп. отначало, чак след 3-4 дена почва хрема или кашлица. Но над 39 градуса от зъби ми се вижда височко все пак. Между другото аз за вирус не й давам никакви лекарства, освен Панадолче за температурата. Дано размине скоро на бебка, че като знам каква е мъка бебе с температура...!

Забравих да кажа, че и на моята девойка й излезе първия зъб завчера - с голеееееееми мъки, по цяла нощ се събужда да мрънка и заспива вече не с едно, а с две палчета в устата. Но най-големия хит е, че в столчето за хранене, в което придремва денем, заспа с палеца на крака в устата #Crazy Баща й казва, че ще бъде първа в йогата. Crazy

# 94
Мерси много за пожеланията! Черпя   party023 (уви само виртуално).

# 95
Честит Рожден Ден,larado!   bouquet От сега и за напред-здраве,щастие,късмет!   bouquet                                                                                                                    
Честито на месечковците!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честити зъбчета на Кари и Вили.

Tess,и аз имам същия проблем с Алекс   ooooh! не търпи нищо на главата си,поне 20 пъти и слагам шапката,а тя я маха.Шапката и няма вързанки и съм решила да купя панделка да я зашия,за да мога да я връзвам.

irka,надявам се Лъчи да се оправи и да не вдига повече Т  Praynig

Алекс спинка с лятна пижамка-блузка с къс ръкав и къси гащички и тънко чаршафче,отварям прозореца,но в дневната много се отвива и ме е страх да не се разболее,че нещо има сополки.

Лека и спокойна нощ!

# 96
  • София
Eми да, изпуснах срещичката.......  #Cussing out Нищо, другия път! Ама аз по обед гледам да сме си вкъщи, че на тази жега най-малкото аз ще слънчасам.

Да се похваля и оплача - диванетата от два дни си ядат обяда, обаче да се оплача, отбиха се сами. Не щат да сучат вече и това си е. Аз започнах да ги дохранвам вечер и те свикнаха на лесното от биберона и сега дръпнат от гърдата 2-3 пъти и започват да реват. Не искат да чакат млякото да слезе и аз реших да ги спирам вече. Амбициите ми бяха поне до годинка, ама като не става, не става. Та вече не сме от кърмещите се от днес.  Laughing

Ирка, дано се потвърди от ехографа за Лъчката. Отбора стиска палци.

Тес, и Тонката си сваля всичко от главата. Една кърпа с козирка я издържа 10тина минути преди да се усети да я свали. Моите пък са с голи главички (даже ме питат подстригвала ли съм ги  Joy) и ме е страх да не слънчасат.

# 97
  • София
Dobar vecher! (Nadiavam se da me iztarpite oshte i niakoi drug den s latinitsa, che programata e tolkova sgastena, che niama koi da se zaeme da opravi kompa.)

Chestito na vsichki s povod i dazhe bez  Wink

Nie se zavarnahme ot 5-dnevno pateshestvie vav Viena Simple Smile. Izkarahme super, Kaloyan se darzha strahotno i beshe kato otvarzan iz hotelskata staia  Joy Skoro shte pusna snimki, ama shte mi triabva malko vreme, koeto ne znam otkade shte nameria - otkakto sme se pribrali ne sme se spriali, vchera na abiturenstski bal (kak ne se pobarka tova dete v ludnitstata, ne znam), dnes skitorim tsial den, utre po zadachi, posle balove, rozhdeni dni - abe haosat e palen.

Nadiavam se vsichki sa dobre v zhegite i ako ima sreshata drugata sedmitsa - mnogo shte se radvam da vidia vsichki!

Tseluvki!

PS Deska, nadiavam se v petak da se dobera do razhodka! Praynig

# 98
Здравейте от мен днес

влизам на бързичко да кача няколко нови снимки на Вили и да ви кажа, че тя вече си избра какво ще спортува като порасне още малко Wink

ето:

http://i78.photobucket.com/albums/j101/Toni4ka_78/100_1594.jpg

http://i78.photobucket.com/albums/j101/Toni4ka_78/100_1645.jpg

други снимчици ще кача в албумчето

Приятен ден Hug

# 99
Здравейте мами и бебчовци!  bouquet
Ние днес бяхме на консултация и резултата е че сме поотслабнали с 300 гр., което доста ме учудва при положение, че си хапваме добре  newsm78
Успяхме да паднем 3 пъти с проходилката  Banghead а уж внимавам ама... Добре че ни се размина само с малко зачервяване по челцето. Иначе мноооого "говорим" и "се караме", осъществяваме контакт с други бебоци. Ама днес нещо изплашихме една госпожица , сраааам  Embarassed май нещо сме много напористи и плашим мацките  Mr. Green Joy
Да не забравя - Честито на всички които имат повод!!!   bouquet
Ирка , много се радваме за Лъчката и дано се потварди добрата новина!!!
Тоничка , Вилянка мноооооого сладка, както винаги де  Hug Ама страшна мацка си отглеждате вие  Laughing
А сега отивам да кача няколко снимки на Викториянеца в албумчето да ни видите колко сме порастнали - тук, тук, тук, тук и тук.

Последна редакция: чт, 25 май 2006, 20:35 от Sunsunny

# 100
...Тоничка , Вилянка мноооооого сладка, както винаги де  Hug Ама страшна мацка си отглеждате вие  Laughing...

Благодаря Hug

ама и вие си отглеждате много сладък синеочко Heart Eyes

Иначе Вили също веднъж падна с проходилката ooooh!

Какво стана, кога ще идвате насам Thinking

# 101
  • Чикаго / София
Здравейте мами и бебочета!

Честито на днешните празнуващи месече!  bouquet

Нещо много бавно ни върви темичката, явно всички сме по разходки!

Toni4ka,  Sunsunny много са ви сладки дечицата! Какви са синеоки! Пу,пу! Heart Eyes

Lana добре си си дошла и чакаме снимки!

Деси ти си герой, че толкова време успя да кърмиш две бебета!   bouquet

Лъчи спря с Т, но зъб не се забелязва! Thinking

Лека вечер от мен!

# 102
Тоничка, Ирка - благодарим Simple Smile Гледаме да сме във форма, нали трябва да омайваме мацките  Mr. Green
Тоничка, ние си бяхме в Хасково, но си носехме и от онзи вирус с Т, повръщане, хрема, зачервено гърло и решихме да не ви го предаваме. Следващия път се надяваме вече да успеем да се видим, ама ще е най-вероятно м.юли  newsm78 така де... да запознаем бебоците Wink
Лека и спокойна нощ на всички мами и бебчовци  Hug

# 103
Здравейте и от нас!
     Честито на всички месечета от тези дни!Честит рожден ден ,на патерици,на Kami_Bami и Larado![/color]

Похвалих се за третото ни зъбче,а вече имамаме и четвърто!Точно като вампирче ще е като поникнат целите!По средата няма,а в страни 2!Хи хи! Twisted Evil
Честити зъбета и на Кари и Вили!

Irka дано всичко е ОК и след ехографа!Стискам палци! PraynigА за Т- много висока да е от зъби!На една от кварталните мами лапето вдигаше цяла седмица Т над 39 уж от зъби,така казваше педито им,а се оказа гнойна ангина!Диагнозата поставил друг лекар,изписал антиб. и след първата дозичка  Т спаднала до нормалните граници!Дано при вас не е така,но за всеки случай нека я прегледа и още един лекар ако продължава да поддържа висока Т.Давай и повече течностти,че и без това е жега, да не се обезводни! Аз докато напиша  Embarassed  ти си ме изпреварила

Аз също извеждам Рони сутрин към 10-10.30ч(започна да спи до 9-9.30ч),към обяд се прибираме на хлад и към 17-18ч пак навън до към 21ч.Къпем се прави  под душа-манипулацията ми отнема 2-3 мин,а и прибегнах до този метод,защото в коритото много шляпа и си мокри БЦЖ-то(макар и с лепенка.Още гнои пущината.Тези дни ще ходим на консултация и ще видим дали ще се слага антибиотик.
И аз накупих още роклички,блузчици и къси гащета!Гледах да са по-ярки цветовете,че повечето бледи по магазините.Пообиколих и я накиприх мадамата!А в сряда си идва сестра ми за 10 дни.И тя накупила дрешки и обувчици.Ще видим с нея дали ще разгадаем "тайните" на нашата камера.Дано! И ще пускам снимчици тогава!

# 104
Айде и аз да се разпиша по нощите...

Ирка, много се радвам че Лъчи е добре и със сърчицето, и с Т Kissing Heart

Честито на всички новоозъбили се бебоци;) На Александра също и растат зъби на поразия, съответно е много кисела, плаче доста и е като залепена за мен. От жегите пък по онези дни не спеше и се будеше по сто пъти през нощта. Добре че днес малко захладня..
Да ви кажа - събота и неделя ще ходим на Велинград, вече резервирахме апартамент и с нетърпение чакам да прекарам целия ден на басейна sun Подариха на Алексче страхотен бебешки пояс с навес и отпред дрънкалки, та и нея ще топнем в детския басейн;) Дано да е хубаво времето и да си отпочина, че нещо много нерви тези дни Rolling Eyes

Тоничка, Вили както винаги е много сладка и много хубав спорт си е избрала.

Sunsunny, сина ти просто е очарователен - как ги правите тия хубави сини очи не знам.. Аз на моя мъж отсега съм му заявила, че следващото ми бебе си го поръчвам синеоко Naughty

Петя, аз от доста време къпя бебка с подвижния душ - по-малко време ми отнема, пък и по-малко вода се харчи. Тя особено обича когато и двете влезем да се къпем във ваната, много се забавляваме newsm37

Лана, добре си си дошла от странство, чакаме снимки...

Утре мисля да прескоча до магазина на Драганов за обувки на Алекс. Вече се виждам в чудо с това дете, невероятно подвижна е..в къщи се изправя за каквото може да се хване и обикаля.

За днес толкова, лека нощ мами и бебчета - да спинкате сладко и спокойно smile3524

Общи условия

Активация на акаунт