Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 459
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Онлайн чекиране (от сайта на WIZZ)

За резервации, направени на и след 15 август 2017 г., наличността на онлайн чекирането се базира на избора ви на място:     

Ако сте закупили място по време на резервацията си: 30 дни преди полета ви                 
    Ако не сте закупили място: 48 часа преди полета ви на отиване       
    При двупосочни полети, ако не сте закупили място: след отваряне на чекирането за полета на отиване, до 15 дни преди полета ви на връщане.

Не можете ли да се чекирате 48 часа преди полета, онлайн и безплатно?

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 14:42 от Galettta

# 556
  • на село
Привет, някой знае ли кога обикновено пускат   намаления Turkish airlines? Набелязала съм си един полет с тях и започвам да го дебна.

# 557
Търся полет до Ordu (Турция) за  07.07-13.07.2018 (разлика до два дни преди датата на излитане за там и до два дни след датата на излитане за България. За сега намерих най-евтино за приблизително 300 евро на човек. Благодаря предварително на отзовалите се! Simple Smile

# 558
  • на острова на мечтите
Вие да чекирате ли искате или да си купите места/ багаж?
И двете всъщност. Благодаря ви на всички за отговорите! Аз не пътувам често със самолет и явно не се изразих съвсем правилно какво точно ме интересува. Благодаря ви за търпението и изчерпателните отговори!

# 559
И двете всъщност. Благодаря ви на всички за отговорите! Аз не пътувам често със самолет и явно не се изразих съвсем правилно какво точно ме интересува. Благодаря ви за търпението и изчерпателните отговори!
А защо не купите места/багаж сега, докато картата Ви все още е валидна? И ще можете да се чекирате веднага.
Чекиране означава да получите бордни карти, като си попълните данните от ЛК/паспорт, дати на раждане, на валидност и т.н. и така потвърждавате полета. После на летището минавате проверките с разпечатани бордни карти, давате си багажа за чекиране (ако сте закупили голям платен багаж).

# 560
Добър ден и от мен!
Имам билети с wizzair за София за 5/06. Сега трябва да направя чекин онлайн. Но тази услуга ще е активна след осем дни. Обаче на мен ми изтича годността на Visa _та в края на този месец. И в моята банка нямат в момента нови карти Visa. Абе с две думи,някой знае ли колко може да струва чекин на летището? Понеже с Ryanair чекин на летището е доста скъпо(цената е приблизително 50% от стойността на билета), ми се ще,ако някой знае как стоят нещата  с Wizzair да сподели! Или поне да ме насочите, къде мога да проверя. Имам номера на един телефон за информация, който ми изпратиха заедно с кода на регистрацията . Евентуално те могат ли да ми дадат отговор? Или в сайта на авиокомпанията? Благодаря ви!!!!
70 лв е че каране на летище от уизеър.  Миналата година ни се случи при пътуване до  Барселона. Факт!

# 561
Здравейте! Имам нужда от помощ. Ще летим за първи път с моето семейство /2 в + 2 деца + 1 бебе/. Пътуването ще е от София до Валенсия и обратно, за около 10 дни от края на юли до началото на август. Точни дати нямам. Това, което виждам на сайта на Wizz за отиване е ок, но за връщане цените стават тройни, четворни... Имам ли друг вариант? Някакви съвети?
Благодаря предварително!

# 562
Нямате избор с директен полет.А и цените няма изглед да паднат- летен сезон е все пак. Вариант е с прекачване, както и от съседно летище (Валенсия или Кастейон до Валенсия- в сайта на Ryanair е изписано като КастеЛон). Пуснете в търсачката www.azair.com и ще Ви предложи варианти.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 14:54 от Galettta

# 563
70 лв е че каране на летище от уизеър.  Миналата година ни се случи при пътуване до  Барселона. Факт!
Чекиране на летището   чрез wizzair.com    На полет, на пътник    ‎10,00 ​€​
Чекиране на летището   Летище      На полет, на пътник    ‎30,00 ​€​
Това е от сайта на WIZZ.

# 564
Нямате избор с директен полет.А и цените няма изглед да падна- летен сезон е все пак. Вариант е с прекачване, както и от съседно летище (Валенсия или Кастейон до Валенсия- в сайта на Ryanair е изписано като КастеЛон). Пуснете в търсачката www.azair.com и ще Ви предложи варианти.

Благодаря!
Ще проверя Simple Smile

# 565
  • на острова на мечтите
А защо не купите места/багаж сега, докато картата Ви все още е валидна? И ще можете да се чекирате веднага.
Чекиране означава да получите бордни карти, като си попълните данните от ЛК/паспорт, дати на раждане, на валидност и т.н. и така потвърждавате полета. После на летището минавате проверките с разпечатани бордни карти, давате си багажа за чекиране (ако сте закупили голям платен багаж).
Ами като вляза в сайта ми изписва,че мога да чекирам онлайни и да си купя(?) място след 8 дни,това преди два дни де.
Ще измисля нещо. Благодаря!!!!!

# 566
място може да си купиш по всяко време преди да станат 3 часа от полета май беше...

# 567
danilu, дай сега да изясним кое какво е. Чекирането е попълване на лични данни и документи, с които ще се пътува и издаване на бордна карта (БК). Пряко свързано е с купуването на място при нискотарифните авиокомпании (не всички, разбира се)- ако си купиш място, можеш да чекираш от 60 или 30 дни преди полета. Ако не си купиш, а системата сама ще те разпредели, тогава можеш да се чекираш от 48 до 3 часа преди полета. Място и багаж можеш да си купиш още докато купуваш самия билет или след това. Ако е след това, по принцип малко се оскъпява. Ако сега искаш да си купиш място, влизаш в резервацията си и някъде има опция/бутон да си добавиш място/багаж. След като направиш това, ще можеш да се чекираш веднага и да отидеш на летището с вече готова бордна карта и няма да плащаш нищо. Ако изчакаш до 2 дни преди полета (48 часа да бъдем точни) и се чекираш също безплатно, то системата на авиокомпанията ще ти определи място и всичко това е безплатно и пак ще имаш БК, с която отиваш на летището.

# 568
  • на острова на мечтите
danilu, дай сега да изясним кое какво е. Чекирането е попълване на лични данни и документи, с които ще се пътува и издаване на бордна карта (БК). Пряко свързано е с купуването на място при нискотарифните авиокомпании (не всички, разбира се)- ако си купиш място, можеш да чекираш от 60 или 30 дни преди полета. Ако не си купиш, а системата сама ще те разпредели, тогава можеш да се чекираш от 48 до 3 часа преди полета. Място и багаж можеш да си купиш още докато купуваш самия билет или след това. Ако е след това, по принцип малко се оскъпява. Ако сега искаш да си купиш място, влизаш в резервацията си и някъде има опция/бутон да си добавиш място/багаж. След като направиш това, ще можеш да се чекираш веднага и да отидеш на летището с вече готова бордна карта и няма да плащаш нищо. Ако изчакаш до 2 дни преди полета (48 часа да бъдем точни) и се чекираш също безплатно, то системата на авиокомпанията ще ти определи място и всичко това е безплатно и пак ще имаш БК, с която отиваш на летището.
Пак да поясня,преди малко се опитах отново да направя всичко онлайн и за пореден път ми излиза,че мога да направя всичко след 4 дни. Полетът е директен от Катания за София. За пръв път ще ползвам директен полет. Не съм наясно дали е пълен самолетът. Знам какво е чекин. Ще чакам. Благодаря отново! А и на трети би трябвало до ми издадат новата карта от банката. Стискам палци всичко да тръгне както трябва,че напоследък много спънки ,в различни аспекти от живота ми и всичките наведнъж. Уф пък!

# 569
  • До сърцето...
danilu, с коя авиокомпания ще пътуваш?

Общи условия

Активация на акаунт