Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 455
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • на острова на мечтите
danilu, с коя авиокомпания ще пътуваш?
wizzair

# 571
  • Русе
Спокойно danilu, всичко ще е наред. Щом пише след 4 дни значи тогава ще ти отвори чек-ин-а. Ако пътуваш с wizz или Ryanair е така, чекирането е два дни преди полета, ако нямаш места при купиване на билета. Спънките винаги идват по много и отнинават. После всичко се оправя. Дишай.

# 572
Пак да поясня,преди малко се опитах отново да направя всичко онлайн и за пореден път ми излиза,че мога да направя всичко след 4 дни. Полетът е директен от Катания за София. За пръв път ще ползвам директен полет. Не съм наясно дали е пълен самолетът. Знам какво е чекин. Ще чакам. Благодаря отново! А и на трети би трябвало до ми издадат новата карта от банката. Стискам палци всичко да тръгне както трябва,че напоследък много спънки ,в различни аспекти от живота ми и всичките наведнъж. Уф пък!
Според мен бъркаш последователността. Първо си купи места, ако трябва после избери отново предстоящото пътуване (излез от резервацията, пак влез) и тогава чекирай. Няма начин да не може да си купиш места. Имам предстоящ полет другия месец и специално влезнах да видя да няма някакъв проблем- мога да си избера и да купя места в момента, а после да се чекирам. Това е.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 11:11 от Galettta

# 573
  • До сърцето...
Galettta и другите момичета, не знам защо се хабите да обяснявате.
Ако беше прочела постовете, имащи отношение към въпроса й, последният и коментар щеше да е съвсем различен (аз си мислех, че лети с друга нискотарифна, мисля, че при Vueling наистина чекирането е два дни преди полета, без оглед на други условия - приорити, места и пр).
Но щом става на въпрос за WIZZ, ясно е, че просто така си пита.

# 574
  • на острова на мечтите
Как ви обичам да знаете! Вероятно бъркам да чекирам,вместо да търся да си закупя място. Ще пробвам в понеделник. Или тази вечер. Трябва да отида до офиса на мм.
Радика,аз попитах само веднъж. И после просто писах след постовете на участниците. Съжалявам,ако съм загубила времето на някого. Наистина не летя често. Сигурно веднъж в годината. И обикновено всичко е направено от агенция.
Благодаря ви и извинете!

# 575
Ами просто на мен поне не ми стана ясно какво искате.
Чекирането онлайн е безплатно, така че няма да ви трябва карта, но е два дена преди полета. Ако това ви пречи, купете си места. Аз гледам да не плащам за всякакви глупости, които не ми трябват, дори да са евтини.

# 576
  • на острова на мечтите
Ами просто на мен поне не ми стана ясно какво искате.
Чекирането онлайн е безплатно, така че няма да ви трябва карта, но е два дена преди полета. Ако това ви пречи, купете си места. Аз гледам да не плащам за всякакви глупости, които не ми трябват, дори да са евтини.
Вече нищо не искам! Всичко е наред! Стягам куфара.Heart
Приятна вечер!!!!!

# 577
danilu, хем те разбирам, хем не. Значи обясняваме аз и други какво да направиш, а ти се чувстваш като нападната и в същото време не вдяваш от прости обяснения. Другият път като летиш- вземи си пак през агенция, за да ти е спокойно, нищо, че ще излезе цената по 3.
Толкова ли беше трудно да разбереш, че да си купиш места може веднага (докато ти е активна VISA-та) и тогава да се чекираш или да се чекираш безплатно и да ти се паднат някакви места безплатно?! 

# 578
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте Simple Smile С приятелка искаме да организираме кратка екскурзия /3 нощувки/до градче близо до Ница за 4ма. Въпроса е ,че искаме да е подарък - изненада  ,който да подарим края на август , а реално екскурзията да е месец Май догодина.Толкова от рано можем ли да търсим билети и изобщо изгодно ли е и кои авиокомпании бихте ми препоръчали.За първи път ще летим и приемам всякакви съвети .
Благодаря предварително
Директни полети София - Ница имат единствено Wizzair. Към момента имат активно разписание, с реална възможност за закупуване на билети, до март 2019, включително. Което ме навежда на мисълта, че би следвало през август да има възможност за покупка на билети за май 2019.  За цените всичко е въпрос на късмет. Напоследък чувам все по-често, от хора, които пътуват много, че най-ниските цени излизат около 2 месеца преди желания месец. Но...
Авиокомпания, предлагащи директни полети до Ница, но от Букурещ, е Blueair. И при тях към момента може да се купят билети до март 2019.

# 579
Директни полети София - Ница имат единствено Wizzair. Към момента имат активно разписание, с реална възможност за закупуване на билети, до март 2019, включително. Което ме навежда на мисълта, че би следвало през август да има възможност за покупка на билети за май 2019. 
До края на март е зимното разписание, а следващото лятно (от април до септември вкл.) го пускат към септември- октомври. А не месец за месец.

# 580
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
В такъв случай, че трябва да се изчака Sad.

# 581
  • на острова на мечтите
danilu, хем те разбирам, хем не. Значи обясняваме аз и други какво да направиш, а ти се чувстваш като нападната и в същото време не вдяваш от прости обяснения. Другият път като летиш- вземи си пак през агенция, за да ти е спокойно, нищо, че ще излезе цената по 3.
Толкова ли беше трудно да разбереш, че да си купиш места може веднага (докато ти е активна VISA-та) и тогава да се чекираш или да се чекираш безплатно и да ти се паднат някакви места безплатно?!  
Защо сметнахте,че съм се обидила!? Разбрах преди десет поста какво ми казахте. Благодаря ви!
И дали ще си купувам места онлайн или с агенция, парите са си мои:heart_eyes: Защо правите подобни коментари? Ето затова писах преди. Исках да сложа точка на дискусията. Моля!Както казах преди всичко е наред!!!

# 582
Здравейте,
моя приятелка търси полет от Варна до Мюнхен. Ще пътуват двама възрастни и дете на 8 години.
Това което аз намерих е 84 евро на човек. Има ли опция да намеря нещо по-изгодно.
Датата на тръгване да е от 13 юли нататък ... билетите еднопосочни.
Предварително благодаря на тези, които ще си отделят от времето и ще проверят за оферта.

# 583
Здравейте,
моя приятелка търси полет от Варна до Мюнхен. Ще пътуват двама възрастни и дете на 8 години.
Това което аз намерих е 84 евро на човек. Има ли опция да намеря нещо по-изгодно.
Датата на тръгване да е от 13 юли нататък ... билетите еднопосочни.
Предварително благодаря на тези, които ще си отделят от времето и ще проверят за оферта.

може да погледнеш на sunexpress.com - на 16.07 имат по 66 евро билети

# 584

Общи условия

Активация на акаунт