Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 394
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Някой да се похвали с билети от намалението на Катарците? Нещо не ми е много удобен техния сайт.
да, купих билети до Япония. Добра цена за добра продължителност. Какъв е проблемът със сайта им? Дава опция за избор на най-добра оферта за 15 дни.
Къде е тази опция? През приложението им влязох сега?
избирате полет за определени дестинация и дати. Получавате резултат и горе в дясно пише "more dates". Отваря се нов прозорец и там виждате цените за 15 дни за отиване е връщане. Има и символче, означаващо най-ниска цена. След като изберете дати с ниска цена проверявате колко трае полетът, защото цената може да е ниска, но ако имате 2-3 прекачвания и висите по 10-23 часа на летище е много уморително. Затова преглеждате ден по ден около вашите дати за да изберете полети с относително ниска цена и без дълги престои по летищата. Търсите оптимума цена - продължителност. Разбира се, ако полетът е директен си избирате само по цена.
Разбрах, мерси! На вас каква цена ви излезе най-ниска до Япония? Не ми е удобен техния сайт, защото не ми излиза списък с дестинациите им.

# 151
Зависи къде и кога искате да пътувате до Япония. В момента има изгодни оферти за Токио и Осака на еър Франсе. Задавате маршрут на страницата им и кликвате на See fares on a map. Отваря се карта, на която със зелено са ниските цени по цял свят. Като увеличавате картата виждате и по-подробна информация. Поставяте курсора върху избраната дестинация и отваряне нов прозорец с месечните цени. Там вече избирате дата и като натиснете отново се отваря прозорец, който ви дава информация за кои дати за отиване и връщане се отнася тази цена. От дясно на прозорчето можете да зададете и времето на престой.  Избирате съответната дата и на отворената страница можете да избирате полет за отиване и връщане. Накрая се вижда и окончателната цена.
Аз купих билет за отиване е връщане до Нагоя за 1300 лв от катарските авиолинии.
Всичко е до конкретен случай. Винаги, когато купувам билети правя проучване. Някой път едни авиокомпании предлагат изгодни и удобни билети друг път други. Понякога търсачки дават добра оферта, друг път директно сайтовете на авиокомпаниите. Обаждала съм се по телефона в представителството на авиокомпания и дори те не ми дават оферта по-добра от търсачка например. Самите търсачки също дават различни оферти.

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 11:07 от maya_alex

# 152
  • София
Благодаря! За Токио и Осака ме интересува. 😊
Точно този fare ми липсва при Катарците. А цени от 329 лв засега не съм видяла.

# 153
Благодаря! За Токио и Осака ме интересува. 😊
Точно този fare ми липсва при Катарците. А цени от 329 лв засега не съм видяла.
Ако е с цел туризъм, аз бих предпочела Осака. От там лесно се достига до туристическите места в Япония - Киото и Нара.

# 154
  • София
От няколко месеца чакам промоцията на Катарците, а сега изобщо не ми изглежда като промоция. Билетите за Малдивите са над 1000лв/човек , ноември месец имаха по-евтини билети, а познати миналия януари си взеха за по 350е, което няма нищо общо със сегашните цени, за съжаление. Засега съм много разочарована.
Гледах цените и на Турците, но при тях билетът е ~350е, таксата 70е и цената за гориво 350е, та излиза плашеща крайна сума. Head Band
Видях, че и билетите за Тайланд изобщо не са намалени, не знам дали някой е закупил билети за там. Аз за сега съм на изчакване, за съжаление, ще чакам следващата промоция. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 12:16 от fire_bow

# 155
Ние взехме за Тайланд, за средата до края на март, 1798 лв за двамата. Аз исках да изчакаме, мъжът ми настоя да купим. Иначе очаквах и аз цени около 350-400 евро, но такива не видях. Турските авиолинии не съм ги гледала, на Катарските попаднахме на добри връзки 2 часа престой на отиване и 4 аса на връщане.

# 156
  • Бургас
Привет на всички Flowers Hibiscus
Да помоля за помощ:
трябват ми 2 билета: airplane: за фиксирани дати 22.02-25.02.18 до Варшава.
И още 2 билета: airplane: за 18.04-30-04.18 до Мадрид:)
Много много Ви Благодаря:blue_heart:

# 157
С WIZZ 18-30.04.2018  2 билета са на цена 197,96 ​лева​  без членство и 176,96 ​лева със закупуване на стандартно членство 59 лв.
Същите дати с RYANAIR - 182,95 € за двама.

За Варшава, погледенете тук. €128.26 цена за двама.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 13:15 от Galettta

# 158
Здравейте и от мен, помагащи момичета! И аз имам нужда от вашата намеса, защото никак не съм компетентна в търсенето на изгодни билети...
Моята молба за помощ е следната: 01.04.-07.04. София - Лисабон, двама възрастни...по възможност с едно или без прекачване...
Видях не предната страница линк с полети в azair.eu, но честно казано не разбирам някои неща, като например на някои полети пише "failed",  на други - "maintenance", на трети - "live"...Какво означава това? И защо след като отворя някой полет, цената след това е друга...
Изключително ще съм ви благодарна, ако помогнете и на мен! Flowers Sunflower

# 159
Здравейте и от мен, помагащи момичета! И аз имам нужда от вашата намеса, защото никак не съм компетентна в търсенето на изгодни билети...
Моята молба за помощ е следната: 01.04.-07.04. София - Лисабон, двама възрастни...по възможност с едно или без прекачване...
Видях не предната страница линк с полети в azair.eu, но честно казано не разбирам някои неща, като например на някои полети пише "failed",  на други - "maintenance", на трети - "live"...Какво означава това? И защо след като отворя някой полет, цената след това е друга...
Изключително ще съм ви благодарна, ако помогнете и на мен! Flowers Sunflower
31 МАР София - Лисабон 6:10 – 8:40 (W6 4373)
2 × Билет за полет   ‎485,98 ​лева​
2 × Административна такса   ‎32,00 ​лева​​

07 АПР Лисабон - София 9:15 – 15:10 (W6 4374)
2 × Билет за полет   ‎427,98 ​лева​
2 × Административна такса   ‎32,00 ​лева​

Членство в WDC   ‎59,00 ​лева

ОБЩО ‎1 036,96 ​лева​

# 160
  • Бургас
С WIZZ 18-30.04.2018  2 билета са на цена 197,96 ​лева​  без членство и 176,96 ​лева със закупуване на стандартно членство 59 лв.
Същите дати с RYANAIR - 182,95 € за двама.

За Варшава, погледенете тук. €128.26 цена за двама.

Мн Ви Благодаря!
Намерих това, което търся. За сега не съм предприела закупуване на билетите, защото не съм наясно с политиката за багажите:(
Търсих информация от сайтовете на двете компании/ WIZZ AIR I RAYAN AIR/, но пак не ми стана ясно:(
Например ако си взема от тези най-бюджетните билети , на най-добрата цена-какъв багаж мога да взема безплатно с мен като кабинен/ една дамска чанта и един куфар с размер 55/40/23/ .
Mн ще съм Ви Благодарна за отговорите, защото вече трябва да купувам билетите..
Благодаря и успешен ден на всички:))

# 161
С Ryanair - https://www.ryanair.com/bg/bg/plan-trip/flying-with-us/baggage-policy

С WIZZ - https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-informatsiya/bagazh#/

При RA ръчния багаж е от 2 чанти- малка (30*20*20) и голяма (55*40*20) , като ги взимате и на 2-те на борда, само ако сте платили приорити. Ако не сте платили- взимате само малката чанта, другата я взимат на гейта и я чакате на лентата за багаж после.
При WIZZ е само 1 куфар/чанта (55*40*23). Някои минават с малка чантичка или раничка, но могат да Ви накарат да я приберете в куфара.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 10:24 от Galettta

# 162
  • Бургас
С Ryanair - https://www.ryanair.com/bg/bg/plan-trip/flying-with-us/baggage-policy

С WIZZ - https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-informatsiya/bagazh#/

При RA ръчния багаж е от 2 чанти- малка (30*20*20) и голяма (55*40*20) , като ги взимате и на 2-те на борда, само ако сте платили приорити. Ако не сте платили- взимате само малката чанта, другата я взимат на гейта и я чакате на лентата за багаж после.
При WIZZ е само 1 куфар/чанта (55*40*23). Някои минават с малка чантичка или раничка, но могат да Ви накарат да я приберете в куфара.

Мн мн Ви благодаря за бързия отговор!

# 163
  • sofia
Привет,дайте съвет за дати-свързани с евтини полети до края на октомври.Благодаря:smile:

# 164
Привет,дайте съвет за дати-свързани с евтини полети до края на октомври.Благодаря:smile:

В сайта на Уиз има функция за избиране на евтини полети до произволна дестинация:

https://wizzair.com/bg-bg/poleti/instrument-za-planirane-na-putuvaniya#/

Общи условия

Активация на акаунт