Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 487
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета! Имам нужда от помощ. В началото на юли трябва да пътуваме до България, София - 2 възрастни и 2 деца (7 и 8 години). Началната точка е Кефлавик, Исландия. Връщането е на 30 юли. Точка на прекачване - Лондон или друга, ако има по-изгодна оферта. Предвиждам престой на летището между двата полета 3 часа +/-. Много ще съм благодарна ако ми помогнете!

# 481
С какво се пътува сега до Англия - може ли още с лични карти или вече искат международни паспорти? Трябва ми прясна информация...

# 482
Може и с лични карти Simple Smile

# 483
julieta_sv в летният сезон има доста чартъри Варна-Щутгарт. Може да има и от Бургас. Проверете, миналата година ми предлагаха за около 100 лева на посока. Ако следите, ще успеете да хванете и хубава цена за полета на Раян, до Баден-Баден.

Благодаря за отговора! Явно ще чакам Райън. Simple Smile
 Бургас и Варна въобще не са ми опция. Peace

# 484

Благодаря Satisfied

# 485
  • София
 Някой резервирал ли е билети през http://www.tripsta.bg? Колко е таксата им?

# 486
 Здравейте:-) ще помоля за помощта Ви:-) Интересувам се от изгоден полет до Амстердам. Ако някой може да ме ориентира в кой период са най- изгодни?

# 487
  • София
Здравейте:-) ще помоля за помощта Ви:-) Интересувам се от изгоден полет до Амстердам. Ако някой може да ме ориентира в кой период са най- изгодни?

Сега погледнато са най-изгодни директните полети 10,11,12 месец. Но може да намерите добри цени и преди това.
С Transavia Air

# 488
Моля споделете кои Low Cost компании летят от София до Амстердам?
Някакъв сайт за следене на изгодни полети между тези дестинации?

# 489
  • София
Аз летях с Transavia - холандска нискобюджетна компания и съм доволна - информация директно от сайта им.

# 490
Моля споделете кои Low Cost компании летят от София до Амстердам?
Някакъв сайт за следене на изгодни полети между тези дестинации?
Ами има ги търсачките най отпред.Гледате киви и азайр

# 491
  • София
Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Другия месец летим за Атина /Wizz/ и от там за Родос /Aegean/. Времето между двата полета е два часа и по тази причина заявих fast track. Пишеше, че при чекиране се добавя информацията за него. Но скоро подочух, че fast track може да се ползва само, ако и двата полета са с една авиокомапания. Наистина ли е така? Аз вече съм платила услугата, а и никъде на сайта на Aegean не видях това условие.
И втори въпрос - чекирането за Aegean пак ли е 48 часа преди полета? А мога ли да чекирам и връщането заедно с отиването или трябва да е 48 часа преди втория полет? (при Wizz чекирам и двата полета заедно).

# 492
fast track  за полета на Уиз ли сте купили? ако е така, ще важи за бързо преминаване на проверката за сигурност преди техния полет
няма отношение към прекачването

# 493
  • София
Не. Купих за полета на Aegean. Пристигам с Wizz и трябва да се придвижа бързо за полета с Aegean.

# 494
Значи ще си го ползвате на летището в Атина, само че това е само бърза проверка на багажа, доколкото разбирам
т.е. преди това като кацнете ще си чакате на опашката за паспортна проверка

Общи условия

Активация на акаунт