Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 884
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 575
как бе 0 т., аз нямам нулев ден. или дава 2-ка или 3-ка 3 пъти. и т'ва е. 67 т. с днешните. 1 ден пропуск имам (минимум).

# 1 576
Тези от НЛ много свидливи. Пет игри - пет лева. Все още не мога да достигна заветните 20 лв, за да ги изтегля. Предполагам до Нова Година ще пуснат поне още една игра да ги стигна. Днес Меломан трябва да теглят победителите, тях чакам. Освен на Мтел, всички други календари приключват днес. Само от Ейвън един душ гел намазах. След Нова Година ще е затишие откъм игри, но може и да измислят нещо.

# 1 577
Щом си с 5 лева пак добре, аз от 5 игри 0 лв Grinning Обаче изобщо не ми върви с тия календари....само едно кремче от Avon и това е мрън мрън мрън  Crossing Arms

# 1 578
  • при късмета
От безплатните игри в НЛ изкарах 18лв

# 1 579
Близо 70 кинта, като имах 20 и няколко от предишната игра, с тия снежинки ударих едно от 10 и след това играх с няколко залога за 2 лева и ударих 40-така. Сега ме сърбят пръстите да играя, но знам, че ще изгубя всичко, ще ги заявя за лапето.

Танче, успех.Hug

# 1 580
  • sofia
Здравейте и аз чакам сега знак да почвам игрите в НЛ Simple Smile
Да попитам спечелилите от календара на Хипп, веднага ли получихте мейл?

# 1 581
Брей много щедра е била НЛ към някои от вас. Аз от 5 игри съм с левче...да се чудя къде да го изхарча. 😂
От всички календари съм валат тази година.

# 1 582
Привет! Не откривам бонус играта на НЛ. Къде да гледам?

# 1 583
На мен много ми върви в такива игри, опуках близо 10 кинта и не спечелих нищо, заявих ги тези на брат ми и така, благодаря и аз за споделянето.

# 1 584
Брей много щедра е била НЛ към някои от вас. Аз от 5 игри съм с левче...да се чудя къде да го изхарча. 😂
От всички календари съм валат тази година.
И аз спечелих левче,но после го изиграх и успях да ги докарам до 19 лв.,които после загубих на друга игра. 😃

# 1 585
А защо на новорегистрирани не пускат бонус?

# 1 586
  • при късмета
Привет! Не откривам бонус играта на НЛ. Къде да гледам?

Трябва вече да си регистриран, влизаш в профила и после в "играй онлайн".
А защо на новорегистрирани не пускат бонус?
Нямам отговор на въпроса, но мисля, че и преди като са пускали някакви бонуси си е било за вече регистрирани потребители. Единствено като имаш регистрация и направиш реален залог го приема, независимо дали ще ти даде бонус или не. При мен даже за първи залог при предишната кампания не ми даде бонус, а бях отдавна регистрирана, но тогава беше май на случаен принцип

# 1 587
Доста се изложиха с играта на скрабъл.... Как може да не отчита резултатите....

# 1 588
  • София
Аз съм с 20лв от бонус игрите на лотарията...Чудя се дали да продължавам да играя... Grinning

# 1 589
Недей, заяви ги, аз се подлъгах с моите 70, та опуках 10 кинта набързо и нищо....

Общи условия

Активация на акаунт