Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 636
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 665
Хич не ми харесва зелената чаша ама хайде.. Мих ги в миялна.

# 1 666
  • София
Аз имах вече бяла и червена. А зелената си мислех, че е като на плаката - с еленчета. Каквато е такава. Simple Smile 

Забравих да ви кажа, че ако не сте играли в календара на Ейвън на 24-ти, може да се отваря и със закъснение. Аз го отворих на шега и улучих кръглото розово шишенце, което се показваше в темата. Интересно ми е дали ще ми го изпратят.  Laughing То ако е пяна за вана, не ми трябва, защото нямам вана, но ме човърка любопитството какво ще стане.  Laughing

# 1 667
  • София
Аз имах вече бяла и червена. А зелената си мислех, че е като на плаката - с еленчета. Каквато е такава. Simple Smile 

Забравих да ви кажа, че ако не сте играли в календара на Ейвън на 24-ти, може да се отваря и със закъснение. Аз го отворих на шега и улучих кръглото розово шишенце, което се показваше в темата. Интересно ми е дали ще ми го изпратят.  Laughing То ако е пяна за вана, не ми трябва, защото нямам вана, но ме човърка любопитството какво ще стане.  Laughing

А бе то и аз нямам вана, ама като ходим на почивки ще си я вземам с мен.  Laughing

# 1 668
В Пловдив кои магазини участват в промоцията на София мел?

# 1 669
  • Сандански
От престиж няма ли да изпратят вафличките преди нова година все се надявам да дойдат Blush

# 1 670
От престиж няма ли да изпратят вафличките преди нова година все се надявам да дойдат Blush
Това ми отговориха на запитването на мейл:

Активни промоции има в следните магазини:

-          Лекси;

-          Фреш маркет;

-          БГ супермаркети и

-          Мисота
.....а Мисота, даже и не знаех, че още съществуват Thinking

# 1 671
За батериите Duracell, нали нямаше значение от къде се купуват, а само се регистрира бележката.

# 1 672
Лекси

# 1 673
На чипса Ruffles има някакви кодове за игри в приложение, не съм много наясно, но ако някой играе тази игра имам два кода, които не ми трябват.
Весели и светли празници!!!

# 1 674
Победителите от ММС - www.goo.gl/Cy1KuR
Печеля силиконов държач , но няма да го заявявам ако се плаща доставка.

# 1 675
И Фреш Маркет към гореизброените.

# 1 676
На чипса Ruffles има някакви кодове за игри в приложение, не съм много наясно, но ако някой играе тази игра имам два кода, които не ми трябват.
Весели и светли празници!!!
За мен, ако може Simple Smile

# 1 677

Благодаря, че сподели. Въобще я бях забравила тази игра. За съжаление не печеля нищо. Все ми се струва, че теглят хора от големите градове или от градове, в които имат офиси... Не знам защо не вземат да си го включат в условията, та такива като нас от по-малките градчета въобще да не се напъваме Simple Smile

# 1 678
  • Под Слънцето
А, мерси, за Дайкин-а Wink
Обзаведоха ме с чаши, очила и шапки ..
Утре отивам да си ги прибера .

# 1 679

Благодаря, че сподели. Въобще я бях забравила тази игра. За съжаление не печеля нищо. Все ми се струва, че теглят хора от големите градове или от градове, в които имат офиси... Не знам защо не вземат да си го включат в условията, та такива като нас от по-малките градчета въобще да не се напъваме Simple Smile
В моя град няма офис. Печеля чадър.

Общи условия

Активация на акаунт