Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 844
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 650
Весели празници на всички!

# 1 651
  • София
Много благодаря на всички за личните съобщения!  Hug Hug Hug

Вече си имам чаша. Ако някой се интересува от чаши около Дондуков/Левски, да ми пише.  Wink

А пък аз си имам капачки. Моля и на мен инфо за чаши по трасето пам.Левски-Подуене-МОЛ Сердика-Ситняково-жк Дружба.
Честито Рождество Христово! Здраве и късмет на всички и да има повече игри.

# 1 652
На Арива има томболи в някои магазини, аз съм виждала в магазини в гр. Бургас. Според плакатите трябва да се купят продукти на Арива /без да се уточнява брой/количество или стойност/ и с касовата бележка, пусната в кутията, се участва за награда - кошница с продукти на Арива. В магазините, в които съм видяла тази игра, я има изложена и кошницата /метална табла/ с продукти.

Благодаря Маги. Мисля да се пробвам тогава. И без това ми трябват някои неща за нова година, не пречи да са на Арива Simple Smile
Благодаря

# 1 653
  • София
В момента има ли някакви игри в Кауфланд?

# 1 654
На  НЛ само ако депозираш ли има бонус

# 1 655
  • София
На  НЛ само ако депозираш ли има бонус

Ако си депозирал през изминалите 30 дни също можеш да ползваш бонуса.

# 1 656
  • София
Интересувам се от чаши на кока-кола в района на гр. Елин Пелин и жк Дружба, София.

# 1 657
  • Стара Загора
https://www.facebook.com/PombarBulgaria/app/417332305331026/

Не съм сигурна дали е пускана, не съм я срещала мисля. В условията пише, че една регистрация(1 игра) е достатъчна за участие.

# 1 658
https://www.facebook.com/PombarBulgaria/app/417332305331026/

Не съм сигурна дали е пускана, не съм я срещала мисля. В условията пише, че една регистрация(1 игра) е достатъчна за участие.

Не разбрах - една регистрация ни осигурява участието във всичките тегления или всяка седмица трябва наново да редим пъзела, за да участваме отново? =)
Весели празници на всички! Много късмет и здраве, разбира се! =)

# 1 659
Ако има някой, който разменя Еленчето от Милка за Дядо Коледа да ми пише на лични.

# 1 660
В на Pomber играта е достатъчна 1 регистрация. Като опитах да участвам втори път ми изписа, че вече има регистриран такъв потребител.

В Бургас също има още налични чаши на кока кола. Днес взех, но имаше само зелени. Поне една успях да взема. 😂

# 1 661
  • София
В на Pomber играта е достатъчна 1 регистрация. Като опитах да участвам втори път ми изписа, че вече има регистриран такъв потребител.
Става да се играе по много пъти. Но може би отчита само 1 участие. На мен не ми излиза такъв надпис. Първият път приех някакво приложение и вече направо натискам бутона "Играй" и играта тръгва.

Зелените чаши на Кока-Кола не трябваше ли да са с елени? Поне на плакатите са такива. А моята нова зелена чаша е със снежинки и надпис "Благодаря, че сме заедно!" 

Някой изми ли ги вече в миялна машина? Пада ли им боята? То пише да не се мият в машина, но по-добре да не ги ползвам, отколкото да ги мия на ръка.  Grinning

# 1 662
  • София
Чашите се мият в миялна, в нас не ползваме нищо което не става за миялна  Simple Smile

# 1 663
  • София
Чашите се мият в миялна, в нас не ползваме нищо което не става за миялна  Simple Smile

Чудесно! Явно само се застраховат. И аз смятам да ги мия. 

Все пак погледни какво пише на дъното.  Laughing

# 1 664
За миялната не знам, защото нямам, но зелената чаша е като твоята със снежинки и надпис.

Общи условия

Активация на акаунт