Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 845
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 635
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави и големи късметлий!

# 1 636
  • Перник
Честита Коледа 🎄 на всички!

# 1 637
Честита Коледа!
Бъдете живи и здрави!

# 1 638
  • София
Честита Коледа! santa2

Някой да е взимал в последните 1-2 дни чаши на Кока-Кола в София? Събрах за още една, а вчера проверихме в 7 магазина и навсякъде са свършили.

Само ако може да ми пишете на лични, че ако се обяви публично, докато отида и ще са свършили. Simple Smile

п.п. Намерих чаша. Благодаря за личните съобщения!

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 13:51 от Тaня67

# 1 639
"Промоцията стартира на 06.11.2017 г. и продължава до 25.12.2017 г. или до изчерпване на количествата награди в обектите със специален знак, което от двете събития настъпи по-рано" - нямам шанс значи.

# 1 640
  • София
"Промоцията стартира на 06.11.2017 г. и продължава до 25.12.2017 г. или до изчерпване на количествата награди в обектите със специален знак, което от двете събития настъпи по-рано" - нямам шанс значи.

Когато са останали награди, ги дават докато минат хората от Кока-Кола да си приберат чашите и капачките, а това няма да стане сега по празниците. Проблемът е, че май не са били много наградите и на повечето места казват, че са свършили още преди 10-15 дни и повече не са ги зареждали. Sad Но на някои по-забутани местенца със сигурност ги има още.

# 1 641
по-скоро залагам на "няма, свършиха ни" и чао-чао.

# 1 642
  • София
Честита Коледа на всички! Flowers Evergreen Tree
Бъдете здрави и много щастливи! Simple Smile
От НЛ вчера ми бяха пратили 20 VIP точки като подарък. Иначе от всичките бонус игри направих някъде 10-тина лева.

# 1 643
Здравейте,
Днес забелязвам проблем със сайта за регистрация на касови бележки. Вкарах сума ти бележки за следващото теглене, а при проверка на регистрирани до момента бележки нищо не се появява. Даже и бележките, които бях регистрирала на 20.12 ги няма. Писах им имейл, но надали ще отговорят преди четвъртък... Не знам какво им става този път със сайта, но доста проблеми се появяват...

# 1 644
  • София
Много благодаря на всички за личните съобщения!  Hug Hug Hug

Вече си имам чаша. Ако някой се интересува от чаши около Дондуков/Левски, да ми пише.  Wink

# 1 645
Днес в един от местните магазини видях кутия на Арива... Пишеше купете продукти и пуснете касовата бележка. Не успях да видя какво може да се спечели и никъде не пишеше колко продукта трябва да се купят или на каква стойност. Вътре в самия магазин също нямаше рекламни банери около продуктите (както на София мел). Тегленето беше около тегленето на София мел 12 или 14 Януари. Питах едно от момичетата на касата, но тя се зачуди въобще каква е тази кутия и ми каза, че знае само за промоцията на София мел. Можело да извика управителката, но след мен имаше поне 10 човека и нямаше как да задържам опашката.
Някой виждал ли е на друго място и дали има информация колко продукта трябва да се купят или на каква стойност? И какво може да се спечели...
Благодаря

# 1 646
На Арива има томболи в някои магазини, аз съм виждала в магазини в гр. Бургас. Според плакатите трябва да се купят продукти на Арива /без да се уточнява брой/количество или стойност/ и с касовата бележка, пусната в кутията, се участва за награда - кошница с продукти на Арива. В магазините, в които съм видяла тази игра, я има изложена и кошницата /метална табла/ с продукти.

# 1 647
# 1 648
Някой чаши на Кола във Варна знае ли? И аз току що събрах капачките.  Може ли на лични:)

# 1 649
  • София
Много благодаря на всички за личните съобщения!  Hug Hug Hug

Вече си имам чаша. Ако някой се интересува от чаши около Дондуков/Левски, да ми пише.  Wink
На мен може ли? Претърсих половин Люлин и навсякъде свършили. Утре имам работа около СУ, на да проверя там.

Общи условия

Активация на акаунт