Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 628
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 755
Лаленце, честито за хубавата награда. Радвам се, че е при теб Simple Smile

Я не се ядосвайте, нека да печелят, нека да продават - като има кой да купува. Аз лично не съм от тези, които се презапасяват. Дори за София Мел съм се включила само с една бележка и все още имам един пакет брашно... Малко сме злояди вкъщи. Даже не съм и съобразителна да попитам майка ми и да й купя Simple Smile Смешки.
Ако ми се падне - падне. А, че мрънкам - защо пък да не помрънкам...  Simple Smile

Все пак всеки си има глава на раменете и преценява за какво и колко да похарчи. Например днес се наложи да купя подарък и взех комплект на Dove, защото знам, че приятелката ми им ползва козметиката... На касата сами ми казаха, че има игра със скреч карти, но са останали само късмети... Ами сега и късмети си имам - тъкмо за новогодишната баница. Симпатични са като елхички...

По отношение на тестването на продуктите на Нивеа - пишеше, че първите 50, които се регистрират печелят... Чудя се кога са се регнали, като мисля, че не закъснях много... Имат време хората, при мен е за забавление... А и част от наградите стават за чудни подаръци на близки... Все някой има нужда от нещо...

По Коледа пласирах част от спечелените чаши - кой каквато си хареса Simple Smile

За другите игри също се бях регистрирала по веднъж и даже ги бях забравила. Благодаря, че споделихте печелившите, аз не съм сред тях. Да е честито на победителите.

# 1 756
Печеля крем от Нивеа, там мисля, че пишеше че пъвите 50 регистрирали се печелят, аз съм 42.
Несъм получила още дневниците на GFK, миналата година бях още нова и ме бяха забравили и на 02.01 им звъннах и след 1-2 дена ги получих. Сега като гледам сигурно въобще не са ги изпращали и явно след НГ ще ги получим. Аз чакам да видя за колко от препоръчаните от мен ще получа точки, че някои са се отказали преди да попълнят 6 дневника и за тях нищо. Ако имам повече ще поъчам нещо след година попълване.

# 1 757
  • Сандански
Дали ще има интересни игри през новата година? Simple Smile

# 1 758
  • Русе
LaughingАз също не съм си получила новите дневници, но съм сигурна,ч е ще ги пратят след 1.01. Колкото до това кой какво печели..забавлявайте се, хора!! Laughing

# 1 759
  • София
Спиди изобщо не ми донесаха нещата от билка. Не мога и да се свържа с тях... Ще изчакам и другата седмица и ще пиша директно на билка.
И аз печеля от нивеа.  Може ли някой без да ми набива канчето( понеже не ми се отварят правилата) да каже трябва ли да правя нещо сега?

# 1 760
Не мога да повярвам, и аз печеля от Нивеа. Благодаря за споделянето на играта.
Днес търсих чаша от Кока Кола - не намерих, ако някой има инфо за Пловдив, моля да пише.
На камък ударих и за магнитчетата на Милка, играта била до 24.12, въпреки, че последния го взех след 24-ти.

# 1 761
LaughingАз също не съм си получила новите дневници, но съм сигурна,ч е ще ги пратят след 1.01. Колкото до това кой какво печели..забавлявайте се, хора!! Laughing
Аз имам бележка от пощата,утре ще си ги взема.

# 1 762
Ето печелившите от Tialoto.bg - http://www.tialoto.bg/a/5-moda/58439-pobeditelite-ot-koledniia-s … ing-na-Tialotobg/
Мен ме няма, но има естествено познати имена.
Много ти благодаря. Въобще съм забравила кога съм участвала.
А тъкмо щях да мрънкам, че освен едни очила от Дайкин, скоро  нищо не съм печелила Simple Smile

# 1 763
  • Сандански
Търся си подарък за нова година - капачка от кола, ако някой реши да ми подари да се чувства поканен. Joy

# 1 764
  • Бургас
Аз разменям код от стикер за код от жълта капачка Simple Smile

# 1 765
Здравейте,някои участва ли в играта на Захарни заводи при покупка на вафли Чайка в определени обекти?Не намирам печалившите а трябваше на 22.12 да ги обявят?Последните печаливши от коледния календар на Кауфланд дали също са излезли?
Аз участвах във Варна, също не ги намирам. Ако някой може да помогне, моля.

# 1 766
  • София
На мен ми звъняха от изтеглен магазин в София от Престиж, даже си получих шала вече! Още миналата седмица беше.

Може ли да споделиш кой е магазинът Simple Smile

# 1 767
  • София
Дали ще има интересни игри през новата година? Simple Smile

Това е въпросът Simple Smile

# 1 768
Има ли тук някой от София спечелил в играта на Дайкин?
Аз печеля някакъв спортен държач. Получих мейл, че мога да си взема наградата от офис в кв. Хладилника. Това ми е много далече. Всички в София ли трябва да си вземем наградите от там?
Аз си мислех, че ще се съобразят с адреса, който сме посочили.

# 1 769
  • sofia
На мен ми звъняха от изтеглен магазин в София от Престиж, даже си получих шала вече! Още миналата седмица беше.

Може ли да споделиш кой е магазинът Simple Smile
   Магазина беше в кв.Изток някакъв, но нямаше кутия за играта, казаха че ще ме включат но всъщност не знам какво и как са направили.

Общи условия

Активация на акаунт