Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 571
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 740
Ей, Богу! Много се дразня като се засегне тази тема, няма да пиша повече, защото няма да съм вежлива и може неволно да засегна някого, което не искам.
 Играят, защото след това продават боклуците в Олх, жалки и смешни хора, но като имат време за губене ще е така, вместо същото да прекарат със семейството си...

# 1 741
  • София
Как пък решихте, че съм от "100-те имейла"? Обикновен потребител не може да скочи на мрънкащите ли? И изобщо не смятам, че някой от тези с многото имейли, ще тръгне точно за това да говори, камо ли да започва темата.
Наистина ми е непонятно това, което някои правят, затова засегнах темата. Чета, мълча, чета... ама понякога ми идва в повече.

# 1 742
Здравейте,някои участва ли в играта на Захарни заводи при покупка на вафли Чайка в определени обекти?Не намирам печалившите а трябваше на 22.12 да ги обявят?Последните печаливши от коледния календар на Кауфланд дали също са излезли?

# 1 743
Мен ме има този път. Сега да си очаквам продукта ли? Имам спомен, че писах адрес при регистрацията.

# 1 744
  • София
Мен ме има този път. Сега да си очаквам продукта ли? Имам спомен, че писах адрес при регистрацията.

Ето... Четете ли си изобщо условията за участие?

# 1 745
  • Под Слънцето
Здравейте,някои участва ли в играта на Захарни заводи при покупка на вафли Чайка в определени обекти?Не намирам печалившите а трябваше на 22.12 да ги обявят?Последните печаливши от коледния календар на Кауфланд дали също са излезли?

Горнооряховските измекяри са се презастраховали, че ще се свържат с печелившите. Виж в Правилата им.

Обиколих и 3те посочени магазини във Варна и купувах Фафли, щото ги ядем а и имах задачи из тези квартали. И онзи ден влизам отново в единия и оглеждам , но не виждам кутията. Награбих пак 2 п. и на касата . Но там ми казаха,че същият ден е минала дистрибуторката и е изтеглила вече име, та играта била свършила. Няма официално обявяване по  магазини и градове кой е изтеглен. Дразня се на такива игри, а не бях си направила труда да изчета правилата им предварително, за което съжалявам сега. От как лятото се презапазих с ментина и я затварях в буркани  за да видя кода , избягвам да купувам продуктите на тази фирма. Сърдита съм им, щото в 1вото теглене тогава ме имаше с 2 колонки, а после получих само 1  и никакъв круиз за мен.

# 1 746
Ето печелившите от Tialoto.bg - http://www.tialoto.bg/a/5-moda/58439-pobeditelite-ot-koledniia-s … ing-na-Tialotobg/
Мен ме няма, но има естествено познати имена.

# 1 747
Момичета,имам питане към тези,които днес сте ходили за наградите на Дайкин-само лично ли ги дават и ако може друг да вземе-искат ли някакъв док.(четох правилата....там пише лично или срещу подпис на друг...)?Благодаря!

# 1 748
Ето печелившите от Tialoto.bg - http://www.tialoto.bg/a/5-moda/58439-pobeditelite-ot-koledniia-s … ing-na-Tialotobg/
Мен ме няма, но има естествено познати имена.
Майка ми печели комплект VitaPectin - интересна награда Simple Smile

# 1 749
  • София
Да Ви попитам за играта на Престиж с касовите бележки, които се пускаха в кутии в магазините и наградите са шейна, шал и шапка и не помня друго имаше ли Simple Smile Срокът беше до 17 декември в повечето магазини и се чудя дали на някой са звъняли от магазин в град София Simple Smile

# 1 750
Някой получи ли си домакинския панел за след 01.01.18 - пишеше декември месец,че ще ги получим, но ги няма.Или само при мен? Ако някой иска да се включи и да попълва, нека пише да го препоръчам Simple Smile

Този домакински панел някакви въпросници за попълване ли са? Какви са наградите? Предметни ли? Какво ти трябва, за да ме препоръчаш да участвам?

На Захарни заводи смятах вече да им пиша на лично дали ще обявят някъде печелившите, но ако се обаждат може и да не ни огрее.

Да се похваля и аз с една чаша и магнит за хладилник от една игра във фб. Simple Smile

# 1 751
  • у нас
Да Ви попитам за играта на Престиж с касовите бележки, които се пускаха в кутии в магазините и наградите са шейна, шал и шапка и не помня друго имаше ли Simple Smile Срокът беше до 17 декември в повечето магазини и се чудя дали на някой са звъняли от магазин в град София Simple Smile

Преди минути проверих в магазин в Бс за играта. Още не са изтеглили печелившите. На кого да звънна от Престиж, телефони някой има ли?

За играта на Захарни заводи в правилата пишеше, че на 22-ри печелившите ще бъдат публикувани във ФБ.

# 1 752
  • у нас
Момичета,имам питане към тези,които днес сте ходили за наградите на Дайкин-само лично ли ги дават и ако може друг да вземе-искат ли някакъв док.(четох правилата....там пише лично или срещу подпис на друг...)?Благодаря!
На мен не ми искаха документ. Само си казах имената и от коя седмица печеля. После се разписах срещу името си, като там не пишеше наградата, а само име, град и тел.номер.

# 1 753
  • sofia
На мен ми звъняха от изтеглен магазин в София от Престиж, даже си получих шала вече! Още миналата седмица беше.

# 1 754
На мен не ми искаха документ. Само си казах имената и от коя седмица печеля. После се разписах срещу името си, като там не пишеше наградата, а само име, град и тел.номер.
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт