Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 857
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря на всички за прекрасните пожелания Heart

# 46
Благодаря за темата!
Ангелче, ЧРД! Много здраве и успех в игрите.

# 47
Прочетох правилата на Brite и видях, че никъде не се споменава за данъци.Странно,защото големите награди надвишават 30 лева

# 48
  • София
Някой може ли да ми разясни как точно се играе този календар на JYSK? Нещо не го схванах.
Търкаш с мишката, докато изтриеш целите квадрати. Ако се паднат 3 еднакви символа - печелиш. Но това ще се случи само с един късметлия на ден, т.е. шанс 1:1000000.  Laughing Другите получават точки, с които май участват за награда екскурзия в края на играта. С други думи - безплатен абонамент на спам.  hahaha

Ангелче, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет!  Hug

Лаленце,  bouquet
На мен ми се паднаха 3 еднакви ?Flushed ще ви кажа дали печеля нещо . Днемни ли са наградите като на лидъл или не ?

# 49
И аз имам няколко награди над 30 лева, но не са казвали, че ще пращат служебна бележка.

# 50
  • при късмета
Прочетох правилата на Brite и видях, че никъде не се споменава за данъци.Странно,защото големите награди надвишават 30 лева
Пак казвам, че ако някоя награда трябва да се декларира, организатора е този, който трябва да уведоми печелившия. Още като го уведомяват, че печели, за да могат да вземат данните за бележката.

Ако не сте уведомени, че трябва да плащате данък, при предаване на данните за доставка не сте предали ЕГН и си получите наградата при отсъствието на тези условия, то тогава и да има нарушение, то е за организатора. При това положение не декларирате нищо следващата година, а организатора поема всичките негативи, ако има такива. Но не вярвам фирмите да не си вържат гащите. Най-вероятно на едро наградите не надвишават сумата за деклариране

# 51
Пак казвам, че ако някоя награда трябва да се декларира, организатора е този, който трябва да уведоми печелившия. Още като го уведомяват, че печели, за да могат да вземат данните за бележката.

Ако не сте уведомени, че трябва да плащате данък, при предаване на данните за доставка не сте предали ЕГН и си получите наградата при отсъствието на тези условия, то тогава и да има нарушение, то е за организатора. При това положение не декларирате нищо следващата година, а организатора поема всичките негативи, ако има такива. Но не вярвам фирмите да не си вържат гащите. Най-вероятно на едро наградите не надвишават сумата за деклариране

Благодаря ти за разяснението.

# 52
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile Случайно попаднах на хубавата ви темичка и ми беше приятно да ви чета известно време. Не съм се включвала, защото не съм особено активна в игрите, но определено има интересни такива и ще ви следя :*

В тази игра на JYSK мисля че трябва да се паднат 3 еднакви символа, а не цифри...На мен също ми се разкриха 3 цифри еднакви, но награда не излезе...та явно има някаква особеност...

# 53
  • София
Някой може ли да ми разясни как точно се играе този календар на JYSK? Нещо не го схванах.
Търкаш с мишката, докато изтриеш целите квадрати. Ако се паднат 3 еднакви символа - печелиш. Но това ще се случи само с един късметлия на ден, т.е. шанс 1:1000000.  Laughing Другите получават точки, с които май участват за награда екскурзия в края на играта. С други думи - безплатен абонамент на спам.  hahaha

Лаленце,  bouquet
На мен ми се паднаха 3 еднакви ?Flushed ще ви кажа дали печеля нещо . Днемни ли са наградите като на лидъл или не ?

Чудесно! Дано не съм те излъгала!  Embarassed Не излезе ли нещо на екрана, когато отвори всички квадрати? Защото при мен (не съм отворила 3) изписва колко точки ми дава за голямата награда. Би трябвало да пише, че печелиш или че участваш за дневни награди (ако хората, които са открили 3-те еднакви символа са повече и има томбола за деня). Всъщност погледнах, че дневните награди са 3 броя ваучери по 20 лв.

# 54

Лаленце,  bouquet

И аз попаднах на три еднакви символа....интересно..да видим😉😉😉

# 55
Извинете - три еднакви числа

# 56
  • София
Извинете - три еднакви числа

И на мен три еднакви 2 ки , поже би трябва да се паднат 3 те ваучера с панделка за печалба Fearful

# 57
  • Под Слънцето
Благодарско на Лалето за темата  bouquet

На Юск отворих 3 пачки с цифра 3 , изписа ми,че имам еди си колко точки и това беше. Препрати ме да им зяпам каталога.

# 58
  • София
Благодарско на Лалето за темата  bouquet

На Юск отворих 3 пачки с цифра 3 , изписа ми,че имам еди си колко точки и това беше. Препрати ме да им зяпам каталога.

Явно трябва подаръците да се паднат, а не цифри.

Интересно ми е и точките как се падат. На мен ми даде 10 точки, на мъжа ми - 20.  Laughing

# 59
  • ...край Дунава
При мен играта ми дава, че все още не могат да се отварят квадратчета.

Общи условия

Активация на акаунт