Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 916
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да и аз търсих на страницата на Пандора, но няма Sad

# 91
Ихаа първа награда от кока кола за 12 месеца събиране на многоооо капачки -код за Домино.
Безплатна ли е доставката?

# 92
Има печеливши от MyDay на стр. във ФБ. Няма ме

# 93
  • sofia
Еййй най-накрая и аз и мъжа ми с по една тениска он май дей! Да ми тръгне месеца, че напоследък....

# 94
  • при късмета
Може ли линк към ФБ страницата, защото сайта не го намира, а само него имах в отметки

# 95
https://avonchristmas.bg/open/#utm_source=facebook&utm_mediu … ;utm_content=Avon Christmas Campaign
Някакъв календар на Avon. Днес ме побъркаха с игри и календари. Всички решили днес да си пускат игрите. Поне отсявах, за разлика от приятелите ми във фейса. На тях със сигурност им е по зле. В Спаркса 30 кода и нищо. Но поне имах успешна седмица от други игри. Лошото е, че заради календарите и уикенда не мога да си почина.

# 96
Късмет на всички!

# 97
Като се регистрирах в играта на Ейвън получих някакъв код за отстъпка - не виждам информация за него - колко е отстъпката и само онлайн ли се ползва?

# 98
Изненадах се, това ми се появи след регистрацията в Ейвън. На всички ли се появява? До сега не съм печелила нищо от календари.

Иначе, чакам кафе машината от Калиакра (спечелена още септември), раничката от Милка и възглавничката от Клуинс (вчера най-сетне ми се обадиха да ми вземат данните).

# 99
Може ли линк към ФБ страницата, защото сайта не го намира, а само него имах в отметки
http://myday.bg/bg/Pechelivshi-ot-igrata-MY-DAY-v-podkrepa-na-by … rskoto-kino-.p582

# 100
От календара на Мтел, изпратих на дъщеря ми, но тя няма мейл с линк за потвръждение. При Вас как е, имате ли?

# 101
И сестра ми нямаше. Бях сбъркала имейла й. Но нямам право на втори опит. Майка ми се пробва и веднага се получава имейл.

# 102
  • София
И мен ме няма в Май дей. Sad

# 103
  • при късмета
Мерси за линка, няма ме

# 104
  • Под Слънцето
И моят линк от ментел го няма в посочената поща.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт