Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 636
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 680
И аз имам спечелено кремче от Ейвън преди няколко дни. Как се свързват с печалившите?

# 1 681
  • София
И аз имам спечелено кремче от Ейвън преди няколко дни. Как се свързват с печалившите?

По имейл. Пращаш данните, а като го предадат на куриер, пак изпращат имейл, за да си го чакаш. Много са точни.

# 1 682
И за мен едни очила от Дайкин. Smile

# 1 683
Предполагам ще получа мейл в работен ден. Прегледах си спама за всеки случай, но нямаше нищо от тях.

# 1 684
  • София
Предполагам ще получа мейл в работен ден. Прегледах си спама за всеки случай, но нямаше нищо от тях.

Да, не е автоматичен отговор, а някоя служителка го пише. И писмото е от нейно име. Ще трябва да отиде на работа.  Grinning

# 1 685
За играта на Дайкин - със сигурност е на томболен принцип. Аз съм от София и не печеля и в двете тегления.

# 1 686
Имам въпрос към спечелилите меч от Дурасел. Силно ли ви свети меча? Днес му купих батерии Дурасел и свети едвам едвам, да не би да е прецакан нещо нашия Sad. Няма нищо общо светенето на нашия с това на картинката.

# 1 687
Имам въпрос към спечелилите меч от Дурасел. Силно ли ви свети меча? Днес му купих батерии Дурасел и свети едвам едвам, да не би да е прецакан нещо нашия Sad. Няма нищо общо светенето на нашия с това на картинката.

Слабо свети и слабо свири при нас - явно всички са такива, защото и други такива коментари четох ! =)

# 1 688

Слабо свети и слабо свири при нас - явно всички са такива, защото и други такива коментари четох ! =)
Благодаря, помислих, че нашия нещо е прецакан, защото беше поужулен отвънка, ама явно са такива китайчета всички. Иначе миниатюрното ключодържателчр свети много по-силно от меча.

# 1 689
Ако някой е играл на Gush.bg ето и печелившите - http://gush.bg/pechelivshi-v-tombola-koleda-s-gush/

# 1 690
  • София
За играта на Дайкин - със сигурност е на томболен принцип. Аз съм от София и не печеля и в двете тегления.

И аз така.  Rolling Eyes

# 1 691
  • у нас
А, мерси, за Дайкин-а Wink
Обзаведоха ме с чаши, очила и шапки ..
Утре отивам да си ги прибера .

И при мен така Sunglasses

# 1 692
Честито на спечелилите от Дайкин. Явно съм с грешно впечатление Simple Smile Следващия път дано да имам повече късмет. Надявах се на чадър, защото на скоро моя са скъса... Явно ще трябва да си купя Simple Smile

# 1 693
Благодаря, че спиделихте за Дайкин-мислех,че ще теглят след празниците...с чадър съм-доволна.

# 1 694
Може ли линк към играта на Дайкин? Благодаря, предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт