Я не се ядосвайте, нека да печелят, нека да продават - като има кой да купува. Аз лично не съм от тези, които се презапасяват. Дори за София Мел съм се включила само с една бележка и все още имам един пакет брашно... Малко сме злояди вкъщи. Даже не съм и съобразителна да попитам майка ми и да й купя

Ако ми се падне - падне. А, че мрънкам - защо пък да не помрънкам...

Все пак всеки си има глава на раменете и преценява за какво и колко да похарчи. Например днес се наложи да купя подарък и взех комплект на Dove, защото знам, че приятелката ми им ползва козметиката... На касата сами ми казаха, че има игра със скреч карти, но са останали само късмети... Ами сега и късмети си имам - тъкмо за новогодишната баница. Симпатични са като елхички...
По отношение на тестването на продуктите на Нивеа - пишеше, че първите 50, които се регистрират печелят... Чудя се кога са се регнали, като мисля, че не закъснях много... Имат време хората, при мен е за забавление... А и част от наградите стават за чудни подаръци на близки... Все някой има нужда от нещо...
По Коледа пласирах част от спечелените чаши - кой каквато си хареса

За другите игри също се бях регистрирала по веднъж и даже ги бях забравила. Благодаря, че споделихте печелившите, аз не съм сред тях. Да е честито на победителите.