Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти! - Бебеправене Тeма 332

• 42 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Кат, Лив сега да не ме одрусат 70лв за един преглед Joy
Мислех да пускам и цито..

Ами преглед 50 и цито 10 🙄 запътила си се натам пиленце 😂

# 166
  • София
Момичета, стискайте палци, след малко тръгвам към клиниката. ММ вече беше там, даде своя принос и така Simple Smile

# 167
Аксения  с теб сме 🍀🍀🍀Късмет !!!

# 168
Палци и късмет!

# 169
Успех, Аксения Sparkling Heart

# 170
Добре дошли на всички нови момичета! Желая ви да не се задържате много, много тук и скоро да се похвалите с две чертички! EFP

Axenia, стискам всички възможни палци!  Heart

huligankata, знам какво е със следето на чхг и това да не знаеш да се радваш ли или не и единственото, което можеш е да чакаш.  spoko Но разбрах, че на такъв етап най-доброто, което мога да направя е си живея живота нормално и доколкото мога да не го мисля. Каквото има да стане, ще стане. От сърце ти желая чхг да расте нормално и да се радваш на една лека бременност!

Ние направихме спермограма в понеделник, всичко е нормално  newsm44 Сега чакаме овулация - надявам се днес, утре. Малко ме притеснява, че вече е 14ти ден от цикъла ми, а още няма втора наситена черта. Напоследък цикъла ми е дълъг около 24 дена, а овулацията ми е на 12-14 ден, което прави лутеарната фаза доста кратка. Дано дуфастона помогне за това. Мисля да пусна прогестерон този месец,  знаете ли дали има някакви референтни стойности, при прием на дуфастон?

# 171
  • София
Аксения , Hug Gift Heart Nature High Brightness  Виж какъв прекрасен декемврийски ден е! За чудеса!

# 172
  • Бургас
Момичета, здравейте!
Знаете ли кои добавки могат да предотвратят имплантация на оплодена яйцеклетка? Т.е. нещо, което не трябва да се употребява?

# 173
Ако питаш как да не забременееш след секс без предпазни средства  Rolling Eyes -до  72 часа(май) с Ескапел и въпросът ти не е за тази тема.

Иначе май никъде не съм виждала ''добавки'' за предотвратяване на имплантацията  newsm78
Вит А  на капсули е вреден при бременност,но не предотвратява имплантация .Тристен/Трибестан също се спира във втората половина на МЦ,ако се очаква евентуална Б.

# 174
  • София
Трибестан не е ли за вдигане на самолета?

# 175
  • София
Трибестан е извлек от растението бабини зъби. Игнорирай маркетинг кампанията за самолета и потърси инфо Simple Smile

# 176
По-скоро мисля, че въпросът беше обратен, но зададен наобратно (ама и аз как се изразих...). С две думи: какво би попречило на имплантация, за да бъде избегнато.
В този ред на мисли, момичета, вие приемате ли някакви добавки, които спомагат процеса?

# 177
  • София
Да речем така - Прогестерона подпомага лигавицата и имплантацията. В такъв случай би трябвало да се избягват естроген съдържащи храни и добавки.
Аз приемам прогестеронови лекарства.

# 178
  • София
Здравейте, отново Blush
Мина инсеминацията, беше като по учебник. Ф. пред спукване, лигавица 11мм, 32 млн. сперматозоиди ( за сравнение -миналият път бяха 18млн.)
Сега остава чакането... Благодаря за палците, ама не ги пускайте, че тепърва предстои.
Гушки за всички Animal Heart Eyes Cat

# 179
Аксения , радвам се , че всичко е минало като по вода ...много палчета за хубави новини след 2 седмици  Hug

Хулиганка , според мен ЧХГ-то ти е супер за периода ...дано в Неделя да е много високо  Peace

Дара , браво за добрите резултати ...действайте и чакаме +  baby_neutral

Късмет на всички трудещи се и нечакащи  Hug

А за коремчетата - :*

Общи условия

Активация на акаунт