Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 250 248
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Декември...за празници и за банкети....
Една година банкет на 22 декември,а ММ тогава рожденник,отидох на банкет. През деня ММ ми звъня
да ми каже,че ще се чукнем с шампанско,а аз се прибирам в 21,30....той заспал.....Толкова гадно ми стана!
Никакви банкети на 22-ри!

# 46
Преди  декември ми беше скучен, тягостен и сив, сега е радост, трепет и уют Grinning
От всичко ще има през месеца, чакам с нетърпение ваканцията.

# 47
  • Euskal Herria
Бихте ли приели покани за приятелство във фейсбук от съученици? Въпросът ми е провокиран от поредната получена преди малко покана.   
През последните 2 години доста често се събират, когато съм си била в България, аз също ходя. С някои от съучениците сме поддържали връзка през годините, с други - не. И когато получа покана от такъв/такава, само покана, без да е писал поне ред кой е, просто я оставям така. Нито приемам, нито изтривам. Особено когато е от съученичка (примерно от основното училище), защото са омъжени, променени са им фамилиите. Една след доста време ми писа, за да ме пита защо не съм приела поканата й и едва тогава пространно беше писала от кого е. Сигурно не й стана много приятно, когато обясних, че като не знам/не се сещам кой е този човек,  не приемам. И на моменти се чувствам леко виновна, че на едни съм приела поканата (явяват се общи приятели), а на други - не. Имаме група във фейса на съучениците, но с някои все пак през годините сме имали чести контакти, а с останалите - не.

# 48
Отивам да ви чета....или някой с кратко резюме, какво е станало

# 49
  • Ямбол
Нямам фейсбук, точно защото не искам все някой да ми се прави на приятел, да ме кани в разни групи, да очаква от мен да му отговарям по всяко време и разни такива нетипични и неприятни за мен неща. Не ме интересува и вълнува кой как се е задомил, на колко екскурзии е ходил и как папка бебето му. Много ми е добре така. Даже и за учениците ми вече не ми липсва. Говорим си прекрасно по телефона и електронната поща към училището.

# 50
  • София
Благодаря за новата тема!

Декември месец го свързвам с дълга почивка, любимите хора, приятели, ядене, пиене, суматоха, смях, подаръци...
Равносметки не правя, просто отчитам най-важните събития. През тази година имах от всичко по много. Изживях прекрасни моменти и неповторими емоции, които никога няма да забравя. Имаше много сълзи и тъга, и все още ги има, защото от този свят си отиде най-близкият ми приятел. Та такива ми ти работи и животът продължава...

# 51
  • постоянно
Daviz , радва ме котанчо ти 😂😜😂😜
# бодигард

# 52
  • Sofia
МарИ,идеални наличности за идеална романтична вечеря 🥂.
Тонка,прегръдка за загубата 😞на приятел.
Райче,хартисалото яйце-по косата 😁.Бъзгайте ме вие 😛.
Котката ми е повече мързелива,отколкото ревнива.😁Имаме си сутрешни ритуали и ние 😍.Батко й,обаче,много ревнува 🙄.
Покани от хора,които не знам/не се сещам кои са,не приемам.

# 53
  • Бургас
Декември е любимият ми месец. Харесвам очакването да дойде Коледа. Нетърпението на децата да си получат подаръците. Рожденият ми ден.
Равносметки не правя.
Аз ще почивам доста по празниците, за разлика от мъжа ми и ще се наложи да се приберем по-рано в Бургас от предвиденото, но здраве да е

# 54
Янче, поканите приемам както преценя без да изпитвам вина.Нормално е с едни да си по-близка с други -не.
Тонка,  Hug
Аз като че ли правя равносметка, и някак ми домъчнява, че си отива годината и идва новата.Сякаш искам времето да поспре.

# 55
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Декември ми е сред любимите месеци. За мен е време за празнуване и равносметка на изминалата година.

# 56
  • София
Когато са ми изпращали покани във ФБ,никога не са били придружавани от допълнително написани редове под формата на съобщение.Единствено моя приятелка от детството,с която бяхме загубили дирите си ме откри там и попита дали аз съм същата тази,за която ме мисли.Съответно обясни и тя коя е.
Иначе покани получавам и от познати и от непознати.Вторите ги игнорирам.
А днес имах друга интересна случка пак с ФБ.Получих покана за приятелство от мой съсед.Не отговорих веднага и съответно забравих.Вечерта се сетих,реших да я приема поканата.Е да,ама не!Човекът вече я беше оттеглил. hahaha

# 57
  • Euskal Herria
Just..., когато писах за съобщения, имах предвид, че получавам покана от А, който/която вижда, че общите ни приятели са съученици. Съответно - праща ми, но не сме били в един клас, а в съседни; не сме били близки и от завършването изобщо не сме се и виждали дори. А все пак не сме на 20 и не сме завършили преди година или две. За някои мога да се сетя кои са, за други - въобще нямам спомен. И в един момент - А иска да сте приятели. Хубаво, ама е имало случаи с А и дума да не сме разменили, дори и когато сме учили заедно.
А от непознати не приемам, както и от познати на познати.

# 58
Декември вече свързвам със започване на лятото. Днес е 35 Simple Smile. Разходихме се с кучето по плажа, а сега чистя и подреждам.  Ще отид да си купя джоджън и ще си направя лимонада или студен чай.

Вчера си намерих възглавници за шезлонгите. Направиха ми отстъпка, защото бяха последните две и повече няма да зареждат от тях та от 90 бройката ги купих за по 20. Аз така купих и шезлонгите миналата година от по 200 ги взех двата за 100. Чак не мога да повярвам Simple Smile. Сега само малка масичка ми трябва.

# 59
Приемам покани във фейсбук, скоро бях на среща със съученици от основното у-ще, 5-6 човека ми изпратиха покани и ги приех, но знаех кои са. По принцип нямам неща във фейсбук, които да са някаква тайна, и не ме тресе параноя, че някой ще ми ги види.

Общи условия

Активация на акаунт