Дана
, радвам се " да се запознаем". Много твои мнения съм чела и искам да знаеш , че ми е било изключително приятно. Особено мненията ти за ВВК. Моето виждане е много близко до твоето. Много ме е яд , че се включих толкова късно , но се радвам и сега!Нургюл , според мен, е прекрасна актриса. С нея съм гледала "Любов и наказание" , както и " Твоят мой живот".Винаги съм я харесвала. Когато разбрах , че Нургюл ще поеме щафетата от Берен , малко се разочаровах , защото Берен изигра една великолепна Кьосем. Но много бързо разочарованието ми се замени с наслада от гледането на Нургюл като Валиде Кьосем султан , също великолепна.
Когато гледам това видео ( особено след 2:20 минута) , макар да не разбирам всичко , настръхвам. Прекрасна е.
Благодаря ти за милите думи относно мненията за ЗП. Надявам се да обсъждаме заедно някой проект.

Лучия
, страхотно видео си публикувала. Много нагледно се проследяват част от османските султани. Моят любим е султан Ахмед хан. А любимка - Кьосем , разбира се.
Радвам се за руснаците , блазе им.

. Има ли информация проектът "Династия" за кое историческо време ще се отнася, евентуално?