Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 8

• 109 185
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
От 2 месеца изпарявам с такова устройство: https://www.joyetech.com/product/ego-aio-d22-xl/
Ми не ми харесва. Течността ли не ми харесва, устройството ли има проблем, не знам, но не ми харесва.
В началото беше ок. Пушех само по една цигара сутрин с кафето и после си дърпах електронната. Всички се кефеха, че мирише приятно на карамел около мен. Напоследък обаче все повече си пуша от миризливките. Чакам да ги намразя, ама ... не става.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 15:41 от мама_на_двама

# 571
Пробвай други течности. От два месеца ако изпаряваш, вероятно не си пробвала много голямо разнообразие. Също може да пробваш няколко дни да си само на ЕЦ без цигара сутрин с кафето.

# 572
Сутрешната цигара си е най-важна. Лично за мен, колкото пъти съм се опитвала да ги откажа, тя най-много ми е липсвала. Затова се опитай да я махнеш. На мен утре ще ми е първи ден само с електронна.  Днес издумках само една, сутринта с кафето.

# 573
От 2 месеца изпарявам с такова устройство: https://www.joyetech.com/product/ego-aio-d22-xl/
Ми не ми харесва. Течността ли не ми харесва, устройството ли има проблем, не знам, но не ми харесва.
В началото беше ок. Пушех само по една цигара сутрин с кафето и после си дърпах електронната. Всички се кефеха, че мирише приятно на карамел около мен. Напоследък обаче все повече си пуша от миризливките. Чакам да ги намразя, ама ... не става.

Няма да ги намразиш, ти на практика не си ги спирала. За да усетиш, че са неприятни на вкус трябва да мине време за да отвикнат вкусовите ти рецептори от този вкус. Не знам на някой като е започвал да пуши дали му е харесвал вкусът на цигарите, за мен беше гаден, но от келешлък се научих да пуша. Когато минах на електронна първите дни въпреки, че електронната ми харесваше не спирах да мисля за цигари, но си бях казал, че ще си наложа да не паля. В последствие забравих за тях и чак след сигурно двадесетина дни запалих една за проба и наистина имаше кофти вкус, не съм ги намразил, но вкусът не ми харесва и не се сещам за тях. Изпушвам по някоя и друга цигара годишно в компанията на някой пушач и толкова. Наблюденията ми са, че хората, които се опитват да пушат нормални наред с електронната с идеята да се откажат от цигарите като ги намаляват постепенно се провалят. Най-добре е от раз и стискаш зъби една седмица, след това вече ги забравяш лека полека. 

# 574
Да ви питам за Гло колко време да заредя батерията за първи път? От два часа седи на зарядно в момента цялото кръгче свети, това какво значи?

# 575
  • Sofia, Bulgaria
Щом нищо не мига по него е заредено.
Колкото до първоначалното зареждане, не знам да има някакво правило. Просто си го зареди и го ползвай.

# 576
Аз на моята не съм и правила първо зареждане. Както си я вех от магазина, така си и пуших, докато засвети в синьо. И тогава заредих батерията.
Да споделя - вече една седмица пуша само електронна, не ми липсват цигарите. Първите 3 дни си слагах лепенка Никотинел, после забравих да сложа лепенката, но нямаше проблем.
Днес за пръв път запалих истинска цигара, но ми стана гадно. Дръпнах няколко пъти и я хвърлих. Смърди, горчи ми и ми се зави свят.

# 577
Pipi,  каква цигара ползваш? Може ли линк към нея?

# 578
# 579
  • Viena
Аз две години без другите, само с тази и то рядко с безникотинова течност.

# 580
Здравейте, аз съм многогодишен вейпър, сигурно повече от 7 години, смених десетки цигари, но постоянно ги губя или чупя Grinning. Искам да ги спра напълно, но в момента, в който опитам, дори и да се справя, след известно време напълнявам зверски. Има ли в групата хора, пробвали или успяли да ги откажат? Не съм пробвала да си правя сама течност и се чудех излиза ли по-изгодно, ако се пуши с максималната концентрация на никотин?
Любимата ми течност след всичките тези години е тази: http://www.e-cigari.bg/black/20-nikotinova-technost-20-ml-black-jack.html
А вашата? Ако трябва да изберете само една?

# 581
Аз си бъркам течностите от години вече и поне от три години съм с една единствена течност (с малко експерименти за няколко седмици "готвене" на разни рецепти, които накрая зарязах). В момента аромата, който използвам, се нарича Pyramid. Преди се казваше Dromedary, а преди това S'Camel на Inawera. Не знам защо постоянно му променят името, но аромата е кажи-речи същия или аз не намирам разлика.

Не съм се опитвала да отказвам електронната. Кефи си ме да си изпарявам и не виждам негативни ефекти от нея. Определено респираторните ми заболявания намаляха значително след като спрях смрадливките, а гърло не ме е боляло сериозно не помня от кога. Не се виждам в скоро време да ги отказвам. Концентрацията никотин, която ползвам е 6мг.

Не разбрах какво питаш с това "чудех излиза ли по-изгодно, ако се пуши с максималната концентрация на никотин".

# 582
  • Варна
  danielapetkova моя стаж с елактрониите цигари е горе долу колкото твоя с тая разлика,че не ползвам еднодневки,не ги троша и не ги губя,и не ползвам готови течности поне от 6г.. И аз като Миоки изпарявам предимно и най-вече една течност. 5мг. никотин 50/40/10 овкусена с Лешник/немски/. Бъркам си я сама с Валеруски глицерин и пропилен. Разходите ми за консумантиви годишно са около 60лв.  Laughing или 5лв. на месец. От време на време като ме подгони шопинг манията купувам някой нов мод или изпарител и макар да са цири годишният ми разрход рядко надвишава това,което харчех преди за смръдливки на месец.

# 583

danielapetkova, аз не съм мислил да ги отказвам, харесват ми и не виждам защо да го правя. Изпарявам с 3мг концентрация около 10-15мл на ден и към десетина вида аромати. Само първата седмица след като преминах на електронна съм изпарявал готови течности и оттогава си ги бъркам сам. Разходите са толкова ниски, че не се усещат. Строшил съм 3 мода откакто съм започнал, а на изпарители съм чупил два пъти стъкла, които се подменят. Е в началото картомайзери съм изпотрошил доста, но след като преминах на обслужваеми не съм имал проблеми.   И аз не схванах какво имаш предвид с тази максимална концентрация.

# 584
Здравейте, момичета! Simple Smile

Надявам, се че ще ми позволите да се представя - казвам се Милена и съм един от собствениците на VapeXYZ АД. Една от нашите мисии е да сведем тютюнопушенето до възможно най-малко, тъй като годишно жертвите от този порочен навик са срамно много, не само за нашата скромна държава. По повод празника на влюбените - Свети Валентин - сме решили да направим кампания. 14-ти февруари е един от дните, в които отделяме на половинките си още повече внимание и показваме любовта си още по-силно, но не осъзнаваме реално какъв щеше да е Светът за нас без тяхното присъствие. Поради тази причина екипът на VapeXYZ решихме да направим значително намаление, така че дори тези които нямат толкова големи възможности да опитат вейпингът. Ниската цена също Ви позволява да не премисляте много покупката, тъй като дори и да откриете, че електронните цигари не са Вашето нещо - да можете да не съжалявате за вложената инвестиция.

Само до 14.02.2019 г. предлагаме стартовият комплект на Joyetech eGo AIO на промоционална цена. За повече информация, както и поръчки - натиснете тук. Simple Smile https://bazar.bg/obiava-24254518/joyetech-ego-aio-za-nego-i-neia … n-vape-el-tsigara

Благодаря Ви за отделеното внимание,
Милена от VapeXYZ

Общи условия

Активация на акаунт