Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 8

• 108 864
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ако гониш вкус, а не пара ти трябва MTL изпарител, а това Vaporesso е инхалатор.

# 616
Здравейте вейпери  Hug От близо месец и аз мъча да изпарявам, но за сега не ми се получава много успешно. Дали от устройството, дали не попадам на моята течност, не знам. Течностите които ползвам ми харесват много на вкус, тютюневи, немски, но има една гадна сухота на гърлото на 3 или 4-тата дръпка, 4е след нея, захвърлям ел. цигарата и посягам към обикн. цигара. Аз пуша табак, т.е. сгъвам си цигари. Никотина в течностите е 6 мг.  Реших да подменя устройството, пък дано да е в него причината.
имам това за сега
https://xeocigs.com/de/shop/product/xeo-void-vaporizer-starter-kit-gun-metal-592
четох 3 теми назад, чета и немски форуми и последно се спрях на няколко МTL изпарителя. Моля за помощ в избора. Най клоня към първите 2.
https://dampfdorado.de/e-zigaretten/aspire-zelos-2.0-kit-mit-nau … er?number=13318.2
https://dampfdorado.de/lynden-play-starterset?number=13010 Лунден се произвежда в Берлин и се славят като много качествени изпарители. Аз вземам от техните течности, много ми харесват.
Ето и останалите.
https://dampfdorado.de/e-zigaretten/innokin-coolfire-mini-zenith-kit?number=13398
https://dampfdorado.de/joyetech-batpack-kit?number=12847.3
https://dampfdorado.de/e-zigaretten/istick-trim-mit-gs-turbo-sc?number=12052.1

# 617
  • Варна
 Първия показан изпарител Наутилус е много добър и много начинаещи в тая тема са го ползвали,че и не начинаещи. Другите не ги познавам.

# 618
Относно сухотата и дразненето в гърлото - да не е от течностите. Може и да ви харесват като аромат но някои хора не понасят ако в тях е добавена вода. Аз съм от тези хора и го разбрах по трудния начин. Изпарявах си преди няколко години течности с базата на гигадринкс и нямах никакви проблеми. Веднъж обаче ми щукна да купя немската която предлагат. Овкусих си я със същия аромат и изведнъж ужас - 1-2 дръпки и направо ме стягаше гърлото и започвах да кашлям. Беше абсурд някакъв. В съшото време мъжа ми я изпарява без никакъв проблем. Писах на собственика на магазина и той ми обясни че в немските бази има добавена вода 10% (май я слагат за по-добър удар) но на някои хора не им понася. Върнах се на база без вода и нямам никакъв проблем. Така че вижте на течностите освен глицерин, гликол и аромат да не би да пише и вода. Ако е така пробвайте течност без вода.

# 619
muoll,  точно така ми става, рязка сухота и кашлица. Може би и при мен това да е причината. Ще пробвам още течности. На Lynden Pur tabacco и natural tabacco 6 мг. не ми правят сухо гърло и кашлица, но ми е слаб, не го усещам. Иначе прави яка пара. Аз не харесвам много пара. Но при тях 0, 3 и 6 мг. никотин са 70 % глицерин и 30 % полипропилен. А 12 и 18 мг.никотин са обратно 30 глиц.  70 % полипр. Аз мислех, че  полипр. ми прави тази сухота, и заради това не смеех да взема по-силна, но утре ще пробва 12 мг. . Абе тъпо и  упорито ще се мъча да свиквам.
Допълвам си постта. Сега гледах съдържанието на течностите. В тази от която кашлям SC има вода(  но е  70% PG, 30% VG),  а в другата няма.
muoll, добре че писа. Hug Разпитвах в магазините за Е -цигари около нас, казват пробвай други. Но никой не ми е казал, че може да е водата причината. Дано това да е, лесно поправима е. Утре ще пробвам 12 мг. никотин на тази без вода.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 21:46 от Анонимен

# 620
Сухотата се получава заради голям % пропиленгликол. Максимум 50% понасям аз. Водата не ме бърка, макар че откакто аз си "готвя" течностите, не добавям вода - става прекалено сложно.

# 621
Мене също % гликол не ме бърка. Естествено усещам когато е повече, но то е друго усещането. Сухота но не такава.... Иначе направо освен сухота сякаш ми се затваря гърлото и почва кашлица. Никога не бих се сетила че е от водата ако от гигдринкс не ми бяха писали че може да е това, особено като гледах как мъжа ми я изпарява същата течност без абсолютно никакъв проблем.

# 622
  • София
На някой случвало ли му се изпарителна на Aspire, да не може да се завие. Измих го и сега не мога да завия долната към горната част, превърта. Дали е поправимо или да поръчвам нов?

# 623
Щом превърта, явно резбата се е скапала. На мен не ми се е случвало, но аз имам само от стария вариант.
Случвало ми се е с резба на батерии обаче - в кофата.

# 624
  • Варна
 Оринг по-дебел  newsm78 дали няма да свърши работа?

# 625
На някой случвало ли му се изпарителна на Aspire, да не може да се завие. Измих го и сега не мога да завия долната към горната част, превърта. Дали е поправимо или да поръчвам нов?

Можеш ли да снимаш частите?

# 626
  • София
Ето ги

# 627
Липсва ти о-рингът долу в улея, изглежда сякаш е застанал под стъклото. Simple Smile Извади стъклото и виж да не се е мушнал там. Simple Smile Свали го в улея. Ако пък е изпаднал при миенето, сложи друг.
Ето този:

Simple Smile

Аз започнах да изпарявам с този Наутилус и едно Пико преди малко повече от два месеца. Не смеех да се похваля, защото първият ми опит с електронна цигара завърши безславно преди десет години. Имах от онези, които приличаха на цигари. С нея имах огромно желание да си запаля истинска. Преди Коледа пробвах Гло, отначало уж ми харесваше, но не съвсем. Напомни ми вкуса на онази древна електронна цигара, та реших да се поинтересувам.
Само седмица след Наутилус-а си взех едно Галакси РТА, после и един Кайфун 5 мини с втулка, после и един Прайм (от Маниака). И съм страшно щастлива, че след 30 години пушене цигарите са ми отвратителни. Simple Smile
Още съм си с Пико-то, защото е мъничко и ми върши работа. Харесала съм си една Тесла Пънк 86w, защото е малка, тънка и лека, та мисля да си взема, за да не развивам и завивам всеки път като реша да си сложа друг изпарител с друга течност Simple Smile
Ето така съм оборудвана в момента и съм много доволна, че не ми се поглежда традиционна цигара:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 14:27 от Ензим

# 628
  • София
О, да. Благодаря Flowers Bouquet

# 629
Здравейте момичета, много бих се радвала на някои напътствия.
Пуша от 16 години. Преди година минах на ай кос. В момента търся работа и преди две седмици се ядосах много на себе си и на "системата". Казах си "колко глупав трябва да си, за да даваш последните си пари за цигари?!". Но ми се пушеше. Преди iqos свивах тютюн. Беше ми много по-евтино. Пуших 2-3 дни тютюн, по 4-5 цигари на ден (от хиита пишех по 20). На 4 тия ден се събудих с тежест, кашлица, главоболие. Казах си какво си причинявам с тия л@на. И така вече 3 ти ден не пуша. Първият не издържах и в 16 запалих. После изпуших още 3-4. Вторият ден вчера - само си дръпнах от цигарата на майка ми. Зави ми се свят и ми се разхлопа сърцето. Днес също си дръпнах веднъж. Бях доста страстен пушач. Имам воля и съм решила, че искам да ги откажа. Мои близък ги спря с е-цигара за два месеца. Първо започна да намалява никотина в течността, после пушеше само глицерин и накрая я махна. Каза че е хубаво, защото навика и никотиновия глад ги премахваш поотделно. Хем пушиш, хем не приемаш никотин.

Беше ми дал своята и помня, че пуших на иновейшън течност. Много ми беше гадна. После се счупи устройството и я зарязах. Но наистина много искам да откажа цигарите. Ще ми дадат назаем, докато си поръчам своя. Искам още утре да си купя течност, която да не поръчвам в големи количества, защото не съм сигурна, че ще ми допадне. Може ли да ме насочите в София към магазини за течности? Аз пуша леки цигари и от ай коса пуших ментол.

Общи условия

Активация на акаунт