Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са батериите на електронните цигари и какви са техните характеристики?
Какво представляват различните компоненти на електронната цигара (атомайзер, пълнител и картомайзер)?
Кои са основните производители на течности за електронни цигари на българския пазар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са батериите на електронните цигари и какви са техните характеристики?
-
Какво представляват различните компоненти на електронната цигара (атомайзер, пълнител и картомайзер)?
Атомайзерът е компонентът, който преобразува течността за електронна цигара в пара, която се вдиша. Той отговаря за генерирането на пара, която се издиша при използване на електронна цигара. Пълнителят е компонент, който се използва с атомайзер и представлява контейнер, съдържащ течност за изпаряване. Картомйзерът е комбинация от атомайзер и пълнител в едно общо тяло. Той представлява устройство, което съдържа течност и е отговорно за нейното изпаряване.
-
Кои са основните производители на течности за електронни цигари на българския пазар?
-
Какви са препоръчителните нива на никотин в електронните течности за цигари спрямо индивидуалните предпочитания и какви са препоръките за избор на течности за електронни цигари?
-
Кои са основните производители на бази и аромати за овкусяване на течности за електронни цигари?
От близо месец и аз мъча да изпарявам, но за сега не ми се получава много успешно. Дали от устройството, дали не попадам на моята течност, не знам. Течностите които ползвам ми харесват много на вкус, тютюневи, немски, но има една гадна сухота на гърлото на 3 или 4-тата дръпка, 4е след нея, захвърлям ел. цигарата и посягам към обикн. цигара. Аз пуша табак, т.е. сгъвам си цигари. Никотина в течностите е 6 мг. Реших да подменя устройството, пък дано да е в него причината.
Разпитвах в магазините за Е -цигари около нас, казват пробвай други. Но никой не ми е казал, че може да е водата причината. Дано това да е, лесно поправима е. Утре ще пробвам 12 мг. никотин на тази без вода.
дали няма да свърши работа? 
Извади стъклото и виж да не се е мушнал там.