Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 8

• 108 736
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Аз се справям доста добре като за начало с кайфунчето ,има доста силен удар
Не мога да разбера защо обаче на два пъти ми замириса на изгоряло ,при първия път смених памука на втория сам се оправи вкусът .Да ли съм натиснала повече време бутона или е заради памука.... не знам.
Течове нямам , малко повече ми бълбука със сравнение с другия изпарител .Има ли начин да се оправи или така си бълбукат този тип изпарители?

# 91
  • Варна
 За бълбукането или вдигни ватовете или завий половин оборот притока на течност. Колко ома докара намотката? При затворен въздух примерно на 1 и отвит на два оборота танк се наводнява намотката и ти бълбука. За миризмата на изгоряло-памука е пресъхнал има много причини за това. Възможно е повече да си задържала бутона наистина.....Това им е предимството на поилките и с опърлен памук в последствие могат да дадът нормален вкус. Редовно ми се случва при пълнене да забравя да развия танка и да усетя аромат на пърлено прасе  Laughing. Развивам и всичко се оправя.

# 92
Показва 0,92 ома.Това въртене на танка малко ме бърка.Първите пъти като го развивах ,уж два пъти го врътнах и какво  направих и го развих целия и се омазах едно хубаво .
Сега всичко е ок.При мен няма нужда да се развива танка при пълнене ,отгоре се отваря  като капаче .Това ми харесва най-много ,защото няма как да счупя пластмасовия танк Simple Smile .Нещо което ми се случваше постоянно с другия изпарител.
Като цяло очаквах да е по трудно ,но се справям добре.

# 93
Няма нужда да се развива, но трябва да се завие преди да го отвориш отгоре. Отворите за течност трябва да са затворени, иначе се наводнява камерата като отвъртиш горната капачка и от там сигурно ти идва гъргоренето.

# 94
Може ,може  ще внимавам вече Grinning

# 95
  • Варна
 Точно....преди да отвиеш капачката задължително въртиш танка до упор,за да затвориш изпарителната камера. Иначе я пълниш директно с течност и става батак  Laughing. Тук нямаш пласмасов танк  Laughing средния сегмент е пирекс или с други думи стъкло-трудно ще го спукаш с въртене,но го пази от изпускане  Wink. Не,че моите на са се срещали с терикота ама.... си е опасно.

# 96
Най-вероятно от там си ми идва бълбукането .Грешката ще се поправи.
Е надявам се да не го изтърва ,но си имам и резерва 4мл танка за такива ситуации  и .....металния.

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 22:55 от ~Artemis~

# 97
Мнения за его айо?

# 98
Става като за първи срещи с изпаряването.

# 99
ЧНГ! Аз съм т.н. ММ на една мама... направихме си една група във ФБ за такива като нас /изпаряващи/от Ст.Загора и ако имате интерес сме на адрес: https://m.facebook.com/profile.php?id=282436875584186&ref=content_filter

# 100
Здравейте! Искам да подаря на майка ми електронна цигара. Тя е страстен пушач от близо 40 години, като в момента пуши бяла Ева слим (не знам силни ли се водят, затова го пиша). Никога не е пушила електронна цигара, но мисля че ще и се отрази добре, още повече че е в болница от 15 дни и не се знае докога и както разбирате няма как да пуши там ако не я изведа! Пуши по кутия на ден по принцип. Дайте съвет каква електронна цигара да и куоя със всички принадлежности и неща за нея та направо да може да си я пуши като и я подаря. От кой магазин са добри и качествени, въобще моля за съвет. Аз съм непушач и не разбирам нищо. Нали не би трябвало в хосписа където е тя сега да пуши електронна цигара? Благодаря предварително на всеки, който се включи със съвет.

# 101
Може да отидеш в някой от магазините на Гигадринкс и да избереш. Търси МТЛ тип/mouth to lung/. Сигурно има и други места, нека момичетата да ти препоръчат. На място ще може да избереш и течност, която мислиш, че би се харесала на майка ти. 
За течности гледай да не е нещо прекалено ароматно, търси по-неутрални и съдържанието на пропилен гликол да не е повече от 50% но и да не са 100% глицерин. Концентрация не повече от 11-12мг. Най-добре да вземеш няколко различни аромата и няколко различни концентрации.

Не взимай нещо скъпо като устройство, но и не най-евтините както и не взимай нещо с два изпарителя. Първо нека види дали ѝ харесва и след това ще докупувате, ако се налага или ще пробва друг модел. Няма смисъл да се напълните с джаджи, които няма да ползва после.

# 102
Може да отидеш в някой от магазините на Гигадринкс и да избереш. Търси МТЛ тип/mouth to lung/. Сигурно има и други места, нека момичетата да ти препоръчат. На място ще може да избереш и течност, която мислиш, че би се харесала на майка ти.  
За течности гледай да не е нещо прекалено ароматно, търси по-неутрални и съдържанието на пропилен гликол да не е повече от 50% но и да не са 100% глицерин. Концентрация не повече от 11-12мг. Най-добре да вземеш няколко различни аромата и няколко различни концентрации.

Не взимай нещо скъпо като устройство, но и не най-евтините както и не взимай нещо с два изпарителя. Първо нека види дали ѝ харесва и след това ще докупувате, ако се налага или ще пробва друг модел. Няма смисъл да се напълните с джаджи, които няма да ползва после.
Какъв е ценовия диапазон на устройството? Освен него и течността, нещо друго трябва ли да куоя или това е всичко необходимо? Този магазин има ли го в София? Не се пеитеснявам за парите, а дали ще замести електронната цигара обикновените такива. Силно се надявам, че и без това сега и е трудно на мама, не спи добре което мисля, че може да е от това, че не може да пуши. Аз като отида да я видя и изпушва три четири цигари и това и е за денонощието, а пуши иначе по кутия на ден.. Вие лесно ли свикнахте с електронната цигара?
Течността ще е готова нали, няма аз да си я бъркам предполагам.
Видях магазини има в София, влязох в сайта и видях, че има някакви комплекти с ел. цигара, течност, зарядно и още нещо дето забравих как се казва  Embarassed
Дали един готов комплект да не взема или по-добре по-отделно? Ако ми препоръчате модел и нещо по-конкретно ще се радвам, че темата ми е тъмна Индия  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 16:08 от Maria Draganova

# 103
Продават готови течности, няма нищо да се налага да бъркаш, навиваш и нагласяш.
Дали ще ѝ хареса е въпрос, на който никой не може да даде категоричен отговор. Аз лично отказах цигарите без да имам такова намерение изобщо. Взех си електронна, заради забраната за пушене на обществени места. Пушех по кутия на ден. Това беше в далечната вече 2011г

Магазини на Гига има в София, да

ул. Одрин 71

ул. Димитър Хаджикоцев 4 (с/у Сити Център, зад сладкарница Маркрит)

гр.София - Специализиран магазин за електронни цигари
бул. Ломско шосе 161 (в близост до Метростанция "Бели Дунав")

Цените са много разнообразни, за това ти казвам да отидеш на място, а препоръчвам този магазин, защото продавачите са компетентни или поне бяха преди 2 години Simple Smile

Joyetech AIO го дават за добро за начинаещи, но аз не съм го ползвала и не мога да кажа добро ли е или не.

# 104
Продават готови течности, няма нищо да се налага да бъркаш, навиваш и нагласяш.
Дали ще ѝ хареса е въпрос, на който никой не може да даде категоричен отговор. Аз лично отказах цигарите без да имам такова намерение изобщо. Взех си електронна, заради забраната за пушене на обществени места. Пушех по кутия на ден. Това беше в далечната вече 2011г

Магазини на Гига има в София, да

ул. Одрин 71

ул. Димитър Хаджикоцев 4 (с/у Сити Център, зад сладкарница Маркрит)

гр.София - Специализиран магазин за електронни цигари
бул. Ломско шосе 161 (в близост до Метростанция "Бели Дунав")

Цените са много разнообразни, за това ти казвам да отидеш на място, а препоръчвам този магазин, защото продавачите са компетентни или поне бяха преди 2 години Simple Smile

Joyetech AIO го дават за добро за начинаещи, но аз не съм го ползвала и не мога да кажа добро ли е или не.

А ти с каква електронна цигара спря пушенето през 2011? Дали мога да я намеря в магазина? В кой от трите магазина в София си била и си доволна? За ароматите е ясно, че е въпрос на вкус, ще налучквам. Впрочем за колко стига една течност приблизително?
Майка ми е диабетик, но това няма значение надявам се за електронната цигара.

Общи условия

Активация на акаунт