Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • гр. София
Поръчах и аз от черния шоколад на Линд. Блокираха ми парите, да видим какво ще стане. Защо не коригират цената щом е грешна се чудя.
Той не стана ли 7.68 вместо 3 и нещо паунда?

# 241
Поръчах и аз от черния шоколад на Линд. Блокираха ми парите, да видим какво ще стане. Защо не коригират цената щом е грешна се чудя.
А на някой изпратиха ли го? Аз го държа на празна карта,сега гледам цената е променена.

# 242
На 3.84 съм го поръчала. Засега нямам отказ.

# 243
  • гр. София
На 3.84 съм го поръчала. Засега нямам отказ.
Може ли линка, ако още е на 3.84? При мен стана 7.68 + 0.99 доставка.

# 244
  • Варна
То и аз го поръчах на 7 и нещо но пак е супер изгодно за 20бр.

П.П. Има един на 3 и нещо но той е един а този на 7 и нещо е 2,300 кг.

# 245
  • София
За шоколада, моята поръчка също не е отказана.Затова пък статуса е Arriving 13 Dec - 15 Dec. Имат време да я откажат. Сега погледнах-нямам блокирана сума.
Първоначално цената беше £3.84 + £3.13-доставка На следващият ден, цената се промени на 7+9-нещо такова...Сега е £39.40 и изчерпана наличност

ПП Докато пишех и ми дойде писъмцето за грешна цена

Thank you for your order from British Essentials.

Unfortunately there has been a listing error with this particular item as it was incorrectly advertised as Lindt Excellence 85 Percent Dark Chocolate Bar, 100 g, Pack of 20 for £3.84.

Please be aware that this is the price for a single unit only (Lindt Excellence 85 Percent Dark Chocolate Bar, 100 g x 1).

If you do not wish to keep this item as a single unit please cancel your order by following the instructions through this link below.

# 246
  • Варна
Офф нещо пак се оплетох без да искам си включих прайма имам безлатен за месец нали? Днес пуснах паръчка и сега ми пишат, че нямам достатъчно наличност по картата за прайма. Аз не го прекратих защото нали е базплатен за месец. Пуснах в поръчката нещо от прайма за това ли искат да изтеглят парите? Какво да правя?

# 247
  • София
Според мен не е сигурно, че имаш безплатен месец. Аз имам два акаунта. Преди месец ми беше нужен прайм и на акаунта, който ползвам интензивно, не ми даваше безплатен, а никога не съм активирала прайм в английския от този акаунт - само в немския. На вторият ми разреши.
Прекрати го, в най-лошият случай ще ти вземат такса само за месец.

# 248
Аз го поръчах за £7,44+0,99 за доставка. Ще видим какво ще стане.

# 249
  • Варна
Момичета, купували ли сте от огледалата с лед осветление, едни тройни... Дали са удобни, да препоръчате някое.

# 250
  • София
И аз получих имейл за шоколада, че цената е за 1 бр. и изпратих заявка за канселиране. Жалко.

# 251
  • София
Така и така сте поръчали шоколади, защо не ги оставите без отговор да видите какво ще стане...в най-лошия случай ще ядете един леко по-скъп шоколад, но пък може да останат малко неотказали се и да си получат описаните бройки Simple Smile

# 252
За английския порових повече, но намирам това Get an extra £5 when you top up £50 or more
Еее много благодаря! Смъкнах за пекарната 5 от апликейшина, 5 от Топ ъп и за 10 ми бяха пратили промо код. Та ги натрупах едни 20 паунда отстъпка. Дано и за везната подарък се класирам и ще съм много доволна от коледния подарък дето си самонаправих.
Мерси много за линка Relaxed

# 253
  • София
Така и така сте поръчали шоколади, защо не ги оставите без отговор да видите какво ще стане...в най-лошия случай ще ядете един леко по-скъп шоколад, но пък може да останат малко неотказали се и да си получат описаните бройки Simple Smile

Ами в писмото пише
If you do not wish to keep this item as a single unit please cancel your order by following the instructions through this link below.

И 1 бр. излиза над 20 лв. като се сложи и цената на превозвача.

# 254
  • Варна
Според мен не е сигурно, че имаш безплатен месец. Аз имам два акаунта. Преди месец ми беше нужен прайм и на акаунта, който ползвам интензивно, не ми даваше безплатен, а никога не съм активирала прайм в английския от този акаунт - само в немския. На вторият ми разреши.
Прекрати го, в най-лошият случай ще ти вземат такса само за месец.

А как се разбира дали си активирал безплатния или не се е получило?

Общи условия

Активация на акаунт