Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 178
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Промоцията гифт карта за 30 лири и ваучер за 6 изтече ли? Линк,нещо.. ?

# 226
Аз пък исках да питам за немския в момента има ли такава промоция с гифт карти?

# 227
  • Бг

И двата са за бяло. Разликата е в това, че синият е нон-био, а зеленият био.

# 228
  • София
Заповядайте промоцията в немския е до 10-ти

# 229
А дали в английския е изтекла? Един неориентиран младеж на чата не знаеше много -много.

# 230
  • София
За английския порових повече, но намирам това Get an extra £5 when you top up £50 or more

# 231
А дали в английския е изтекла? Един неориентиран младеж на чата не знаеше много -много.

В старата тема имаше линк, но не успях да го намеря. Върти ми се в главата, че беше и декември промоцията.

# 232
Заповядайте промоцията в немския е до 10-ти
На мен линка ми излиза като бяло поле към гифт картите на амазон, а предполагам, че трябва да се цъкне, за да се активира... четох че промоцията била само за избрани акаунти Sad

# 233
Харесала съм си артикул, който не се доставя до България. Не видях на първа страница как точно се ползват услугите на превозвач. Някой ще бъде ли така добър да ми обясни (може и на лични)? Благодаря.
Допълвам: За английския сайт се интересувам.

# 234
  • София
Харесала съм си артикул, който не се доставя до България. Не видях на първа страница как точно се ползват услугите на превозвач. Някой ще бъде ли така добър да ми обясни (може и на лични)? Благодаря.
Влизаш в темата за превозвачите Харесваш си фирма, регистрираш се на сайта и. Ако има нещо неясно, питаш в превозваческата тема.

jazzzzy Така е. Ако си се възползвала от промоцията в английския, не ти дава и в немския.

# 235

В старата тема имаше линк, но не успях да го намеря. Върти ми се в главата, че беше и декември промоцията.
https://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=11301518031&ref= … ;tag=bgmammaff-21

# 236
Момичета, опитвам се да намеря линка, който е за проверка на сайтове (за онлайн търговия), но търсачката не ми помага Rolling Eyes Може ли някоя добра душа отново да го пусне bouquet

# 237
  • Варна
Момичета, опитвам се да намеря линка, който е за проверка на сайтове (за онлайн търговия), но търсачката не ми помага Rolling Eyes Може ли някоя добра душа отново да го пусне bouquet

https://www.scamadviser.com/check-website

# 238
# 239
Поръчах и аз от черния шоколад на Линд. Блокираха ми парите, да видим какво ще стане. Защо не коригират цената щом е грешна се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт