Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 257
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте момичета,някой връщал ли е техника до немския Амазон?С кой куриер е най-добре да я пратя?Пишат ми ,че няма поправка ,а само опция за рефунд,ако на някой се е случвало какво ви върнаха от реално платените при покупката?И в какви срокове действат,бавят ли обработката на връщането?Покриха ли ви цялата сума за куриер за връщането до тях?

# 571
  • Варна
Поръчах доста комплекти на Baylis & Harding https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071HG68C2/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 различни видове за подаръци. На всички пиши отзад Made in China ,сега да се чудя на кого да ги подарявам... Някой ползвал ли ги е поне да каже как са като качество,че отзивите в Амазон бяха доста възторжени и си мислех,че са нещо луксозно,а сега се чудя да не е като душ-гел от магазините за 1лев

Аз поръчах един комплект, този който е на линка ти. Също за подарък но по сходни причини реших да не го подарявам... оставих го за себе си. Определено китайски козметични продукти не ползвам и не ми е ок, предубедена съм. Отделно и аромата на този комплект не е моя... няма да го хвърля но втори път не бих купила.

# 572
Малко от добрата стара Нивеа, за който ползва такива - прилично намалени рол-он-чета:
https://www.amazon.co.uk/Nivea-Protect-Anti-Perspirant-Deodorant … -bin%3A1080600031

https://www.amazon.co.uk/Nivea-Confidence-Hours-Anti-Perspirant- … -bin%3A1080600031

Видяха ми се интересни и днес си поръчах тези Скечърс https://www.amazon.co.uk/Skechers-Womens-DLites-Low-Top-Sneakers … mp;th=1&psc=1 
 - не знам точно с какво ме грабнаха, но досега избягвах марката, че имахме разминавания.  Да видим какво ще дойде.

# 573
  • DE
Ролоните са скъпи. При нас в магазина са около 2 евро и няколко цента.

# 574
  • Варна
Здравейте, остана ми още една седмица от пробния Прайм и мисля да я използвам да пусна няколко поръчки от Пантри. Има много интересни оферти за 10п/30п, -5п за първа поръчка, -10% на опр.артикули, БД за 4 продукти и т.н. Искам само да ви попитам, ако си поръчам някакви бурканчета с интересни сосове, дали ще са добре уплътнени, досега не съм поръчвала от Амазон хр продукти и се притеснявам да не се счупят.Благодаря

# 575
Ролоните са скъпи. При нас в магазина са около 2 евро и няколко цента.

2 евро за 6 бр? Интересно

# 576
  • DE
Не забелязах, че са 6 бр.  Blush

# 577
  • София
Здравейте, остана ми още една седмица от пробния Прайм и мисля да я използвам да пусна няколко поръчки от Пантри. Има много интересни оферти за 10п/30п, -5п за първа поръчка, -10% на опр.артикули, БД за 4 продукти и т.н. Искам само да ви попитам, ако си поръчам някакви бурканчета с интересни сосове, дали ще са добре уплътнени, досега не съм поръчвала от Амазон хр продукти и се притеснявам да не се счупят.Благодаря
При мен не бяха уплътнени изобщо, но нищо не беше счупено. След НГ ще ходя до превозвача за следващата покупка от Пантри с бурканчета и ще кажа как е. До сега не съм имала счупено нещо в такава поръчка.

# 578
Направих си нов профил, искам да ползвам prime за 1 м free, но трябва да въведа карта задължително, за дасе активира. Това означава ли, че ще ми дръпнат сумата предварително преди да изтече безплатния период?
Предварително благодаря и успешни покупки през НГ!

# 579
  • София
няма да ти дръпнат сума... ще го направят ако не го прекратиш навреме.... аз прекратявам 1-2 дена преди крайния срок

# 580
  • Sofia
Направих си нов профил, искам да ползвам prime за 1 м free, но трябва да въведа карта задължително, за дасе активира. Това означава ли, че ще ми дръпнат сумата предварително преди да изтече безплатния период?
Предварително благодаря и успешни покупки през НГ!

Не, ще ти дръпнат 1Е/1П, които после ще ти възстановят.

# 581
Къде мога да видя въпросните кодове?

# 582
  • София
Да не би да има проблем с влизането в акаутите в момента? От 1 час се опитвам да вляза..иска ми код за потвърждение..после да сменя паролата..уж всичко е наред и пак ми дава грешна парола...има ли други с такъв проблем?

# 583
  • Казанлък
Да не би да има проблем с влизането в акаутите в момента? От 1 час се опитвам да вляза..иска ми код за потвърждение..после да сменя паролата..уж всичко е наред и пак ми дава грешна парола...има ли други с такъв проблем?

Провери си е-мейла, изпращат код, който трябва да въведеш на сайта. Правят го за защита.
Аз преди месец правих това. Не си спомням да са ми искали да сменя паролата, но нея я смених миналата година в същата ситуация. Тогава не разбрах какво искат от мен първоначално. )))

# 584
  • София
Да...написвам кода..казва ми ок всичко е наред..и като искам да вляза..дава грешна парола.. направих това упражнение 5-6 пъти..писах им..може да е проблем някакъв в момента..знам ли?!?

Общи условия

Активация на акаунт