Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 316
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
те макстра+ са си малко по-различни, аз ползвах такива вече.
само че има 3 броя за 15, а тия са 3 за 6.
поръчах и аз, пише че продавача е амазон.
не са ми спешни, дано са читави.  Simple Smile

# 616
  • На брега на реката
И аз се възползвах, благодаря за линка. bouquet
Някъде, бях чела, че са за повече литри вода от старите Макстра, но не знам дали е вярно. Не са ми спешни, дано дойдат.

# 617
някакви доста евтини филтри за брита ми изникнаха  Rolling Eyes
чудя се аз ли нещо не разбирам или нещо не им е наред че е такава цената, напследък доста поскъпнаха?
https://amazon.co.uk/gp/product/B075SKMCD9
Маерси, възползвах се и аз Simple Smile

# 618
  • София
Здравейте, да ни е честита новата година и да изпадат все по-изгодни оферти Simple Smile днес имам малко време и ще поровя за някоя и друга дрешка Simple Smile

# 619
Роклички  и други  https://www.amazon.fr/s/ref=lp_11290131031_st?srs=11290131031&am … rt=price-asc-rank
Честита Нова Година!

# 620
  • Бг
И аз тръгнах да пускам филтри, но виждам, че ми е начислило и доставка. При вас така ли е ?

# 621
  • София
аз поръчах два комплекта и още няколко неща, да станат 20п за безплатна доставка.

# 622
  • Бг
Видях защо, благодаря. По подразбиране ми е маркирано стандартна доставка и за това.
Чудя се да пускам ли тези кърпи - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0111AIZ68/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1. Дали си заслужава, че като кг. са към 7 кг. Като качество знам, че са чудесни, ползвала съм.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 16:44 от Alexa_a

# 623
  • София
да не е избрана някой вид доставка, там бърза или нещо подобно  newsm78
при мен си е без доставка.

# 624
  • На брега на реката
Аз поръчах 4 к-та за да хвана БД и без това купувам за 4 домакинства.

# 625
Бъгнах се тотално - искам да си инсталирам "камилата" в браузъра  на нов комп, а не се сещам как се правеше. Моля за съдействие (може и на лични, за да не товарим темата). Предварително благодаря!:kissing_heart:Kissing Heart

Коригирам се: Неволята дойдееее....... аднах го!

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 21:46 от Даринандия

# 626
Еднократно ли се ползват5 те паундапаунда отстъпка от мобилното приложение?И ако ми ги приспаднат и падна под 20 паунда дли ще ми начисли доставка?

# 627
Еднократно ли се ползват5 те паундапаунда отстъпка от мобилното приложение?И ако ми ги приспаднат и падна под 20 паунда дли ще ми начисли доставка?
Важат за поръчка на 25 лири,еднократно.

# 628
Благодаря!Пуснах три комплекта брита филтри и едни токчета на кларкс на щерката (ей много бързо ги избра Wink ,като имам едно на ум ,че едва ли ще ги обуе....ама нищо де)

# 629
Благодаря!Пуснах три комплекта брита филтри и едни токчета на кларкс на щерката (ей много бързо ги избра Wink ,като имам едно на ум ,че едва ли ще ги обуе....ама нищо де)

Може ли линк за токчетата? Пуснах преди НГ едни черни на 19паунда, но ако са други с удоволствие бих ги видяла, че съм пристрастена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт