Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 182
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз го поръчах за £7,44+0,99 за доставка. Ще видим какво ще стане.
Какъв е този шоколад - без мляко?
Ще пускам от Англия, та може да го добавя.
Тези гифт кодове последно действат ли за всички и как?
Ако можеш да ги добавиш (виждаш бутона) значи действат за твоя акаунт.
За всякакъв продукт ли?
Може ли линк към тези шоколади?
Тази пекарна как препоръчвате да я доставят? Директно излиза към 30лв повече (с превозвач е 10х 3лв=30лв?

# 286
А дали в английския е изтекла? Един неориентиран младеж на чата не знаеше много -много.

В старата тема имаше линк, но не успях да го намеря. Върти ми се в главата, че беше и декември промоцията.
https://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=11301518031&ref= … ;tag=bgmammaff-21

И аз си купих гифт карта за 20п, ваучера от 6п кога се добавят към баланса?

Промоцията важи ако купиш карта за 30 паунда. Ваучера се добавя до 48 часа и се вижда при оформяне на някоя поръчка!

Благодаря, ваучера за всички стоки ли може да се ползва или има ограничения?

# 287
  • София
Днес ми се счупи, прозачната мерителната чашка ,имам я от няколко години със скали за чаша/грамове/милилитри. Ако някой е взимал подобна от амазоните,ще помоля за линк, гледам ги, но все някоя от скалите, които искам липсва.

# 288
  • София
https://www.amazon.co.uk/Emsa-2217150000-Superline-measuring-tra … 7NJJGKK2BDFSXQ18W Ето една везна, май е пластмаса , не знам ти точно каква искаш, има доста мерки.
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Dk … hen+Measuring+Jug избирай тук, има много видове.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 13:54 от Миленски

# 289
  • София
Много съм бясна на амазонците. Поръчах от ЧП сделките слоу кукър, дойде вчера с превозвача. Извадих го - ударен! Кутията е здрава, т.е. така е опакован във фабриката. Писах веднага на чата, някакъв индиец ми отговори. Много настояваше да върна кукъра и да получа фул рифънд и да си поръчам нов. Да, ама новия е на двойна цена. Освен това съм го взела този със застраховка 4 години, питах какво ще стане с нея - не знаел. Щял да пише на отговорните за застраховката. Приключих разговора с уговорката да проверя може ли да се поправи, и да чакам от застраховките да се свържат с мен. Днес получих мейл от застраховките да им изясня рикуеста си. Гледам отдолу мейла на индиеца - ми и аз не мога да разбера какво е написал, но са някакви глупости пълни, че искам частичен рифънд и дали офертата (коя оферта???) още важи. Сега ще се разправям и със застрахователите, и с Амазон, че просто искам да получа нов, ненаранен уред, не рифънд.

# 290
Аз го поръчах за £7,44+0,99 за доставка. Ще видим какво ще стане.
Какъв е този шоколад - без мляко?
Ще пускам от Англия, та може да го добавя.
Тези гифт кодове последно действат ли за всички и как?
Ако можеш да ги добавиш (виждаш бутона) значи действат за твоя акаунт.
За всякакъв продукт ли?
Може ли линк към тези шоколади?
Тази пекарна как препоръчвате да я доставят? Директно излиза към 30лв повече (с превозвач е 10х 3лв=30лв?
Шоколадите вече не са на тази цена. За сега нямам мейл за канселиране

# 291
  • София
Много съм бясна на амазонците. Поръчах от ЧП сделките слоу кукър, дойде вчера с превозвача. Извадих го - ударен! Кутията е здрава, т.е. така е опакован във фабриката. Писах веднага на чата, някакъв индиец ми отговори. Много настояваше да върна кукъра и да получа фул рифънд и да си поръчам нов. Да, ама новия е на двойна цена. Освен това съм го взела този със застраховка 4 години, питах какво ще стане с нея - не знаел. Щял да пише на отговорните за застраховката. Приключих разговора с уговорката да проверя може ли да се поправи, и да чакам от застраховките да се свържат с мен. Днес получих мейл от застраховките да им изясня рикуеста си. Гледам отдолу мейла на индиеца - ми и аз не мога да разбера какво е написал, но са някакви глупости пълни, че искам частичен рифънд и дали офертата (коя оферта???) още важи. Сега ще се разправям и със застрахователите, и с Амазон, че просто искам да получа нов, ненаранен уред, не рифънд.
Ми тя застраховката не е ли за това, затова си я платила ,за срок от 4 години е ? Получила си счупен уред, връщаш го и ти пращат нов.

# 292
  • гр. София
Момичета, имам следния казус. След като днес прибрах и последните неща от превозвача, се оказа, че така чаканите боти за дъщеря ми не са това, което сме поръчали. По-скоро не дойде това, което поръчахме. Трябваше да са тези:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071KDYZGX/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
а дойдоха от гладка кожа целите, без декорацията на петата. В линка се вижда, че има два вида черно, ние взехме Black 22. Може би е трябвало Black 19, но никъде не е обяснена разликата. В случая имам ли право на претенция, че описанието не е било вярно и да ги върна като ми поемат транспорта от БГ или не? Взела съм ги с превозвач обаче, а връщането ще трябва да е от тук. Или да ми изпратят от другите, но пък аз съм ги взела на доста по-ниска цена - 37 паунда?

ПП. За тези, които ме питаха за единичния комплект спално бельо:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0153N6EC6/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Размерите на калъфката за възглавница са огромни, размера на плика е 140/200. Има повече сатен, отколкото ми се искаше, малко тънъчък е май. И, разбира се, на снимката изглеждат по-добре цветовете Smile Върху плата е друго, но това се очакваше. Ще видим какво ще каже дъщерята утре, за нея е.
Никой ли няма мнение и опит за казуса ми с ботите?

# 293
  • София
Leila, пиши им, че са ти изпратили друг артикул и опиши разликите. Събери в колаж тяхната снимка и това, което си получила и я прикачи към писмото.

# 294
  • гр. София
Leila, пиши им, че са ти изпратили друг артикул и опиши разликите. Събери в колаж тяхната снимка и това, което си получила и я прикачи към писмото.
Ок, ще пробвам. Благодаря, Спунк!

# 295

Благодаря, ваучера за всички стоки ли може да се ползва или има ограничения?

За всички продукти които се продават от Амазон. За други търговци не важи!

# 296
  • София
Ми тя застраховката не е ли за това, затова си я платила ,за срок от 4 години е ? Получила си счупен уред, връщаш го и ти пращат нов.
Този от Амазон много настояваше да върна уреда и да получа рифънд, не нов уред. Утре ще говоря със застраховалите и с Амазон отново.

# 297
  • Sofia
Този от Амазон много настояваше да върна уреда и да получа рифънд, не нов уред. Утре ще говоря със застраховалите и с Амазон отново.

Влез си в поръчката през хелпа и пиши   и оттам, вероятността да попаднеш на някой по- вменяем е голяма.
Напиши им кратко, че уреда е дефектен и искаш нов.

# 298
Днес ми се счупи, прозачната мерителната чашка ,имам я от няколко години със скали за чаша/грамове/милилитри. Ако някой е взимал подобна от амазоните,ще помоля за линк, гледам ги, но все някоя от скалите, които искам липсва.
Много моля да покажете подобна мерителна чашка.

# 299
Здравейте,търся си изкуствена елха от амазон;не ползвам прайм.Някой поръчвал ли е и може ли да препоръча?

В дневните сделки има някакви елхи, ако искаш разгледай https://www.amazon.co.uk/gp/deals/ref=sv_uk_0. Моята е от Асда, но в момента погледнах и асортиментът им е много ограничен, явно са ги изкупили.

Общи условия

Активация на акаунт