Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Какво става с ютиите? Имах блокирана сума и никаква вест. сега гледам,парите са разблокирани.. При вас как е?
Аз пуснах две поръчки.
Едната, пратена с тракинг номер с Yodel, пътува вече с превозвача.
За другата имам мейл, че е пратена без тракинг номер с Royal Mail, но в понеделник парите ми за нея са върнати.
Писах им вчера, нямало наличност, затова ми били върнали парите.
По-скоро беше някакъв автоматичен отговор си мисля. Питах ги защо тогава имам потвърдителен мейл, че пратката е шипната с Royal Mail, но отговор няма...

# 361
Какво става с ютиите? Имах блокирана сума и никаква вест. сега гледам,парите са разблокирани.. При вас как е?

Моята пътува вече за България с превозвача.

И моята пътува за България с превозвач.

И моята ютия пътува с Габиели, но пък имам прахосмукачка, за която са ми и дръпнати парите, а нямам ни вест ни кост.

# 362
  • Варна
Оффф да се оплача, бясна съм. Подаръка който трябваше да го изпратят на 11.12 днес ми пишат да изчакам още ден два да ми го доставят Angry, а превозвача тръгва на 14.12 и сега моя мъж без подарък ще остане, а уж с прайм поръчах. То без прайм сигурно щеше по бързо да дойде.

# 363
  • DE
Не знам какво се случва, но за пръв път ми се бави пратка. Трябваше да я получа на 30, а още я нама. Пусах на търговеца, а той каза да изчакам. Е, колко да чакам. Не е нещо голямо или скъпо, но си искам нещата. Как се процедира в такъв случай  newsm78

# 364
  • София
На мен 99% от поръчките ми ги разделят, което за мен си е проблем, защото не съм от град, в който има офис на превозвач и в повечето случаи хващат и различни курсове и се оскъпяват излишно...
Яено ползвате Габко:joy: те имат през 3дни курсове и такси магазинаж за престой над два курса. .
Поръчайте директно до бг/град?
Тогава не ги ли обединяват?

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 10:32 от Starrydream

# 365
50% намаление на Kärcher WV2 Premium Window Vac https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Q8KPF1K/ref=KarcherILM?pf … ad5d-3b94b2134e1e

Мен пък ме дразнят немците. Последните поръчки изпращат в огромни кашони натъпкани с хартия за пълнеж. ами незнаят ли, че ние ползваме превозвачи и плащаме на кг?! Flushed

# 366
Няма логика да поръчаш нещо за 7паунда например и да му платиш доставка 10 или 15?Когато поръчаш повече артикули ,доставката се качва доста нагоре като цена.В сравнение цената на превозвача от 2.20лв на килограм заслужава си неудобството да ти ги надробят така да се каже! Има разбира се и опция -задържане на пратка ,и тогава 3 курса можеш да си ги получиш на един път!Това ,че превозвача има курсове два или дори три пъти седмично си е удобство.Някои от нещата са ми спешни и не мога да ги чакам един месец.(например зимно яке или рокля за коледен купон  Sweat Smile )
В момента имам поръчка от Испания директно до БГ до адрес ,съдържа два артикула и е една поръчка ,но пътуват с различни куриери и имат различни дати на доставка!Директната доставка ми излезе почти 30 евро!Ако беше с превозвач 5 кг ,примерно от Германия са към 18лв .Заложих на директна доставка заради гаранцията на уредите.И дори с нея ми излиза в пъти по евтино от колкото да пазарувам от тук.

# 367
Здравейте!
Имам следния въпрос.
Преди два дни синът ми е направил поръчка от Германия от amazon.de, с адрес на доставка в България.
Интересува ме кой куриер доставя стоките до България и как мога да проследя доставката.

# 368
Здравейте,търся си изкуствена елха от амазон;не ползвам прайм.Някой поръчвал ли е и може ли да препоръча?

В дневните сделки има някакви елхи, ако искаш разгледай https://www.amazon.co.uk/gp/deals/ref=sv_uk_0. Моята е от Асда, но в момента погледнах и асортиментът им е много ограничен, явно са ги изкупили.
  Благодаря,Amazing,ще погледна.А имаш ли представа за колко време ще пристигне без прайм и колко килограма ще ми я таксуват?

# 369
Здравейте,търся си изкуствена елха от амазон;не ползвам прайм.Някой поръчвал ли е и може ли да препоръча?
О,това е супер идея,само трябва екстра да го търся, нали?Понякога амазон предлага нещо,,често купувано заедно'',но може би това няма да е в комплект..

Потърси такава с лед осветление, моята е вече на 7-8 години, но всички й се впечатляват Simple Smile

Моята е такава , но виждам, че вече не се предлага.

Това е нещо подобно.

Има и други, напишете в търсачката led christmas tree / lit christmas tree ,  излизат доста. Много са хубави , в саксията има някакъв въртящ механизъм и цветовете се променят.
  Благодаря,Шантал,само дано успее да стигне до Коледа....

# 370
  • София
anet_iv, преди около 2 седмици получих пратка от amazon.de, дойде с M&BM Express, но сигурно има и други варианти...зависи как е изпратена пратката. При мен детайли за шипинга пишеше това: Transport Service: ATPOST Carrier

# 371
Здравейте!
Имам следния въпрос.
Преди два дни синът ми е направил поръчка от Германия от amazon.de, с адрес на доставка в България.
Интересува ме кой куриер доставя стоките до България и как мога да проследя доставката.

В акаунта, от който е направена поръчката, има линк за проследяване. На него излиза информация кога продавачът е предал стоката, номер за проследяване и доставчик. Освен на сайта на съответния доставчик, същата информация е налична и в амазон, но нещата се ъпдейтват с известно закъснение.

# 372
  • София
В сделките на немския една прахосмукачка за 59.19 EUR -  93% reserviert

В английския мъжко кожено портмоне за £ 5.01
Добри са отзивите им

Допълвам с една маша за коса - https://www.amazon.de/MHD-Hitzebest%C3%A4ndig-Haargl%C3%A4tter-L … GXV0C1ZTPZGQEXKBG  EUR 10,00

# 373
£39 ли е с намалението? При мен не го изписва като намаление, а като стандартна цена...

# 374
Някой поръчвал ли е такава или подобна скреч-карта на света? Пуснах една такава https://www.amazon.co.uk/Scratch-Map-Deluxe-Personalised-Luckies … =p_76%3A419158031 (в БГ цените на подобен вид карти са към 40-50лв), но се чудя дали е толкова ефектна, колкото изглежда на снимките и видеото.

Скрит текст:

В дневните сделки има някакви елхи, ако искаш разгледай https://www.amazon.co.uk/gp/deals/ref=sv_uk_0. Моята е от Асда, но в момента погледнах и асортиментът им е много ограничен, явно са ги изкупили.
  Благодаря,Amazing,ще погледна.А имаш ли представа за колко време ще пристигне без прайм и колко килограма ще ми я таксуват?

Моята елха е 2 метра, много грамадна, с вградени лампички. Тежеше 17кг с опаковката. Но дори с цената за доставка на превозвача, пак ми излезе по-евтино от подобни елхи в БГ магазин. Понеже не е поръчвана от амазон, не мога да ти кажа без прайм за колко време биха доставили елха. Но предполагам, че около 5 до 10 дена. Ти така или иначе имаш предполагаема дата на доставка, написана за всеки артикул, после и в поръчката дават някакви ориентировъчни дни да доставка. Ако не те устройва, не финализираш поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт