Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 145
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
drago_2008  Радвам се, че все пак съм помогнала  Simple Smile

nistiv Когато ти предлагат безплатен прайм, си пише. Щом вече е активиран, не знам как да видиш. Влез да откажеш прайма и чети добре на всяка стъпка какво ти изписва.

# 256
Скрит текст:
Поръчах и аз от черния шоколад на Линд. Блокираха ми парите, да видим какво ще стане. Защо не коригират цената щом е грешна се чудя.
Той не стана ли 7.68 вместо 3 и нещо паунда?
На 3.84 съм го поръчала. Засега нямам отказ.
Може ли линка, ако още е на 3.84? При мен стана 7.68 + 0.99 доставка.
От този линк поръчах, но цената вече е друга. Очаквам и аз имейл обаче като съдя по останалите. https://www.amazon.co.uk/dp/B00A8DM96C/ref=pe_3187911_185740111_TE_item

# 257
От Пантри:
еднодневки-ножчета за бръснене 20 бр-3 п.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XYDYYZ6/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
Все още код 10/40 пак от там- HOLIDAY 10

Ад-он бонбони- 4 п.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B074QZ7SQ3/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

На мен не ми излизаше банера гифт кард 30/6 ,тъй като някога си съм била кликнала на него .Благодаря за линка !
 Hug

# 258
Много скъпо ми се вижда .Аз съм си изтеглила приложението то най вероятно е английския Amazon.И виждам че почти нямат безплатна доставка до Бг  а ако трябва да плащам доставка и тя мн скъпо идва.Иначе има хубави неща ама няма такива дреболйки като в китайските сайтове.

# 259
Затова масово ползваме превозвачи.От пощите са много по-надеждни дори.( има отделна тема в подфорума)
За дреболии китайците са ненадминати. Тук по линковете може да се ориентираш какво се поръчва.

# 260
Здравейте,търся си изкуствена елха от амазон;не ползвам прайм.Някой поръчвал ли е и може ли да препоръча?

# 261
  • Sofia
Здравейте,търся си изкуствена елха от амазон;не ползвам прайм.Някой поръчвал ли е и може ли да препоръча?

Потърси такава с лед осветление, моята е вече на 7-8 години, но всички й се впечатляват Simple Smile

# 262
Момичета за тази парочистачка , какъв преходник купувате ?https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DUVNYIQ/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 263
  • София
Такъв преходник използвам. Отиди в една железария, магазин за ел. материали и кажи какъв преходник ти трябва и за какво. Ще ти предложат няколко варианта. Цените са от 1.50лв до 5.00лв, ориентировъчно. По-скъпите са по-добри. Тези от 1.50 са подходящи за четка за зъби, епилатор, а по-скъпите за прахосмукачки, ютии, парочистачки...

# 264
Такъв преходник използвам. Отиди в една железария, магазин за ел. материали и кажи какъв преходник ти трябва и за какво. Ще ти предложат няколко варианта. Цените са от 1.50лв до 5.00лв, ориентировъчно. По-скъпите са по-добри. Тези от 1.50 са подходящи за четка за зъби, епилатор, а по-скъпите за прахосмукачки, ютии, парочистачки...

Благодаря  bouquet имам два от този тип но не стават , малки са.

# 265
  • София
Кое е малко?

# 266
Много съм зле  Joy не съм махнала пластмасовата обвивка , сега стана. Благодаря ти много  bouquet

# 267

Потърси такава с лед осветление, моята е вече на 7-8 години, но всички й се впечатляват Simple Smile
Може ли линк към някой такъв модел?

# 268
  • София
Аз го поръчах за £7,44+0,99 за доставка. Ще видим какво ще стане.
Какъв е този шоколад - без мляко?
Ще пускам от Англия, та може да го добавя.
Тези гифт кодове последно действат ли за всички и как?

# 269
Аз го поръчах за £7,44+0,99 за доставка. Ще видим какво ще стане.
Какъв е този шоколад - без мляко?
Ще пускам от Англия, та може да го добавя.
Тези гифт кодове последно действат ли за всички и как?
Ако можеш да ги добавиш (виждаш бутона) значи действат за твоя акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт