Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 13

• 118 309
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Ох, преди имаше места за следващ месец.

# 136
  • Варна
За отворените врати ставаше и онлайн. Ако не са го променили, няма смисъл да звъниш по телефона.

Не са, но винаги пише, че са пълни групите.
за отворените врати, както и за друго, трябва да се записвате, когато излиза графика. Една семица проверявах всяка сутрин около 10 ч. дали са пуснали нови дати за следващия месец за отворените врати и се записах без проблем. Е, на следващия ден вече нямаше свободни часове, но то има много желаещи. Няма как. За всичко е така в Надежда. Ако изтървеш момента - губиш Wink

# 137
  • София
За отворените врати ставаше и онлайн. Ако не са го променили, няма смисъл да звъниш по телефона.

Не са, но винаги пише, че са пълни групите.
за отворените врати, както и за друго, трябва да се записвате, когато излиза графика. Една семица проверявах всяка сутрин около 10 ч. дали са пуснали нови дати за следващия месец за отворените врати и се записах без проблем. Е, на следващия ден вече нямаше свободни часове, но то има много желаещи. Няма как. За всичко е така в Надежда. Ако изтървеш момента - губиш Wink

Голяма борба за места Grinning

# 138
За отворените врати нямам интерес, раждаха вече веднаж там. Въпроса е лекцията за бременни. Всеки ден проверявам и няма и няма форма за записване. Въпроса е, че не публикуват следващата тема, по обявеното време в сайта. Моля някой ако разбере дали е излязла форма за записване да пише.

# 139
Последно колко е цената за раждане и има ли още нещо което се плаща освен тази цена?

# 140
  • София
На Отворените врати ходих през 2013 и сега. Някакси целия персонал ми се видя много напрегнат и изнервен. Доста са натоварени, личи си.
Едно притеснение ме е обзело. Като няма избор на екип дали ще попадна на читав лекар. Ако имам разкъсвания не знам дали всеки би си  свършил добре работата.

# 141
Цената за 2016 беше 1950 лв. Дали секцио, дали нормално, няма значение.

По отношение на обстановката - много съм доволна, защото не висиш в коридор докато си с 5 см разкритие и чакаш да стане по голямо, а си настанен в родилна зала, на която аз много се възхитих. Имаше си всичко вътре, вкл. и кресло за съпруга Simple Smile . За персонала, и сега и тогава съм със смесени чувства. Има напрегнати и дръпнати, има и много любезни и внимателни. На моето раждане беше една изключителна акушерка - Мария Бетова или Бетовска , не помня точната фамилия. Доктора беше Н. Димова. И сега съм избрала същия доктор за проследяване на бременността. Но имах доста разкъсвания, не знам какво не се получи както трябва, но много ме шиха. И затова сега изключително много държа да посетя лекцията за нормално раждане, а и като съм минала вече един път от там , смятам че вторият път ще е по-добре. Въпреки многото шевове нямам желание за секцио, и се надявам да няма медицински показатели за такова.

# 142
  • София
Цената към декември 2017 е същата  - 1950лв.  Падна ми се една млада акушерка, като цяло неутрална през цялото време. Име не запомних. Иначе като доктор ми се падна Димова. Малко по - серт, но  знае какво прави. Видях я общо за около 15 мин. Имах три шева и слава Богу ги направи докторката, че имаше една стажантка и колебливо каза, че е шила, а когато докторката я попита, ти сега какво би шила тук, тя каза нещо невярно и докторката и показа кое и как. Та имах късмет. Ако ѝ се бяха доверили, че е шила, кой знае какво и как щеше да ми зашие.

# 143
  • гр. София
Стажантката е неотлъчно до нея. Като лежах през декември на 3я етаж и ходеше с нея на визитации и се изпитваха. 😁

# 144
За училището за бременни и лекциите когато бременеех им писах, че никога не успявам да се запиша. Отговориха ми, че винаги има някой, който не е успял да дойде и ако има лекция, която много ме интересува-да заповядам на място. Записват те като пристигнеш и не са ме връщали.

# 145
  • гр. София
Качили са тема за училището за нормално раждане на 19ти.

# 146
Дааа благодаря, видях току що и бързах да се запиша. Simple Smile

# 147
  • софия
Имате ли представа, при второ раждане в болницата, дали има някаква отстъпка от цената! Виждат ми се доста пари!

# 148
  • гр. София
Уви, няма. И на мен ми предстои 2ро раждане там.

# 149
.... че имаше една стажантка и колебливо каза, че е шила, а когато докторката я попита, ти сега какво би шила тук, тя каза нещо невярно и докторката и показа кое и как. Та имах късмет. Ако ѝ се бяха доверили, че е шила, кой знае какво и как щеше да ми зашие.

Е, добре де? Как ще те шие стажант? От къде на къде? При толкова много пари, които им се изсипват стажант да шие! Не се ли подписва информирано съглаие за отказ от присъствие на стажанти, а комоли да ме пипат? Тази екстра я има в МД и другите държавни болници, но мисля, че когато родилката е с екип поне питат.

Общи условия

Активация на акаунт