Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 13

• 118 291
  • 741
  •   2
Отговори
# 120
Благодаря!

Още едно въпросче - има ли вариант да се следиш по ЗК някъде и да ходиш допълнително в Надежда.
Знам, че графиците на повечето лекари за ЖК са доста натоварени и се чудя дали се съгласяват на такъв вариант. Обмислям го, защото на мен ми е доста далеч болницата, но ще се чувствам по-спокойна ако ходя и там.

# 121
Благодаря!

Още едно въпросче - има ли вариант да се следиш по ЗК някъде и да ходиш допълнително в Надежда.
Знам, че графиците на повечето лекари за ЖК са доста натоварени и се чудя дали се съгласяват на такъв вариант. Обмислям го, защото на мен ми е доста далеч болницата, но ще се чувствам по-спокойна ако ходя и там.
Аз така правех, само че на частно другаде и ходех в Надежда за доплери,ФМ, тонове и изследвания.

# 122
  • София
Здравейте, кого бихте препоръчали за ФМ в Надежда?
Също как стои въпроса с часовете - много ли е натоварено и графика пак ли излиза около 10 число на месеца?
като цяло всичко ще ми бъде от полза Simple Smile

За ФМ силно препоръчвам д-р Панайотова.
Графика е много натоварен, аз от 28.12.2017 съм си записала час за ЖК чак за 30.01.2018г.

# 123
  • София
Аз си ходя на ЖК по ЗК, пък в Надежда си ходех на ФМ.
Не виждам проблем да ходиш и на 2 ЖК, така или иначе в Надежда си плащаш. Пък и не е нужно да се обясняваш къде и защо ходиш

# 124
  • София
По ЗК ходя на друго място, но съм крайно недоволна от лекарката. Само акушерката е свястна и с нея си обсъждам каквото ме интересува. От 8 месец започнах да ходя в Надежда, за да имат поглед върху бремеността ми.

# 125
  • софия
Здравейте! Кога ще има график за февруари за др Михова! Всеки ден звъня и едва се свързвам, казват ми да звъня на следващия ден и пак нищо!Знаете ли около коя дата пускат графика?

# 126
Аз днес се обадих, казаха ми утре или в други ден Simple Smile Чака се само нейния график, на всички други от ФМ май са готови.

# 127
Да си повторя въпроса и тук - д-р Георгиев, дали води раждания?

Д-р Георгиев, заедно с д-р Ослеков правиха секциото на моя приятелка в края на месец май 2017. Георгиев и проследи цялата бременност и се съгласи да направи секциото☺ За нормално раждане незнам.

# 128
  • Варна
Благодаря!

Може. Аз съм така при д-р Личева в Надежда и по ЗК във Варна.
При първо посещение й казах, че ще съм така, няма да купувам пакет, защото и от ЖК и личната ми лекарка ми дават направления за кръвни без проблем.

# 129
  • София
Редактирах се.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 18:51 от missence

# 130
Запазих си час за кардиолог в сайта през телефона от менюто за лабораторните резултати. Модерна работа, докато чаках за прием.  Peace
Д-р Чапанова ме преглежда на приема. Много усмихната и мила докторка. Препоръчвам!

# 131
Здравейте , аз пак да питам за училището за бъдещи родители... Последното беше на 5 януари. Уж по информация от сайта то се провежда през петък и темата за следващата лекция се качва в интернет по време на предходната лекция.Демек трябваше новата тема да е качена още тогава. Е няма я. Звъня и питам и никой не ми дава информация. Предния път следях стриктно кога ще я обявят покрай празниците, и въпреки всичко един ден, незнайно кога са качили тема и като видях местата бяха вече изчерпани. Някой знае ли какво става? Промени ли има, които не са актуализирани в сайта?

ПС: Д-р Михова вече има готов график.

# 132
  • София
Здравейте , аз пак да питам за училището за бъдещи родители... Последното беше на 5 януари. Уж по информация от сайта то се провежда през петък и темата за следващата лекция се качва в интернет по време на предходната лекция.Демек трябваше новата тема да е качена още тогава. Е няма я. Звъня и питам и никой не ми дава информация. Предния път следях стриктно кога ще я обявят покрай празниците, и въпреки всичко един ден, незнайно кога са качили тема и като видях местата бяха вече изчерпани. Някой знае ли какво става? Промени ли има, които не са актуализирани в сайта?

ПС: Д-р Михова вече има готов график.

В болницата всичко е на високо ниво, с изключение на т.нар. кол център.
Жените, които вдигат телефона (ако го вдигнат изобщо) никога не са запознати с нищо и не могат да отговорят на въпросите. Това им е много слабо перо. Същото с местата е и за "Дни на отворени врати", от месеци се опитвам да се запиша.
Съвета ми е, ако имаш път към болницата, на място да питаш и да се запишеш.

# 133
За отворените врати ставаше и онлайн. Ако не са го променили, няма смисъл да звъниш по телефона.

# 134
  • София
За отворените врати ставаше и онлайн. Ако не са го променили, няма смисъл да звъниш по телефона.

Не са, но винаги пише, че са пълни групите.

Общи условия

Активация на акаунт