Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 13

• 118 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
При приемането се правят изследвания и прегледи-вагинален,кардиограма,прослушване на бели дробове и тн.

# 571
И аз да питам за тези изследвания- те включени ли са в тази цена от 1950лв или се таксуват отделно?

# 572
Включват се.Не се включва само,ако трябва да останеш допълнително или ако задържат детето и ти останеш като предружител

# 573
Много благодаря за инфото! Simple Smile

# 574
Здравейте! Някой случайно да се е интересувал къде се шият и дали някъде се продават нощниците, които дават в болницата? Тези с избродираното лого "МБАЛ Надежда" - розовите и зелените. Бяха много удобни!

# 575
Може да си ги купиш в болницата, по 25 лв., ако не се лъжа.

# 576
Едно питане.
Мина ми секциото. На 8-ми ден ми махнаха конците и ми казаха, че раната е ок и мога да се къпя, но започна повечко да боли и опъва след махането и къпането без лепенка. Така ли е било при вас? Сваляне на превръзка на 8-ми ден и позволение за мокрене?

# 577
Какви конци махат на 8-ми ден? Не режат ли само ъгълчетата?

# 578
Какви конци махат на 8-ми ден? Не режат ли само ъгълчетата?

Така се изразиха. Не знам какво точно направиха, защото не гледах точно там като го правеха.

# 579
Аз почиствах със спирт на марля.
Отделно си купих крем за белези, но започнах да го мажа към 25-я ден.

# 580
  • София
Почиствах със спирт и ако не се лъжа пръсках с цикатридина .
Не ме е боляло, но много ме сърбеше.

# 581
  • София
Здравейте, Дами. Имам въпрос, който не е точно по темата  (не е  за доктор Стаменов, но е за Надежда),но като пациенти на Надежда се надявам някои да знае, тъй като в конкретната тема никой не ми отговаря.
Интересува ме докрор Ташков от колко часа сутрин преглежда в Надежда (разбрах единствено, че е без записване на час). По телефона доктора не ми каза конкретнюен час, а изрично го попитах в колко часа да отида (каза само 'ела по рано сутринта' ама 8 ли 9 ли)
Разбира се, ако никой не знае ще званя пак да питам или пъл на регистратурата на Надежда.

# 582
Здравейте, др Ташков не води жк в Надежда, а само изражда там и преглежда в спешния кабинет. Звъннете му отново и го попитайте кой ден е в Надежда и от колко. Ако е сутрешна смяна идва рано, още към 7 можете да го намерите, но е добре да се разберете с него, защото често има планови операции рано сутрин.

# 583
  • София
Здравейте, др Ташков не води жк в Надежда, а само изражда там и преглежда в спешния кабинет. Звъннете му отново и го попитайте кой ден е в Надежда и от колко. Ако е сутрешна смяна идва рано, още към 7 можете да го намерите, но е добре да се разберете с него, защото често има планови операции рано сутрин.

Здравейте, много благодаря за бързия отговор.Знам, че не води ЖК в надежда, трябва ми за едни резултати от изследвания. Той ми е казал кой ден, просто не уточни часа само каза 'ела рано сутринта'. 7 съвсем ме устройва, а пък ако някоя мама реши дабражда тогава, ще го зачакам. Благодаря пак.

# 584
  • София
Дали знаете колко струва записа на тонове и колко време продължава, тъй като забравих да питам вчера докато си записвах час?

Общи условия

Активация на акаунт