Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 13

• 118 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дали знаете колко струва записа на тонове и колко време продължава, тъй като забравих да питам вчера докато си записвах час?
Мисля, че беше 20лв.
Записите продължават минимум 20 мин

# 586
  • София
Здравейте момичета,
В сайта на болницата пише, че можем да си вземем запис от ФМ. Вчера обаче забравих да попитам те ли предоставят празен диск, или ние си носим? Не регистратурата ли се заявява, каква му е цената? Може ли да се заяви за преглед от задна дата?

# 587
  • В сърцето на любимия човек
Мисля, че всички снимки се пазят на сървърите на болницата, защото днес бях на ФМ и д-р Михова първо разгледа снимките от последния преглед на ЖК и тогава ме прегледа. Със сина ми не помня да съм плащала нещо допълнително за запис, май ние си носехме диск/флашка.

# 588
  • София
И аз бях вчера при нея и също преглежда предишни данни в системата. Просто се сетих чак днес за опцията с диска. За прегледа в 22г.с ще съм по-подготвена.

# 589
Те дават диск, не слагат в компютрите нищо, което носите вие 😉😉

# 590
Здравейте, момичета Simple Smile Знаете ли защо при записване на час онлайн излизат само някои специалисти- напр. излиза д-р Стаменов, но пише за него че няма часове, докато д-р Персенска и д-р Личева изобщо не излизат като опция? Как мога да се ориентирам кой извършва профилактични АГ прегледи, кой води ЖК и т.н. ?
Планирам бременност, но искам да отида за профилактичен преглед при някой, който евентуално след това живот и здраве ще ми води ЖК. Вчера имах час при д-р Кайрякова, оказа се болничен и я заместваше специализант д-р Д. Станева. Останах доволна, но тя така или иначе не води прегледи. Накрая д-р Станева ми препоръча да ме проследят д-р Христов, Белкин и още няколко имена които не запомних, но ми направи впечатление, че не спомена д-р Кайрякова, още повече, че така или иначе се бях насочила към нея. След прегледа останах много раздвоена и объркана към кого да се насоча в крайна сметка. Ако имате инфо ще съм благодарна 🤗

# 591
  • София
То въпросът е по-скоро при кого има места, а не кого искаме.Hushed
Аз като си записвах час ми дадоха за след месец, и то избор от няколсо лекаря само.

# 592
За да бъдете при избран от вас лекар си записвате час при него, и чакате месец, два докато ви дойде реда. След това е лесно. Стига да не е спешно състоянието ви.

Учудвам се на distrustful ? Как записвате час при лекар, а попадате на специализант? Обадиха ли се да ви предупредят, че лекара отсъства? Как се доверявате на специализант и се съгласявате на прегледа? Плащате куп пари все едно сте била при избраният лекар. Как въобще се съгласявате? Сега сте в начална позиция и се чудите, какво да правете. Извинете, но вината си е ваша. Можехте да откажете прегледа и да настоявате за такъв, след връщането на титуляра.

# 593
  • гр. София
Д-р Станева е невероятно старателна. Попаднах на нея след раждането за обработка на раната ми тъй като имах проблем. И съм доволна, че точно на нея попаднах докато титулярката й в спешния ме претупа.

# 594
  • София
За да бъдете при избран от вас лекар си записвате час при него, и чакате месец, два докато ви дойде реда.
Изобщо не се съгласяват да запишат за ЖК, ако докторът е зает и изчерпал лимита си, независимо за кога.

# 595
От избрените д-р Христов не води вече ЖК ,иначе е невероятен.Аз бях при него

# 596
Аз също много харесвам д-р Станева.

# 597
  • В сърцето на любимия човек
Доктор Станева е изключително добър лекар, който съвсем скоро ще вземе специалност АГ. Преглеждала ме е многократно и аз като Шоколадче потвърждавам, че е била много по-прецизна и внимателна от титуляра на смяна.
Предполагам, че Мелани е объркала лекар - специализат със стажант (първият е дипломиран лекар, който в момента взима специалност, като това може да е втора такава, а другото е студент по медицина, който в момента се обучава за лекар). Първите имат право да преглеждат самостоятелно, докато вторите наблюдават и само със съгласието на пациента могат да преглеждат под наблюдението на обучаващия лекар.
Д-р Христов вече не води ЖК, освен много рискови пациентки, на които е правил серклажи и ги приема по изключение в друг график. Аз бях при него с първата ми бременност и наистина е невероятен лекар. В момента съм при д-р Арабаджикова, но съм била само веднъж при нея и още нямам впечатления.
Лично аз не харесвам д-р Белкин, по лични наблюдения от визитации и спешни прегледи. Има един нов лекар, Ненов, стори ми се внимателен. С не лоши впечатления съм от д-р Кръстев, д-р Димова, д-р Генадиева.

# 598
  • София
Аз съм на ЖК при доктор Ненов, два прегледа съм минала досега. Внимателен е, не много приказлив, според ММ дори малко отвеян, но засега съм доволна.

# 599
Аз също съм много доволна от д-р Димова. Обичам я тази жена. Запознахме се 3дни преди раждането, разчиташе ми записа от тоновете. Аз пренасях и тоновете не бяха добри, някак си я усетих тази жена, попитах я дали би се ангажирала с моето раждане. Съгласи се, дойде за раждането(нормално раждане), въпреки че не беше на смяна, преди това ме викна на преглед когато бе дежурна на спешен кабинет, за да ме прегледа. И за всичко това не е взела нито 1ст "под масата". Заплатих си 1950лв за раждането и това беше... Много доволна останах и от д-р Личева!
ПС: Жк не водех в Надежда, само феталните при д-р Михова

Общи условия

Активация на акаунт